הבנים מול הבנות

המממ

New member
../images/Emo150.gif הבנים מול הבנות ../images/Emo68.gif

כן, שוב התחשק לי.
ועכשיו כשאתנה 34 מסתובבת פה שוב בפורום, אני חייבת להזהיר את הבנים- תצטרכו לעבוד קשה. חוקים: בנים ישימו בכותרת אייקון
ויביאו כמה שיותר ציטוטים / שמות שירים שקשורים בשחור.
בנות ישימו בכותרת אייקון
ויביאו כמה שיותר ציטוטים / שמות שירים שקשורים בלבן.
כדי להקל על ספירת הנקודות, אנא הקפידו לא לחזור על שיר שכתבו כבר לפניכם (אני שוקלת להוריד על זה נקודות!
). לא לשכוח לכתוב תמיד את שם השיר, המבצע והציטוט הרלוונטי.
בהצלחה
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

Saffron

New member
../images/Emo68.gif ../images/Emo29.gif

1. "לבן בחלום שחור" - איפה הילד. 2. "לבן על לבן" - שונרא. 3. "כחול ולבן, כחול ולבן, זה הצבע שלי..." - אני לא בטוחה שמישהו מבצע את זה.

אבד זנב

New member
../images/Emo68.gif

-"וכשאני שוב לובשת שמלה לבנה" (מעביר דף-שלמה ארצי ונורית גלרון) -"לילה לילה מסתכלת הלבנה" (פזמון ליקינטון) -"ימים לבנים ארוכים" (ימים לבנים-שלמה יידוב)

אבד זנב

New member
../images/Emo68.gif וכמו כן:

"קצת שחור-ואין לובן בעיר" (למחרת/יהודית רביץ) נוכחות מרשימה של שירי לאה גולדברג.

אתנה34

New member
וכמה בשביל הסיפתח.....

1. סתיו לבן 2. שחור לבן שחור 3. הפרח הלבן 4. בים לבן 5. חתונה לבנה 6. מאחורי הגדר הלבנה 7. לילות לבנים 8. פרחים לבנים 9. לבנה צחור 10. תלבשי לבן 11. לילה לבן 12. רעש לבן 13. אביר על סוס לבן 14. הבלדה על לבן בן בתואל 15. סרט שחור לבן 16. לבן על לבן 17. העולם בשחור לבן 18. קליפסו בשחור לבן 19. כחול לבן 20. בלדה לבנה 21. מי קביו – סוסי הלבן 22. ג'ינג'י – או אדום או לבן ויש עוד ועוד 23. שני שושנים – אחד לבן שני אדום 24. עד עולם אחכה – בשמלת יסמין לבן 25. אגדה יפנית – לבנים ויפים 26. שיר על מרגנית – הו חלום שלי חלום שלי בלבן 27. ארץ ישראל יפה – בכחול לבן מונף הדגל 28. נח – ואל תוך התכלת לבנה שלח את היונה 29. בלדה לחוזר – קניתי זקן לבן גידלתי כובע שחור 30. אלף נשיקות – נשיקה ראשונה על מצחך הלבן 31. איך הגלגל מסתובב לו – לבן נשאר לבן 32. גן השיקמים – והלבין אז ראשם מאבק 33. בלדה על סוס עם כתם על המצח – ליד פונדק עומד לו גוי עם סוס לבן כנ"ל 34. פזמון ליקינטון – ונראה שם את הפרח הלבן 35. אני אשיר לך שיר – אליך אתגלגל כמו גל לבן ברוח 36. זמר – ם זוכרים את לובן אוהלינו 37. אבא – תמונות נעות באפור לבן 38. העיר באפור – אל עירך שחיכתה בבתים לבנים 39. בית הערבה – באבק לבן ורך 40. אבשלום – אם חורגת וסוס לבן 41. לו יהי – עוד יש מפרש לבן באופק 42. בת הים והמלך – מצחה לבן תפארת 43. דבר אלי בפרחים – אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב 44. לאדם הלבן יש צל שחור 45. האיש מהבקעה – נסיך שלי על סוס לבן 46. הוא לא ידע את שמה – והיא חיכתה לו בחלוק לבן 47. חוזה לך ברח – באור לבן מאחורי דלתות כבדות 48. כולם הלכו לגמבו – עשו לי תכף גבס כה לבן וצח 49. על גגות ת"א – צלליות שנעות על וילון לבן 50. צבעים –לבן הופך כול כך שחור 51. סליחות – מפרשי הלבן אל האופל שלך 52. מישהו – מכונית לבנה סוטה אל דרך עפר 53. כתם הפרי – כתם הפרי הן חולמות בלבן 54. פרח משוגע – היא היתה הקיסרית הלבנה 55. שביל הבריחה – בין קירות לבנים מסתגרת 56. יש מקום רחוק – שם החול לבן הבית חם 57. יום יבוא – ושחורים ולבנים יתכנסו מסביבו 58. איילת אהבים – שלח איגרת לבנה ובינתיים די ....................

אבד זנב

New member
אנא,

תגידי לי שעשית את זה עם חיפוש פתוח בשירונט בשביל השקט הנפשי שלי..

אתנה34

New member
דווקא לא, השירונט זו לא חוכמה גדולה

הממ הזהירה אותכם לא? בזמנו כשהייתי פה הרבה השירונט עוד לא היה קיים בכלל לדעתי בכול מקרה זה הקיק שלי מה לעשות

המממ

New member
למען ההגינות...

כתבי את שמות המבצעים של השירים. ולתפארת מדינת ישראל.
חוצמיזה, אני רואה שלא החלדת...

אתנה34

New member
למען ההגינות ולמי שלא ידעתי את

המבצע כתבתי את המחבר :) ו הממממ למען ההגינות פעם הבאה הודעה מראש :) 1. סתיו לבן – יהורם גאון 2. שחור לבן שחור - הנשמות הטהורות 3. הפרח הלבן – עמי שביט 4. בים לבן - עממי 5. חתונה לבנה - שלום חנוך 6. מאחורי הגדר הלבנה 7. לילות לבנים – 8. פרחים לבנים 9. לבנה צחור - נתן יונתן 10. תלבשי לבן – צמד הפרברים 11. לילה לבן 12. רעש לבן – ברי סחרוף 13. אביר על סוס לבן - פיני חדד 14. הבלדה על לבן בן בתואל – שלמה ארצי 15. סרט שחור לבן – אייל גולן 16. לבן על לבן – דן תורן 17. העולם בשחור לבן - הדודאים 18. קליפסו בשחור לבן - אל תקרא לי שחור 19. כחול לבן – ישראל רשל 20. בלדה לבנה – בני ברמן 21. מי קביו – סוסי הלבן - עממי מתורגם מארגנטינה 22. ג'ינג'י – או אדום או לבן ויש עוד ועוד – מרים ילן שטקליס 23. שני שושנים – אחד לבן שני אדום – שושנה דמארי 24. עד עולם אחכה – בשמלת יסמין לבן – יצחק קלפטר 25. אגדה יפנית – לבנים ויפים- אריאל זילבר 26. שיר על מרגנית – הו חלום שלי חלום שלי בלבן – חיים חפר 27. ארץ ישראל יפה – בכחול לבן מונף הדגל – פיקוד דרום 28. נח – ואל תוך התכלת לבנה שלח את היונה – יורם טהר לב 29. בלדה לחוזר – קניתי זקן לבן גידלתי כובע שחור – יונתן גפן 30. אלף נשיקות – נשיקה ראשונה על מצחך הלבן – יהורם גאון 31. איך הגלגל מסתובב לו – לבן נשאר לבן – שמוליק קראוס 32. גן השיקמים – והלבין אז ראשם מאבק – יצחק יצחקי 33. בלדה על סוס עם כתם על המצח – ליד פונדק עומד לו גוי עם סוס לבן כנ"ל – חוה אלברשטיין 34. פזמון ליקינטון – ונראה שם את הפרח הלבן – לאה גולדברג 35. אני אשיר לך שיר – אליך אתגלגל כמו גל לבן ברוח – אריק לביא 36. זמר – הם זוכרים את לובן אוהלינו – אברהם שלונסקי 37. אבא – תמונות נעות באפור לבן – דני רובס 38. העיר באפור – אל עירך שחיכתה בבתים לבנים - נעמי שמר 39. בית הערבה – באבק לבן ורך – אריק אינשטיין 40. אבשלום – אם חורגת וסוס לבן – אריק אינשטיין 41. לו יהי – עוד יש מפרש לבן באופק – שולי נתן 42. בת הים והמלך – מצחה לבן תפארת – אושיק לוי 43. דבר אלי בפרחים – אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב – גאולה גיל 44. לאדם הלבן יש צל שחור – חוה אלברשטיין 45. האיש מהבקעה – נסיך שלי על סוס לבן – פיקוד מרכז 46. הוא לא ידע את שמה – והיא חיכתה לו בחלוק לבן – להקת הנח"ל 47. חוזה לך ברח – באור לבן מאחורי דלתות כבדות – אושיק לוי 48. כולם הלכו לגמבו – עשו לי תכף גבס כה לבן וצח – ציפי שביט 49. על גגות ת"א – צלליות שנעות על וילון לבן – אלונה דניאל 50. צבעים –לבן הופך כול כך שחור – יגאל בשן 51. סליחות – מפרשי הלבן אל האופל שלך – יהודית רביץ 52. מישהו – מכונית לבנה סוטה אל דרך עפר - אהוד מנור 53. כתם הפרי – כתם הפרי הן חולמות בלבן – זאב נחמה 54. פרח משוגע – היא היתה הקיסרית הלבנה – רחל שפירא 55. שביל הבריחה – בין קירות לבנים מסתגרת - ריטה 56. יש מקום רחוק – שם החול לבן הבית חם – עמוס אטינגר 57. יום יבוא – ושחורים ולבנים יתכנסו מסביבו – דן אלמגור 58. איילת אהבים – שלח איגרת לבנה – אריק אינשטיין

המממ

New member
:-* לא להעלב...

כתבתי בהודעה הראשונה שצריך לכתוב את שם השיר, המבצע והשורה הרלוונטית... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

Chandler Rulz

New member
../images/Emo150.gifמה קרה פה? מתקפת בנות..

אין לי זמן כ"כ עכשיו, אז אחד לפחות להטות קצת את היחס: "חייל שחור מכה חייל לבן" (שחמט/חוה אלברשטיין וברי סחרוף)

RotemAss

New member
אפשר באנגלית?

"אם רק תבקשי להרגיש בבית את שחור צמתך חרש אלטף" (אינך יכולה, החלונות הגבוהים) "סורה חושך, הלאה שחור! סורה מפני האור " (באנו חושך לגרש, עממי) "כל אחד החליט לברוח גם הציפורים והלילה שמיים שחורים" (בוקר יום ראשון, יהודה פוליקר) "יש מלחמה באמצע אירופה, הימים שחורים שיירה בורחת בלי בית מפני הרעים" (בך לא נוגע, יהודית רביץ)

למעלה