שלחתי
I indistinct mood New member 26/7/06 #87 ../images/Emo121.gifאני סתם מופתע שקנית אולסטאר, ובכלל שמתי את האמוטיקון ההוא כדי להקפיץ ת'הודעה שלך יא נעל <תרתי משמעXD>
../images/Emo121.gifאני סתם מופתע שקנית אולסטאר, ובכלל שמתי את האמוטיקון ההוא כדי להקפיץ ת'הודעה שלך יא נעל <תרתי משמעXD>
ד דניאלסתיו New member 26/7/06 #78 אה ולילוש.. פספסתי את ההודעות שלך כבר כמה ימים התזמון שלנו לא משהו שאת על המחשב שלחי לי הודעה במסנ או באיסי.. התגעגעתי אלייך!
אה ולילוש.. פספסתי את ההודעות שלך כבר כמה ימים התזמון שלנו לא משהו שאת על המחשב שלחי לי הודעה במסנ או באיסי.. התגעגעתי אלייך!
ס ססילייה New member 26/7/06 #84 חח נופר!11לא סיימנו את השיחההההה ואו איזה הזוי זה לשתות בחולון!!!!!!111111111 חהחהחהחהחהחחהחה צ'הצ'הצ'הצ'הצ'ה איש מוזר :"צלצלו לליל באינטרקום!ואז היא תקווום!!1ותפתח לכם את התחת!!" חברי פורום שייגעצ אני מנצלת את היותי מטוקלת.טקילה נו חחחחחחחח תעשו לי תחת!!!!!!1111
חח נופר!11לא סיימנו את השיחההההה ואו איזה הזוי זה לשתות בחולון!!!!!!111111111 חהחהחהחהחהחחהחה צ'הצ'הצ'הצ'הצ'ה איש מוזר :"צלצלו לליל באינטרקום!ואז היא תקווום!!1ותפתח לכם את התחת!!" חברי פורום שייגעצ אני מנצלת את היותי מטוקלת.טקילה נו חחחחחחחח תעשו לי תחת!!!!!!1111
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/7/06 #91 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifטוב. נשבר לי. עוד מילה אחת על חולון ואני שולחת אותך על קטיושה לנסראללה%&@#$&@&@^ סעמק#^*@#$^&@%&@#^@#^@#$
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifטוב. נשבר לי. עוד מילה אחת על חולון ואני שולחת אותך על קטיושה לנסראללה%&@#$&@&@^ סעמק#^*@#$^&@%&@#^@#^@#$