שעירה!? LOL.
מ מכשפהקטנהזונה New member 19/8/06 #54 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifדודי דיייייייי%&@&@%^!$^ זה מתחיל לעצבן אותי#&*#%^@#&%@
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifדודי דיייייייי%&@&@%^!$^ זה מתחיל לעצבן אותי#&*#%^@#&%@
מ מכשפהקטנהזונה New member 19/8/06 #65 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלא! הנרקיסיסטיות שלך מעצבנת! האמת קצת שונה כפרה
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלא! הנרקיסיסטיות שלך מעצבנת! האמת קצת שונה כפרה
D dsol New member 19/8/06 #67 אני לא נרקסיסט, אני מציאותי !_../images/Emo189.gif יש הבדל בין השניים... ואני יודע שהאמת שונה, היא הרבה יותר טובה ממה שאני רואה
אני לא נרקסיסט, אני מציאותי !_../images/Emo189.gif יש הבדל בין השניים... ואני יודע שהאמת שונה, היא הרבה יותר טובה ממה שאני רואה
K keeeren New member 20/8/06 #99 אהההה עזוב את דודי שלי!! הוא יפה.. למה שלא יאהב את עצמו? דודי עזוב אל תתייחס, אנחנו העם היפה לא צריך להתעצבן בגלל כאלה דברים.. זה עוד יעשה לנו קמטים
אהההה עזוב את דודי שלי!! הוא יפה.. למה שלא יאהב את עצמו? דודי עזוב אל תתייחס, אנחנו העם היפה לא צריך להתעצבן בגלל כאלה דברים.. זה עוד יעשה לנו קמטים
D dsol New member 19/8/06 #62 לא רומז...._../images/Emo189.gif ולא אומר רק קבעתי עובדה ! בלי שום קשר לאיך את נראית ובכלל איך אפשר לומר על אלוהים שהיא מכוערת ?!
לא רומז...._../images/Emo189.gif ולא אומר רק קבעתי עובדה ! בלי שום קשר לאיך את נראית ובכלל איך אפשר לומר על אלוהים שהיא מכוערת ?!
מ מכשפהקטנהזונה New member 19/8/06 #66 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דגש על הרגועה XXXDDDDD
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דגש על הרגועה XXXDDDDD
ד דניאלסתיו New member 19/8/06 #68 כוסעמקערס שאני לא סתם נו מה נראה לכן? אני בנאדם רגוע! זה סתם נראה לכם שאני עצבנית בגלל שאני מאשדוד.. נכון?? תודו בזה..
כוסעמקערס שאני לא סתם נו מה נראה לכן? אני בנאדם רגוע! זה סתם נראה לכם שאני עצבנית בגלל שאני מאשדוד.. נכון?? תודו בזה..