מ מכשפהקטנהזונה New member 24/7/06 #35 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifוואלה?../images/Emo6.gif
ס ססילייה New member 23/7/06 #19 ../images/Emo41.gif נמנממנמ.. חחח זה דיי הגיוני שעכשיו כל אחד יציע את העיר שלו >< טוב נו. אין לי בעיה להגיע. Name the day and ill come.
../images/Emo41.gif נמנממנמ.. חחח זה דיי הגיוני שעכשיו כל אחד יציע את העיר שלו >< טוב נו. אין לי בעיה להגיע. Name the day and ill come.
ס ססילייה New member 23/7/06 #22 חחחחח מה חיפה מה?!XDDD גם אני לא באה לחיפה. יש את חולון. P: פחות מרכזי XDDD סתםסתם.אין מה לעשות פה בגרוש.משעמם
חחחחח מה חיפה מה?!XDDD גם אני לא באה לחיפה. יש את חולון. P: פחות מרכזי XDDD סתםסתם.אין מה לעשות פה בגרוש.משעמם
T the turtle hunter New member 23/7/06 #23 חח אם את אומרת גם אתם מזה סתם לחוצים מתל אביב רגוע פה לא מרגישים מלחמה בכלל
ס ססילייה New member 23/7/06 #28 וואלה?!!?!?!?! הרגע חזרתי מהקניון$%$%@#@#$#$@!@#$!@#$!@#$ אני ישנה פה.$%@#%#% ישמצב שאני נותנת לך כתובת ואת באה לבקר?DDDDDDDDD:::
וואלה?!!?!?!?! הרגע חזרתי מהקניון$%$%@#@#$#$@!@#$!@#$!@#$ אני ישנה פה.$%@#%#% ישמצב שאני נותנת לך כתובת ואת באה לבקר?DDDDDDDDD:::
A Another Perfect Day New member 24/7/06 #36 ../images/Emo204.gifאינלי כוח לשרשר ../images/Emo9.gif זונות. אני רוצה לראותותכם אבל אנלא יכולה ברביעי
../images/Emo204.gifאינלי כוח לשרשר ../images/Emo9.gif זונות. אני רוצה לראותותכם אבל אנלא יכולה ברביעי
ס ס ט י י ק New member 24/7/06 #37 אל תגידי אין לך כח לשרשר פשוט תגידי "רציתי לשרשר להדרי ולא היה לי תירוץ |מאוהב" סתם כפרע