ראיון שבועי!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif ראיון שבועי! ../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
נועם!!11111
(
חצילע
) שוטו כפרעות
[[נאאאאהההה תירו מה מצאתי בגוגל
איזה חמוווודי
]]

B a m b o o k

New member
נועםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אממ את באה ביום שלישי לעזריאלי? תבואיתבואי יהיה כיף
את אוהבת חצילים בכלל? למה? שומשום

חצילע

New member
צלילללללללל.../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אממ את באה ביום שלישי לעזריאלי?אני עוד לא יודעת.
תבואיתבואי יהיה כיף כןכןכן@!!11.
את אוהבת חצילים בכלל?לא,אני בכלל צימחוחצילית. חוץ מפעם אחת שאבאשלי תיחמן אותי לא נגעתי בחציל. למה?כי...מסכנים.
שומשום
דה!!111.

ziljian 1234

New member
דרך אגב לוסי! שלא הייתה עוד

מרואיינת:(((( מגעילה! אבל אני עדיין אוהבת אותך...זה בלתי נמנע!

B a m b o o k

New member
מיכלימיכלימיכלי

אני רוצה גם
פעם שעברה שהייתי אפחד לא שאל שאלות וזה עבר מהר לדף השני;[

ס ט י י ק

New member
כשאני חושבת על זה

גמני לא הייתי,זתומרת,נראלי... או יותר נכון לא זכור לי אבל מי סומך על הזיכרון שלי?

Tin Doll

New member
גם אני לא הייתי

ואני בין הותיקים. אבל אני שותקת.. אני רוצה שזה יבוא מהלב..

dsol

New member
טובה, לא לתפוס מעצמך יותר מידי...._../images/Emo189.gif

אז מה אם יש במה לתפוס....ולא אני לא מדבר על ציצי

ססילייה

New member
נועם!!!פילגחציליתיפהשלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

אוהבת שומשום? באמת? יופי. אז מה... מלך האריות הא? משתגעת כבר מלך להיות?D: במקום מופסא? ומה תעשי עם סקאר?
נכון שפיטרפן שולט? מלך העולם הבלתי מעורער!!!! נכון שהיית נותנת הכל כדי לחיות בארץ לעולם לא? ועם הילדים האבודים?
גםאני >< אז מה נועם.. רואים אותך בשלישי? נכון שתגררי איתך את יונתן?!?!?!?!?!
ממתי עד מתי? נכון שתביאי לי סיכות?
טוב.אין לי שאלות
שומשום. אוהבת.

חצילע

New member
לילהשומשוםהיחידשלי. ../images/Emo99.gif

אוהבת שומשום?דההה!!!11.
באמת?כןכןכןכן. משוש חיי. כמו שוש.אבל משוש. שושי. יופי.כןכןכן. אז מה... מלך האריות הא?
"אתה הרגתתתתת את אחיך!1111" משתגעת כבר מלך להיות?D:יויויו יש לי שיר כזה סופשנה!!11 *קרי במנגינה של השיר משתגע להיות* ולמרותתתתתתת הבגרויותתתתתתתתת משתגעעעעע כבר יודניק להיות!1 כה מעפן.
במקום מופסא?מופסא.
אבא? אבא?
מופסא הו לא! הוא תמיד יהיה המלך. ומה תעשי עם סקאר?ילדים!!111 סקאר כוסון. נכון שפיטרפן שולט?דההה.
מלך העולם הבלתי מעורער!!!!
נכון שהיית נותנת הכל כדי לחיות בארץ לעולם לא?כן.
אני לא רוצה לגדול ליל!!!1 ועם הילדים האבודים?לא יודעת.
גםאני >< אז מה נועם..
רואים אותך בשלישי?אני מקווה!!11.
נכון שתגררי איתך את יונתן?!?!?!?!?!הוא לא יבוא.
"נסעתי יותר מידי לעזריאלי"
"ההורים שלי לא מרשים לי" ממתי עד מתי?אני חשובת שאו שאני אבוא בבוקר,או ב3 ככה. ^^ נכון שתביאי לי סיכות?דההה. וגם ת'משקפיים. טוב.אין לי שאלות
שומשום.שומשום. אוהבת.גמני אותך!!!11.

למעלה