ליום שני :)

נוופריי

New member
אבל זה מעליבב תארי לך היו באים אליך

נגיד שהיית שמנה כן ? איזה מבאסס זה אני מסתכלת על אנשיםם שמניםומתבאסת כאילו בשבילהםם איככ זה הכי מגעילל זהלא הטעם שלי זה לא יפה .. קיצר לא משנה . תעשי מה בראש שלך , אבל פעם הבאה תעמידי את עצמך במקום הזה ... ואני לא אמרתי שאני אוהבת משקפיים בשביל לא להעליב תישאלי את דילב אפילו אני מתה על משקפיים . אבל אם לא הייתי אוהבת פשוט לא הייתי מגיבה ולא הייתי קיצונית כמו שאת .

../images/Emo168.gifלא אני ממש לא התכוונתי לזה!!!!!!!!!!!!

מי שנעלבה פשוט לא הבינה!!!אני לא ניסיתי להבין אני אמרתי שאני רואה אנשים ומתבאסת בשבילהם כאילו שהם צכים משקפייםםם כמו שיש כול מיני אנשים עם מחלות[כמוני!]שאני מתבאסת אני אומרת למה יש להם את זה וזה מבאס אז זה מבאס אותי לראות אנשים עם משקפיים וזה לא בגלל שאני לא אוהבת את זה הבנת??? ומי שאוהבת משקפיים כול הכבוד להה=]]]אבל יש כאלה שלא אוהבות וצכות לשיםםם וזה מבאס אותםם כי רובם אומרים שזה לא הכי יפה משקפיים על הפנים! אבל מי שצכה ואוהבת שתהנה לא אמרתי כלום!=]

../images/Emo210.gif חחחח ככן זה מה שאומרים לי D:

שיותר יפה לי משקפייים בלי משקפיים משהו חסר לי בפנים D: . שזה לא יפה לי בלי משקפיים >< חחחח

../images/Emo210.gif חחחחחח אני בכיתי כי אני לא רציתי D:

הייתי בהתחלה עם משקפיי הארי פוטר
עגולים אייכ איך נראיתי ה' ישמוווור את רואה אני רואה ת'אירועים מלפני 3 - 5 שנים של דודים שלי ורואים אותי קטנה כזאת בכיתה ד' או ה' עם משקפיים עגולות ואייייייוווו הייתי נראית זוועתית >< והכל בגלל אא שליי שקנתה לי אותם ><

כןן יש מצב ,, בנתיים סגור שביתה של חודש ..

אבל לא יודעים מתי .. ויש מצב שבסוף יתנו לנו עוד חודש =\\ בעעסה לא כיף עוד חופש גדול חחחחחחחחחחחחחחחח

lililulu

New member
לי היה היום מתמטיקה

הייתי מה זה נחמדה לא הפרעתי [: בלאט מחר אם לא תהיה שביתה אני צריכה לקום לשעתיים קולנוע על הבוקר

הו! 2 נקודות לעמית:)

סתםD: הולי שיט אני עד 3 !!!!!!!!!!!!!!!! :[ סעמק ערס בשביל מה אני צריכה טריגונומטריה בחיי? :\

lililulu

New member
אצלנו זה עד 3 וחצי ימים ארוכים

ומה זה טריגונומטריה? באיזה שפה זה?D:

נוופריי

New member
היייייייייייי

איזה יום טיפשי :S... לא ניראלי שתיהיה מחר שביתה \ = ולא באלי מתמטיקה :\ ||||||||; בביצפר טיפש כל השיעורים הייתי בחוץ ספרתי תשיערות ברגליים מרוב שיעמום קיצר יום טוב:]

../images/Emo32.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

שלום
אני ממש מתנצלת אלף התנצלויות שפתחתי הודעה חדשה, פשוט לא היו פה שירשורי
... אז אתם מוזמנים לקומונה שכולה משחקים, שאלונים, חידונים ועוד... הקומונה פועלת 28735 שעות ביממה. קומונת "רוצים אותך בטלפון", קבלו אותה
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=28735&smsMsg= כל חודש מתקיים המשחק, "הגמד והענק", יש עיוותים כל שבוע, בקיצור, הכל שם כ - י - ף אחד גדול אני מאד אשמח אם תצטרפו

למעלה