ליום שני :)

חחח עכשיו אמרו לי שאחרי הניתוח אז..

אני לא יוכל לעלות ישר למחשב ואני מדברת עם ילדה מהפורום של נדב קדמון שגם עברה ניתוח כזה אז היא מסביה לי וכל זה והיא אמרה שאני יראה מטושטש ואולי ישן כל היום וכמה ימים אני יראה מטוטש וכל דבר כפול

נוופריי

New member
בקטטנהה העיקר שהכל יעבור מאמי:)

והמטרה שאת רוצה להגיע אליה תגיע אליה במהירות ובזהירות...

../images/Emo168.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח=]

בקטנה זה מפחיד בהתחלה אבל מתרגלים לזה וזה עדיף ממשקפיםם!!!! גמאני מפחדת בל אני רוצה לקנותת בפורים לשים....

../images/Emo210.gif חחחחחחחח ללי יש משקפיים מגיל קטן

והייתי בהסעה כשרק היה לי ת'משקפיים והייתי עם מללא בנים בהסעה וכולם התחילו לצחוק עליי
ואח"כ כולם כבר התרגלו ואומרים שיותר יפה לי משקפיים מאשר בלי S =

../images/Emo168.gifאיכ משקפיים חחח

שאח שלי היה קטן הוא היה צריך ואני גם היתי קטנה חח ומזה התלהבתיייי רציתי ובכיתי לאמא שלי שתקנה לי ולא היתי צכה
אמ שלי קנתה לי משפקיים בלי מספר אמתיות כאילו חחחחחחחחח פפיגור של קטנים!XD

נוופריי

New member
מש לא נכון !!1

אני חולתמשקפיים , וגם לי אמא קקנתה בלי מספר , יש כאילו שזה נורא מחמיא להם ואם את רגילה ליראותמישהו עם מישקפיים ושהוא שם עדשות את מרגישה משהו חסר בפנים שלו משקפיים זה משהו מוסיף לפנים לפי דעתי זה מייפה ... לודעת מה איתך ,אבל למי שיש משקפיים , זה הדבר שאני הכי אוהבת בקרב נשים חחחחחחחחח

../images/Emo168.gifבאמת???????חחחחחחחחחחחחחח

את הראשונה שאני שומעת שאוהבת משקפייים!!איכ=\....חחחחחחחחח דיברתי עליה היא בלי משקפיים והיא אמרה או עדשות או שמקפיים ורגיליםי לראותותה בלי אז אמרתי לה ברור שעדיף עדשות זה לא יפה משקפיים מה את אוהבת במשקפייםםם???????חחחח טובב משתגידי אני ממש לא אוהבתתתת לא שאני שמה אבל נאי רואה אנשים ומזה מתבאסת בשבילהם חחחח

נוופריי

New member
אז למה שירשרת לאוראל?

כל אחד וטעמו הוא , אולי שתיגדלי ותתבגרי תביני , שמשקפיים זה בדיוק אותו דבר כמו שרשרת או קשת לשיער . \=

../images/Emo168.gifמזה למה?כי הגבתי לה!חחחח

ואני התבגרתי ואני מבינה פשוטטטטט אני לא אוהבת משפקיםיםם מה בעיה???אמרתי שזה לא יפה מה קשור שאני יגדל???שאני יגדל עדיין אני לא יאהב וזהו הרבה לא אוהבים את זההה זה לא נראליי כמו שרשרתת וכאלה... אבל בסדר כול אחד והטעם שלו!

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אבל נאי רואה אנשים ומזה מתבאסת בשבילהם חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה להתבאסס ? את צריכה לשמוח שככה הם רואים טוב יותר : )

../images/Emo168.gifנכוןןןן אבל לא כולם רוצים את זה!

וזה מבאס אז אני מתבאסת בשבילהם תקנו עדשות=]חחחחחחחחח

למעלה