שאלון

../images/Emo121.gifבלה בלה

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.גם לי עצוב לפעמים. (ושלא כמו עכשיו לפעמים אני נהנה מזה) 2.אני יכול לשבת לבד בחושך ולהסתכל על נר במשך מהון זמן. או לחילופין להיות בכותל הרבה זמן 3.אני בערך פעם בשבוע בתו השמיני ולרוב אני יוצא משם עם שם חדש שצריך לשמוע או דיסק חדש... 4.עד לפני שנתיים הייתי בנאדם ממש סגור וביישן ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.גינון 2.נקיון 3.אנערף בקושי עבדתי 4. ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.גברים בגעטקס 2.מלך האריות 3.פנומן (סעמק איפה הוא?
) 4.מממ הקדוש מכולם אבל לא מוצא אותו ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.כלום, אין לי איך ואין לי זמן 2. 3. 4. ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.סלט 2.צ'יפס 3.קפה 4.שוקולד ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.כותל 2.ליל (עם אביק) 3.ים 4.חזרה של בעז ואילן

Felix dude

New member
מה????!!!! גם אמאשלך זונה???

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. הגיטרה החשמלית שלי הגיעה אתמול
2. הרווחתי בחופש 1000 שקל מבייביסיטר 3. ונשארו לי רק 380 4. אכלתי היום 2חבילות שוקולד בבצפר יחד עם פחית קולה.. לא עושה טוב בבטן. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. חח.. אמ.. בייביסיטר? 2. עבדתי פה באיזה חוות אנטילופות... 3. אין 4. יותר ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. השעות 2. המדריך לטרמפיסט בגלקסיה 3. אה.. לאדעת 4. 10 דברים שאני שונאת בך [נו מה זה סרט חבודי] ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. פראיים לגמריי [קייל
] 2. אמ.. זהו. אה.. כל מיני סדרות פשע וכאלה.. 3. אבל שום דבר באופנקבוע... 4. אתם באים לפה הרבה? ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. שוקולד
2. פנקייק 3. את המילוי של הקובה. 4. אוריאו!!
ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. אצל אביק 2. אצל זואי 3. רחוק 4. מאוד. סיו ליידר

הווווווו גורררררררררההההההה שליייי

גמני רוצה שתיהי פה עכשיווווווו כלכךכךכךכךכךכךכלכלכלכךכלכלךכלכךכךלכלכךכךךךךךךךךךך הכי שבעולם מטורפת עלייך.

ManRed

New member
בונג'ור לודי קומו וא מארדי

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. הייתי במיון כי נכנסה לי חתיכת מתכת לעין 2. פתחתי את הסנטר כי החלקתי באמבטיה 3. אני המכשיר כיבוי סיגריות של עידן 4. הייתי באיזה עשרים ומשהו הופעות של שייגעצ כבר ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. מכרתי שוקו בסופר 2. סידרתי ארכיון בבית חולים 3. הייתי עוזר לחברת תאורה(300 שקל ביום) 4. עטפתי ספרים ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. מליונר מי שגומר ראשון 2. קווין ופרי קורעים את איביזה 3. שחר המתים 4. מת לצחוק 3 ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. סמולוויל 2. סופר נאני(הילדים מזכירים לי אותי) 3. הישרדות 4.ארתור ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. המבורגר 2. צ'יפס 3. שניצל 4. גבינה צהובה ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. במקום טוב יותר 2. ליד חברים שאוהבים אותי 3. רחוק מהבית 4. בארץ עוץ

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifעונה

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.הייתי בדיכאון 2.אני שמחה 3.אני שרה 4.אני שומאת על אחיניות שלי המעצבנות עכשיו >< ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.שירה 2.נגינה 3.ציור 4.ריקוד ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.רקויאם לחלום 2.סיפור סינדרלה 3.לא עולה לי כלום עכשיו..=\ 4. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.כלום.. 2.כלום.. 3.כלום.. 4.כלום.. ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.המבורגר 2.גלידה 3.צ'יפס 4.שניצל ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.בניו יורק עם הלהקקהההה(ובלעדיה) 2.צרפת 3.ארגנטינה 4.איפהשהו שהוא לא בארץ משעמם לייי..

keeeren

New member
עונהההה... ../images/Emo13.gif

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני צימחונית כבר איזה 4 וחצי שנים 2. אני יותר אוהבת לקנות מתנות לאנשים מאשר לקנות לעצמי 3. מצד שני אני חולת שופינג, רק לפני יומיים בזבזתי בעזריאלי איזה 1300 שקל בשעתיים ככה 4. ברגע שאני רוצה מישהו באמת אבל לוקח מלא זמן עד שזה עובר לי, ויש לי נטייה להידלק על מכוערים או על האנשים הכי לא צפויים שיש פתאום ככה באמצע החיים ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.בייביסיטר 2.שיעורים פרטיים 3. מלצרות ליומיים בערך 4.זהו ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.שר הטבעות 2.אפקט הפרפר 3.נער הבועה 4.אישה יפה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.חברים 2.האנטומיה של גריי 3.עקרות בית נואשות 4.זהו נראה לי.. מדי פעם הישרדות ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.שניצל טבעול 2.ספגטי מכל הסוגים 3.סלט ובכמויות 4.אוכל של אמא
ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. בשבט 2. איתו.. 3. בפלורידה 4. צונחת תניחה חופש בגובה מטורףףףףף...
מממ שאלון כיפי

ManRed

New member
../images/Emo99.gif

תאכלי בשר.. תעבדי יותר.. תבזבזי פחות.. זה הדרישות שלי

ziljian 1234

New member
:((

[כי מזמן לא היה.] ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.אני קשורה לסבתא שלי(הייתי :( ) יותר ממה שאני קשורה לאמא שלי 2. אני מתגייסת אוטוטו 3.יש לי רכב משלי 4.אני מתגעגעת לסבתא שלי כל כך הרבה:( ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. 2. 3. 4. ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.יש לה את זה 2.יומני הנסיכה 3.חמש ילדות יפות-הסרט הכי מדהים שיש 4.ממ לא זוכרת ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.סקראבס-ג'י די תעשה לי רופאים קטנים וציניים!!!!!!! 2.האנטומיה של גריי 3.משמרת שלישית 4.אי אר ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.קניידלך של סבתוש שלי:( 2.אסאדו יאממי 3.שניצל ופירה 4.ספגטי ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.חודש לפני היום 2.שלשום בלילה בבית של סבתא שלי 3.ניו יורק 4. ברלין

למעלה