שאלון

עדי D

New member
../images/Emo9.gif

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני כרגע במחזור :( 2. אני פוסטמה טבעית:) 3. אני מדריכה ד' בנות בצופים:] ללההלהלה 4. ביולוגיה זה לא הצד החזק שלי.. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.--- 2.--- 3.--- 4.--- ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. אפקט הפרפר 2. אפקא הפרפר 3.אפקא הפרפר 4.מעודדות צמודות רק כי תמייייייייייד יש את זה בהוט. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. האלופה:] 2.סמארלנד. כמה יופי בדרה אחת. P: 3. ארתור. כי אי אפשר בלי. 4. אמ.. פימפ מיי רייד. ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. פיצה 2. סיני 3. פיצה 4. סיני ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. ים 2. הולנד 3. סופרלנד חח 4. תל אביב

nobody99

New member
הממ

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.אני שונא ליצנים 2.אני ממש ממש לא אוהב מתמטיקה 3.אני מכור להברזות מבית ספר ואני לא יודע מה לעשות לגבי זה 4.יש לי סיד ליפ חדשדשדשדש ושמו ג'ורג' ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.זונה 2.מנקה בריכות 3.סרסור 4.והחזירו אותי לזנות שוב:( ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.רוקי 1 2.רוקי 2 3.ריי 4.מישהו לרוץ איתו פשוט יש לי חשק לראות שוב!@ ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.איש משפחה 2.סקראבס 3.הממלכה הקטנה 4.המלך היל ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.חומוס 2.סניקרס 3.פיצה 4.והשילוב של כל אלה ביחד ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.אמריקה 2.הופעה של Trivium 3.בגן משתכר עם חברים 4.בחזרה במקלט:)

AvtipuS

New member
טימטום.

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני לא באמת שם המון ג'ל, זה ג'ל חזק במיוחד &$%&!% 2. המחשב שלי גוסס. 3. מחר אני לומד שעתיים, 10 עד 12, קבוע. 4. חם לי. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. תיפוף. (קצת) 2. דוגמנות. (מזמןןןןןןןןן ששש) 3. בניית פורומי PHP. 4. נמ. ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. טרמינל. 2. טרמינל. 3. טרמינל. 4. שרק (1+2) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. אנערף 2. פיי 3. לאדע 4. תלוי ארבעה מאכלים שאני אוהב: 1. לא בא לי על אוכל עכשיו 2. בעע 3. יאק 4. איכ ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. מיטה. 2. בחלום. 3. נמ. 4. במקום אחר.

אפרת P

New member
צ'הצ'ה../images/Emo112.gif

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אין 2. דברים 3. שלא 4. יודעים חטטנים
סתם, יש משהו אחד ועדיף שזה ישאר ככה ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. אנגלית 2. מתמטיקה 3. לשון 4. ספרות לייק שיואו. בייביסיטר נו מה?! ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. 2. 3. 4. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. אין 2. אפילו 3. סדרה 4. אחת ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. פיצה 2. פסטה 3. קורנפלקס 4. סלט ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. שם 2. פה 3. מאחורי הגב שלי 4. ירושלים

../images/Emo85.gifאמ.

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.אמ. שבוע שעבר עברתי דירה. 2.אמ, יש לי בפלו בצבע ג'ינס. D: 3.ממ.נולדתי בברזיל.[סתם, לא.] 4.וזהו.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.לא 2.עסקתי 3.במקצוע 4.כלשהו.
ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.אני 2.לא 3.רואה 4.סרטים. O:
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.וגם 2.לא 3.טלויזיה. 4.^^
ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.שניצל תירס. 2.שניצל תירס. 3.שניצל תירס. 4.של טבעול בלבד.
ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.אצלו בבית. 2.אצלו במיטה. 3.וזהו. 4.נראלי.

ס ט י י ק

New member
טוב שיהיה

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.ברגע זה ממש אני שונאת את כל העולם 2.אני לא יכולה לעבור שבוע בלי פיצה 3.אני לא מחבבת קולה 4.ואיןלי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.זנות 2.זונה 3.זיון 4.זין ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.לא 2.רואה 3.סרטים 4.בכלל ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.האלופה 2.סאות' פארק 3.נדודי שינה 4.זהו ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.פיצה 2.פיצה 3.פיצה 4.פיצה ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.מיטה 2.ת"א 3.מזרחית 4.

גוטשה

New member
איכותי

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני מכורה לווג 0_ם 2. אני רוצה לטוס לרוסיה לבד עוד כמה שנים 3. נולדתי בתאריך יומולדת של רם אוריון! אבל את זה אתם יודעים ): 4. היום מגיע הדיסק שלי! יאי. :) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1. אף 2. פעם 3. לא 4. עבדתי 0_ם ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1. מטצ' פוינט (נקודת מפגש) 2. האחים בלוז 3. דה נייטמר ביפור קריסמס 4. טרמניל (רז הזכיר לי!) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1. האלופה 0: 2. האוס (נגמר ): ) 3. אמריקן איידול (מתחיל בינואר) 4. פרייז'ר! ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1. פסטה 2. שוקולד 3. בטטה של משה 4. פיתה עם חומוס וסלט של יוחמן ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. מונטריאול 2. סן פרנסיסקו 3. סן פרנסיסקו 4. עם קאל 0_ם

AvtipuS

New member
טרמינל זה כזה סרט ענק!

קרוקוז'יה
ומונטריאול זה מקום נחמד

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifיאלה

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.אני כבד שמיעה 2.יש לי אובססיה לספר "הנסיך הקטן" <אני מתכנן לעשות קעקוע כזה בקרוב מאוד> 3.בעין שמאל אני רואה ממש מטושטש 4.אני מאוהב
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: זה לאו דווקא עבודות, נכון? יופי 1.באולינג 2.מוסיקה 3.אנא 4.ערף ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.יורו טריפ 2. 3. 4. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: 1.אני 2.לא 3.רואה 4.טלוזיה ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.פסטה 2.בשר 3.אורז 4.קלמרי ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.רמלה 2.תאילנד 3. 4.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה בפורום היהודים, נכון? A d v u s h, עונה לך על השאלה?

ססילייה

New member
דווקא שני דברים ידעתי.../images/Emo11.gif

הנסיך הקטן.
שי, אני צריכה להראות לך את הציור
סיימתי אותו ><

a d i 8

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ארבעה דברים שלא ידעתם עליי: 1.רכבתי על סוסים 7 שנים 2.אני מתה/חולה/מאוהבת בג'וני דפ 3.אני לומדת שירה קלאסית 4.אמממ יש לי חתולה ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: 1.בייביסיטר 2.לטייל עם כלבים 3.זהו 4.אין יותר ארבעה סרטים שאני רואה שוב ושוב: 1.שודדי הקראביים 2.פנטום האופרה 3.ברוס הגדול מכולם 4.המספריים של אדוארד ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה כרגע: כרגע אני לא רואה...אז בעיקרון 1.חברים 2.כן מותק 3.סיינפלד 4.מתחילות מחדש ארבעה מאכלים שאני אוהבת: 1.שוקולד 2.פסטה 3.אוכל של אמא 4.אוכל תילאנדי ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1.איטליה 2.ניו-יורק 3.חוות ריכבה 4.בקולנוע

למעלה