1. הקרב האחרון – ומצחם בליל ילבין – משה וילנסקי 2. משלט עזוב – בדרך הלבנה תימר אבק – משה וילנסקי 3. מפרש בודד – ורק מפרש בודד הלבין – עמוס אטינגר 4. מכתב של מנחם מנדל – במרומים הלבנה נוגהת – נתן אלתרמן 5. אגן הים התיכון – בתים לבנים וכביסה מתנפנפת על גג – תלמה אליגון רוז 6. השר משה מונטיפיורי – אז באו אל ביתו המלאכים הלבנים – יהורם גאון 7. ילדה קטנה – מלאך מן השמים לבן ורך – החלונות הגבוהים 8. פרחים בקנה – לעיר הלבנה תצא אז בשירים – להקת התותחנים 9. חגי ישראל – רד לבן מכנף יונה חג ראש השנה – אילנית 10. באביב הקרוב – ובקעתהלבן הוא לצרור ילקט – ריקה זראי 11. שלום על ישראל – עדו זרים אדום לבן ובואו בשירה – להקת הרבנות הצבאית הראשית 12. אחכה לך – בין סדינים צחים ולבנים – הנשמות הטהורות 13. חופשי ומאושר – צחוק בנפשי לבן ומואר – אילן ואילנית 14. כשהיינו גמורים – כשהמחשבות ינוחו קצף לבן – נתן יונתן 15. דודי ירד לגנו – כלבנה ברה איומה כנדגלות – שיר השירים 16. הילד נמרוד חולם חלומות – השולחן לבן הדשא ירוק – יונתן גפן 17. אמי אל תהיי עצובה – על דגל שהוא גם לבן גם כחול – פניה 18. הנר שלי – שלי כל כך לבן הוא כיונה תמה – נתן יונתן זהו די נמאס לי לחשוב ולהקליד לבן !!!!!