אני מגיב כי אני מגניב!

שלי פאר

New member
5 , זה קצת או הרבה !?

כי עליי בפורום הזה לא יודעים כלום . כי אני בקושי פה .. ( טוב שהתחלתי עבודה חדשה שבה יש מחשב .. אולי תכירו אותי קצת יותר .) 1 . משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי . ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !? חח 2 . אני רגישה . 3 . אני לא יכולה לנשום , בלי 3 כוסות קפה ביום , 2 כוסות שוקו חם של ארומה , שעה של קריאה ו 67 שעות של מוזיקה . 4 . אני גרה לבד בדירה משלי . 5 . יש לי רק חברים בנים .

שלי../images/Emo13.gif

1 . משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי . ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !? חח
לא יצא לי.. 2 . אני רגישה .
3 . אני לא יכולה לנשום , בלי 3 כוסות קפה ביום , 2 כוסות שוקו חם של ארומה , שעה של קריאה ו 67 שעות של מוזיקה .
אני לא יכולה בלי קפה ולפחות שעה של מוסיקה ביום
4 . אני גרה לבד בדירה משלי .
הלוואי עלי! 5 . יש לי רק חברים בנים .

פלדלמן

New member
../images/Emo3.gif

1 . משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי .
ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !? חח חחחחחחחחחחח מצחיקההה את
2 . אני רגישה .
3 . אני לא יכולה לנשום , בלי 3 כוסות קפה ביום , 2 כוסות שוקו חם של ארומה , שעה של קריאה ו 67 שעות של מוזיקה .
חייבת 2 כוסות נס-קפה ביום, והמוןןן זמן של מוזיקה 4 . אני גרה לבד בדירה משלי .
הלווואיי 5 . יש לי רק חברים בנים .
לא בדיוק...אבל יש לי חברים ממש ממש ממש ממש ממש טובים שהם בנים, רובם בנים....

המחצללת

New member
שלי :)

1 . משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי . ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !? חח
2 . אני רגישה .
(אוקיי, רק המוזיקה נכון..) 4 . אני גרה לבד בדירה משלי .
5 . יש לי רק חברים בנים .

שלי:)

. משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי . ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !? חח
2 . אני רגישה .
4 . אני גרה לבד בדירה משלי .

amitshilo

New member
(:)

1 . משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי . ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !?
... 2 . אני רגישה .
פחות או יותר.. 4 . אני גרה לבד בדירה משלי .
לא ממש.. חפיף.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

1 . משהו שהיום נזכרתי בו : המורה שלי לספורט בכיתה א קראה לנכדה שלה על שמי . משמע : קוראים לה שלי . ואם עושים חישוב .. עליתי לכיתה א כמעט כמו כל ילד סטנדרטי , בגיל 6 .. והיום אני בת 21 . ילדה , אם את רואה את זה , את דומה לי באופי !?
המחנכת שלי בכיתה ד' (נראה לי..) קראה לבת שלה שם דומה לשלי על שמי.. 2 . אני רגישה .
לצערי הרב! 3 . אני לא יכולה לנשום , בלי 3 כוסות קפה ביום , 2 כוסות שוקו חם של ארומה , שעה של קריאה ו 67 שעות של מוזיקה .
שוקו
ספר
מוזיקה
! 4 . אני גרה לבד בדירה משלי .
כיף לך! 5 . יש לי רק חברים בנים .
איזה טוב!!

איזה קטע, גם אני!../images/Emo6.gif

כל הפורום הזה זה פעולה צופית אחת גדולה
1. אני בצופים כבר שנה וחצי, ועומדת להדריך 2. אני רוקדת בערך כל החיים שלי, בעיקר בלט 3. אני מנגנת על גיטרה[כבר שנתיים!] 4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת
תשאלו מי שבא לכם!
[סתם, אל תשאלו] 5. פעם הייתי גרופית של מירי מסיקה!

טאובר../images/Emo99.gif

1. אני בצופים כבר שנה וחצי, ועומדת להדריך
אני צופיפניקית כבר 4 וחצי שנים
2. אני רוקדת בערך כל החיים שלי, בעיקר בלט
למרות שרקדתי פעם.. מזמן.. 3. אני מנגנת על גיטרה[כבר שנתיים!]
4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת תשאלו מי שבא לכם![סתם, אל תשאלו]
אני כותבת, אבל לא מלחינה ובטח שלא כוכבת
5. פעם הייתי גרופית של מירי מסיקה!

פלדלמן

New member
מממ...כמעט

הייתי בצופים מכיתה ג' ועד אמצע י"א, הדרכתי גדוד ו' ורישג"דתי (והדרכתי) גדוד ח'.. 2. אני רוקדת בערך כל החיים שלי, בעיקר בלט
רקדתי בכיתות א-ב-ג ג'אז...נחשב?? חח 3. אני מנגנת על גיטרה[כבר שנתיים!]
אני מנגנת על קרן-יער מכיתה ה' (10 שנים), יודעת על חצוצרה וקלידים.. 4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת תשאלו מי שבא לכם![סתם, אל תשאלו]
אני כותבת, מנסה להלחין, ברור שאני לא אהיה כוכבת....אולי כוכבית באדריכלות XDDDDD 5. פעם הייתי גרופית של מירי מסיקה!
לא באמת באמת אוהבת אותה...אבל אני גרופית של יגאל בשן

טאובררררררר

3. אני מנגנת על גיטרה[כבר שנתיים!]
4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת תשאלו מי שבא לכם![סתם, אל תשאלו]
מה שכן.. למירי מסיקה יש אחלה מתופף

המחצללת

New member
אני לא בצופים! :)

רקדתי כשהייתי קטנה..חח 3. אני מנגנת על גיטרה[כבר שנתיים!]
קצת נטשתי אותה... 4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת תשאלו מי שבא לכם![סתם, אל תשאלו]
גמני כותבת 5. פעם הייתי גרופית של מירי מסיקה!

XxXSynergitXxX

New member
שאליקקי! :)

1. אני בצופים כבר שנה וחצי, ועומדת להדריך -
נכון שאת רוצה שאני אבוא? :p 2. אני רוקדת בערך כל החיים שלי, בעיקר בלט -
לא כמוך,אבל בסה'כ ממש הרבה. 3. אני מנגנת על גיטרה[כבר שנתיים!]-
לא על גיטרה,על אורגן :) 4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת תשאלו מי שבא לכם![סתם, אל תשאלו]
אני כן כותבת . וכולם יכולים לשאול אותי אם תיהי כוכבת אי פעם :) 5. פעם הייתי גרופית של מירי מסיקה!
ממש בקטנטוש. :) שאלי איילוביו! 3>. תודה על המתנה.

טאובר:)

. אני בצופים כבר שנה וחצי, ועומדת להדריך

amitshilo

New member
כנפיים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

4. אני יוצרת מלחינה וכותבת, ויום אחד אני עוד אהיה כוכבת תשאלו מי שבא לכם![סתם, אל תשאלו] - היא צודקת! אבל לגביי
.. אנחנו כן דומות, לא משנה מה תגידו.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

המחצללת

New member
עכשיו תורי :) גמני מגניבה:)

אני חניכה ומדריכה בנוער העובד והלומד (קהילת הצופים, לא לזרוק עליי סנדות בבקשה!:p)
יש לי 5 אחיינים, ואני דודה מגיל 6
אני גרה בבאר שבע
ההשראה שלי, השאיפה שלי והאהבה הכי גדולה שלי זה תיאטרון-משחק.
יש לי שני חדרים משלי :) חח.. הילי, כמו שאמרתי לך במסן אהבתי ת'משחק הזה!! :) אכן כן, אין עלינו פורום 2031!!!

פלדלמן

New member
=]

אני חניכה ומדריכה בנוער העובד והלומד (קהילת הצופים, לא לזרוק עליי סנדות בבקשה!:p)
אין לי אפילו אחיין אחד ואני בת 20.5!!! אני גרה בבאר שבע
למדתי 5 יח"ל תאטרון והממוצע בבגרות שלי זה 99
יש לי שני חדרים משלי :) חח..

:)

אני גרה בבאר שבע
אבל.. נמצא עוד דברים משותפים:p

מחצללת!../images/Emo6.gif

צופים
הלוואי|בוכה| אני גרה בבאר שבע
אבל היי, גמאני גרה בסוגשל חור!
אני לא טובה בזה! מעריצה אותך
אמ, טכנית יש לי איזה שלושה, כי האחים עזבו את הבית, אבל לא ממש

למעלה