ראיון שבועי!

חצילע

New member
^^

מה נשמע?הכל טוב,מה איתך?
ספרי על עצמך ב10 מילים? אני נועם ואני חציל. נו,אינלי כוח 10 מילים. D::::::::: אממ שיר אהוב של שייגעצ?מממ. שזיף,ניו יורק רפיח, לב מפלסטיק,ואינטרקום. אבל זה תלוי,נגיד להתחרפן אני אוהבת את פרח נתתי לנורית,וגם ערוץ הילדים.^^ נו מלא,אין אחד. P:: היית בהופעה שלהם?כן.
אם כן, מתי?לא זוכרת,זה היה באמפי פארק בראשון. D:::: להלה. זהו.

הו חציל שמכור לערוץ הקניות D:

מה שלומך? את יודעת שתפוז חכמים? אפילו יש להם כתב מדעי! נכון שהפרסומות האמריקאיות בערוץ הקניות ממכרות? גם זאת עם המשאים שמחוצת את המזרון והוא לא מתפוצץ! משעמם לי אז אני מטרידה אותך נכון שאת מאגניבה? אפילו יש לך פלאפון שיש רק למאגניבים עם הזמנה לרוקע"צ! להצטלם עם רוסים שיכרוים וזקנים שלובשים חוצלה של אביב גפן זה נחמד ^_^ נכון? טוב הטרדתי להפסיק? טוב
ביי נשמה

חצילע

New member
זוהר D::::::::: ../images/Emo99.gif

מה שלומך?הכל טוב,מה איתך? P: את יודעת שתפוז חכמים?לא.
למה?
אפילו יש להם כתב מדעי!איפהפהפפה?
נכון שהפרסומות האמריקאיות בערוץ הקניות ממכרות?דההההה. פעם כמעט קניתי בלנדר.
גם זאת עם המשאים שמחוצת את המזרון והוא לא מתפוצץ! כןןןןןןן ואז זה יעני מראה כמה עמיד המזרון!111 ומביאים פילים שיעמדו עליו וכאלה. טוב,לא,אבל זה היה יכול להיות גאוני. משעמם לי גמלילילי. D:::::: אז אני מטרידה אותך את לא מטרידה.
נכון שאת מאגניבה?לא. D:::::::::::: אני כה טיפשה. D: אפילו יש לך פלאפון שיש רק למאגניבים באמת?
יויויו תודה. אבל הוא מזה מכוער. ויש חי מדבקה של שמעונה עליו!!111 עם הזמנה לרוקע"צ! מה?
לא הבנתי.
להצטלם עם רוסים שיכרוים וזקנים שלובשים חוצלה של אביב גפן זה נחמד ^_^ נכון? ויויוי כן. זקנים.
אני כה פדופילית.
טוב הטרדתי לא.
להפסיק? לא.
טוב טוב?
ביי נשמה ביי עיניים חיים.

למעלה