ראיון שבועי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופס הגבתי מהניק של אחי חחחחחחחחח לאחשוב.

אפרת P

New member
נועןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

מהשלומך? את יודעת שאני אוהבת אותך? את באה ביום שלישי? נכון את באה איתי לשירותים?
נכון את חציל? נכון את חצילה מאוהבת?
אממ זהו. אני אוהבת אותך :)

חצילע

New member
אפרתיייי.../images/Emo99.gif

מהשלומך?בסדר!1111. D: את יודעת שאני אוהבת אותך?מקווה.
גמני אותך.
את באה ביום שלישי?אני מקווה!!11.
נכון את באה איתי לשירותים?דהה. נסתגר לנו.
נכון את חציל?
חציל גאה. [לא במובן של חציל לסבי כאילו
,אבל גם באיזה מובן כן.בעצם לא יודעת.
בשבילך אהיה לסבית.
] נכון את חצילה מאוהבת?דיי. XDDDDDDDD אל תזכרי לי את זה. אני זוכרת שבחרתי כינוי והיה או את זה,או היה באופציות חצילה מתפשטת. נו מה את מעדיפה שאני אבחר?
כי כבר חצילה כבר היה כנראה.
חצילה מתפשטת.
אממ זהו. אני אוהבת אותך :)אני הרבהרבהיותר.

אפרת P

New member
חחחח נוען מתפשטת!../images/Emo112.gif

עדיף האמת
חחח נוען אני אוהבת אותך

חצילע

New member
יש!!!111 אני!!1 ../images/Emo9.gif

שם:נועם^^ גיל:14^^ תאריך לידה:6.12
מקום מגורים:רעות. נו. מודיעין.
משו שהיית רוצה לספר לנו:אני שומשום!111111 התמונה שלך מלכה!!111

קשש חעחעחעחחע

עידן דני קישים עכישו אנחנו מכירים אנשים ממכבים רעות ומודיעין בואו נסע לשם באמשכםםםם

קשש יש לי הרגשה שיהיה טוב

חשודה... דברתי עם דני על כל האנשים שאנחנו מכירים אבל נעצרנו בשירה .. והחומוס... ואני ררררררררר ולא הגענו אליך סוריקיש נבואאא זה לא רחוק בכלל דניייי בוא!!

בואנה את!../images/Emo194.gif

נו מה מה נשמע? נכון את תיקני לי יפני קטן מסין? יויויויויויו נועם!!! את יודעת שאנחנו מכירות כבר איהז שנה יוו נכון זה כה מרגש?
חוחין!!! נו מה חח נועם להמ את כותבת ככה: "נונונונונונונוו..מהמהמהמהמהממה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיק אותי
מה עם אודטה? יא חוחין! אני אוהבת אותך מה תני להם בחוחין!!^^ יאללה ביביביבייביביביביביבייביביביי

חצילע

New member
D:::::::::::::::::

נו מה מה נשמע?הכל טוב חוחיני חוטיני.
נכון את תיקני לי יפני קטן מסין?כןכןכןכן. מתאילנד. D: יויויויויויו D:::::::::::::::::: נועם!!! את יודעת שאנחנו מכירות כבר איהז שנה יוו באמת?
נכון זה כה מרגש? כן!!111 זה ממלא לי את הלב בגאווה סינית. חוחין!!! חוחיני!111 נו מה מהמהמ? D: חח נועם להמ את כותבת ככה: "נונונונונונונוו..מהמהמהמהמהממה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיק אותי חחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת, זה כיף,ואני גם מדברת ככה,מה. D: מה עם אודטה?כפרעל אודטה.
אל תזכירי את שמה לשוא!!!11 יא חוחין!חוחיני
אני אוהבת אותך מה אני לא אוהבת אותך. סתם,נראלךךךך. אני חולה לך על התחת.
תני להם בחוחין!!^^ מטמטמטמט1@!!11111 יאללה ביביביבייביביביביביבייביביביי

Deadly Whisper

New member
היי :)

מה נשמע? ספרי על עצמך ב10 מילים? אממ שיר אהוב של שייגעצ? היית בהופעה שלהם? אם כן, מתי? להלה. זהו.

למעלה