שאלון

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

[כי מזמן לא היה
.]
ארבעה דברים שלא ידעתם עליי:
1. 2. 3. 4.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי:
1. 2. 3. 4.
ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב:
1. 2. 3. 4.
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע:
1. 2. 3. 4.
ארבעה מאכלים שאני אוהבת:
1. 2. 3. 4.
ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו:
1. 2. 3. 4.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אמאשליזונהמזדיינת!

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי:
1. ישלי נטיות למאניה דיפרסיה. 2. אני משתגעת בקלות. 3. אני לא יכולה לא לדבר עם אנשים..
4. אני משתעממת בקלות.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי:
1. המ. 2. המ. 3. המ. 4. המ.
ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב:
1. פרל הארבול 2. HAIR 3. כל הסרטים של דיסני 4. וכוסאמאשלי שכחתי את השם של הסרט.
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע:
1. השירשלנו 2. הפוך 3. זבנג 4. המ.. האנטומיה של גרי.
ארבעה מאכלים שאני אוהבת:
1. א 2. ו 3. כ 4. ל
ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו:
1. ת"א 2. קיריון 3. זיכרון 4. חיפה. בעעעעעעעעעOס. כואב לי הראש.
.

My Dark Dream

New member
../images/Emo6.gifיאי אני ראשון!!

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.אינ מכור קליני לשוקולד..באמת 2.החברים שלי קוראים לי taloom:\ 3.אני לא אכלתי ירקות או פירות כל החיים... באמת 4.ואין לי יותר ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.כלום 2.נאדא 3.זיט 4.ולראות טלוויזיה ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.שודדי הקאריביים 2.מלחמת האופל... חבורה של כוסיות... 3.אקס מן 4.ולא זוכר ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.סאות'פארק 2.נישואים פלוס 3.הרצועה 4.חברים ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.שוקולד
2.שניצל 3.המבורגר 4.ופיצה ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.ניו יורק 2.מפגש כלשהו של איזשהו פורום
3.בוסטון 4.ת"א

AvtipuS

New member
ואני הייתי בניו יורק אממ

וואי לפני חודשיים!? המלחמה הזאת גרמה לזמן לעוף ^%#^#!%^%# וגם בבוסטון הייתי >.<

גוטשה

New member
אבל אבל אבל אבל!

חודשיים זה מלא מלא זמן! ואני הייתי גם בסיאטל וסן פרנסיסקו וקנדה ובכלל כמעט בכל בחוף המערבי. אה וגם בבודפשט. וראיתי שם את יאיר לפיד. 0_ם

nobody99

New member
בוהו~!!!!!

תראו אותם בוכים! אני הייתי בטורקיה בגיל 5 וזהו! ואלה נוסעים לי לכל העולם..

איכסאיכסאיכססס

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני אוהבת כדורעעעעעעעף!
2. אם אני שונאת מישהו [כאילו ממש] אז חבל עליו, מאוד חבל.
3. אני לא תימניה [וואו?! הפתעה!!!!] 4. אני שונאת שאלונים ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. >< 2. >< 3.>< 4.>< ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. מולאן רוז' 2. יורו טריפ 3. הצלצול 4. אפקט הפרפר ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. האמת? כלום >< 2. 3. 4. ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. סלט 2. חביתה 3. שניצל תירס 4. פתיתים ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. יאו איזה שאלון מעצבן. 2. אין לי כוח לענות. 3. ביי 4.

B a m b o o k

New member
כי מזמן לא היה...

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני דתיה 2. אני עם משקפיים כרגע 3. אני שונאת משקפיים 4. ואני שונאת להיות דתיה ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. בייביסיטר(?) 2. ... 3. ... 4. ... ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. חלון סודי 2. שודדי הקריביים 3. הרקולס וטרזן של דיסני 4. אבא באלגן ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: כרגע אנ'לא רואה כלום... אבל בכלליות... 1. הפיג'מות 2.חברים 3. לאדעת 4. לאדעת ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.פיצה 2. ספגטי 3. מלפפון 4.מילקי אגוזים ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. ת"א 2. שוויץ 3. איפשהו איתכם.. אני מתגעגעת
4. בצפון

אתמול שכן שלי כמעט דרס אותי

וקוראים לו רפאל מירילא [מי היה מאמין שזה חלומה של כל נערה מתבגרת ממוצעת ודווקא אני זכיתי לכך..] ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני מתעצבנת בקלות 2. אני שונאת קמצנים 3. כל דבר מרתיע אותי 4. בגדתי במישהו שיצאתי איתו ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. 2. 3. 4. ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. 2. 3. 4. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. השיר שלנו 2. 48 שעות 3. בוגדים 4. חברים ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. שוקולד 2. אבוקדו 3. דברים מוקרמים 4. כנפיים ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. 2. 3. 4.

ססילייה

New member
טרלהלהלה ../images/Emo9.gif

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני כלבה יותר ממה שנדמה לכם. 2. אני אחד האנשים המתחכמים ביותר שיש >< 3. יש לי משפחה דיי גדולה בלונדון. 4. אני פנאטית של Cartoon network ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. מחלקת פלייארים. 2. 'מנטוס' 3. בייביסיטר
4. מלצרית ;[ ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. "10 דברים שאני שונאת בך." 2. "בנות בסטייל." 3. "מלך האריות" 4."רקוויאם לחלום" ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. פחות ממושלמת 2. חברים 3. הצלצול הגואל 4. סאות'פארק ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.במבה. 2.פיצה. 3.אורז של אבא D::: 4. צי'פס D:: ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. תל אביב. 2.לונדון. 3. פנסילבניה D::: 4. מקלחת#%@%#%#@

../images/Emo121.gifאני רוצה לראות את רקוויאם!!!

בעז ואילן כל היום שרים את הקטע של הצ'לים שם

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאעעע../images/Emo99.gifראיתי אותו לפ

לפני כמה ימים וזה סרט מהמםםםםםםםםם

למעלה