.
C crazy cottage New member 17/8/06 #16 הפעם ../images/Emo31.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif
ס ססילייה New member 18/8/06 #19 ../images/Emo45.gif המ.. אני סוג של אהיה שם בערך מ...8? כי..יש דברים לעשות או שזה בעצם דבר..או...בלאט.לא חשוב. נראה אתכם שם, גורים. אורטל.. תגידי לאלדר\סער\נטי\מורן\גל\ יוסי ולכל שאר הברנשים לבוא אני רוצה לראות אותם שוב
../images/Emo45.gif המ.. אני סוג של אהיה שם בערך מ...8? כי..יש דברים לעשות או שזה בעצם דבר..או...בלאט.לא חשוב. נראה אתכם שם, גורים. אורטל.. תגידי לאלדר\סער\נטי\מורן\גל\ יוסי ולכל שאר הברנשים לבוא אני רוצה לראות אותם שוב
K keeeren New member 18/8/06 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif עדיין לא בטוח.. תלוי אם תהיה לי ישבי"צ..
ס ססילייה New member 18/8/06 #22 הלו הלו. אני לא מספיקה לך? פעם שעברה הלכת מבלי לומר לי שלום, יקירתי. זה היה סוג של מעליב.
ד דניאלסתיו New member 18/8/06 #39 אני אגיד לך למה..! בגלל שאני ושימי הלכנו ללוות את טובי לתחנה, אז כבר בדרך חזרה דודי אמר לי שאין אף אחד כבר ואז פגשתי רק את דני ומיכלי, אז כבר אמרנו להם ביי והלכנו, כי חברה שלי ודודי היו קרציות ללכת..
אני אגיד לך למה..! בגלל שאני ושימי הלכנו ללוות את טובי לתחנה, אז כבר בדרך חזרה דודי אמר לי שאין אף אחד כבר ואז פגשתי רק את דני ומיכלי, אז כבר אמרנו להם ביי והלכנו, כי חברה שלי ודודי היו קרציות ללכת..
מ מכשפהקטנהזונה New member 19/8/06 #45 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifסוגשל../images/Emo3.gif