הבנים מול הבנות

RotemAss

New member
ועוד כמה

"נסיכה עייפה נרדמה על קרן של אור, בא אורח על סוס שחור." (אבשלום, רוקפור) "את כל הזמן בוכה אפילו בשמחות ומי ידע את שרואה מתחת לדמעות. את השמיים השחורים ואת לילות הפחד." (אם כבר, היהודים) "אז בחוצות יכבה האור והאדום יהיה שחור" (אם רק תבואי בחמש, גידי גוב) "בעיניך השחורות אני נפערת, תן לי שקר להסתתר בו." (בעינייך השחורות, אתי אנקרי)

../images/Emo68.gif

חברים בכל מיני צבעים- שרית חדד המון חברים בכל מיני צבעים חומים, כתומים, שחורים ולבנים אבאל'ה בוא ללונה פארק- לא ידעתי מי המבצע עד שנאמר לי ישראל יצחקי אבאל'ה בוא ללונה פארק נרכב על הסוס הלבן זה מה שיש בינתיים והפתעה נעימה שם

המממ

New member
../images/Emo13.gif עורו, בנים, עורו!

אגבגב, לא לשכוח לשים אייקון בכותרת. ואתנה, בינתיים את עושה לי עבודה בספירת השירים...
אל תשכחי לכתוב את המבצעים של כל שיר
ערב טוב ושקט שיהיה לנו!

../images/Emo68.gif

"סוף סוף אתה מקבל אישה, עטופה בלבן" - אלג'יר - מנועים קדימה "באביב אני אלבש חולצה לבנה ואחצה את הרחוב כמו מלך" - מיכה שטרית - באביב.

../images/Emo150.gif באתי להשכין סדר

1. ילד שחור על שפת האגם- תנינים/טאטו 2. אני שחור אני קשוח, סבלתי מקיפוח- תזיזי ת'ישבן/הישראלים 3. משי שחור ותחרה- נסיכות/אלונה דניאל 4. שחור וחום וגם לבן בהיר- שיר התשובה/חיים צינוביץ' או לחילופין משתתפי 'מקס ומוריץ'. 5. חייל שחור מכה חייל לבן- שחמט/חוה אלברשטיין 6. וגם חתול שחור וגם עכבר ירוק- שדים/טאטו 7. שוכבת איתי סרוטה בשחור- שדה עזוב/טאטו(הלהקה הזאת יעילה בדיון הזה) 8. לאדם הלבן יש צל שחור- צל/חוה אלברשטיין וברי סחרוף 9. גבר צעיר שחור שיער וזקן- ציונות בלי מרכאות/שלמה ארצי וחנן יובל 10. פרח שחור בין פרחים לבנים- פרח שחור/כרמלה גרוס ואגנר או רביעיית מסנר 11. שיער ארוך שחור משחור- פמלה/בועז שרעבי או שי גבסו 12. עטור מצחך זהב שחור- עטור מצחך/אריק איינשטיין או יודית רביץ 13. החלב צבעו שחור- עולם הפוך/אביגדור המאירי 14. ומי ידע אם אברהם לא היה שחור- עבודה שחורה/אהוד בנאי 15. איך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה- מחפש תשובה/היהודים 16. אני רוצה בלונדינית אתה רוצה שחורה- מה שתבקש/מיכל אמדורסקי 17. מול ענן שחור כבד- לו יהי/חוה אלברשטיין 18. אם תרצי אחזור, לבן בחלום שחור 19. היה בוב תעשי קפה שחור, נראה לך? לך תביא ביד- לא עובדת בשביל אף אחד/בנות פסיה 20. חתול שחור רבי לקיק- חמש שנים/יצחק כצנלסון 21. פעם היה לנו בית שחור כמו פחם- חיה בתוך קופסא/קורין אלאל והמכשפות 22. קשרתי אותך בחבל שחור- חבל שחור/רגב 23. בא הלילה שחור מלא זהב- זמן קסם/יזהר אשדות וברי סחרוף 24. קפה שחור מספלים קטנים- זה היה ביתי/אינפקציה, מני בגר והילה הררי וכלא שש 25. קטר כזה ישן שחור ומלוכלך- שיר הקטר/אריק לביא ורפי גינת 26. אני האיש מהכוכב השחור- הכוכב השחור/כנסיית השכל 27. אל תביט לאחור לה הכל שחור- הדלת/פורטיסחרוף 28. חוזרים בצבע שחור זה המוצר הנבחר- האימפריה מכה שנית/שבק ס' 29. בא אורח על סוס שחור- אבשלום/אריק איינשטיין ושלום חנוך ורוקפור 30. אחת הייתה יפהפיה שיער שחור בהיר- אין בגטים בגטו/הבילויים 31. סורה חושך הלאה שחור- באנו חושך לגרש/עממי 32. כביש אספלט שחור- באב אל וואד/שלמה גרוניך 33. כשהלכת נהיה לי שחור- אם זה נגמר זה חבל/ענבל פרלמוטר מקווה שהבסתי את המין היפה

ואני מוסיף

1. שוב מתחיל הלילה השחור- תחזור תחזור/משינה 2. הולך ללילה השחור- להתראות נעורים שלום אהבה/משינה 3. השחור ליהודה, הקפה לארציאלי הבן- מחכים למשיח/שלום חנוך וברי סחרוף ומוקי 4. כשהשחר יעלה השחור יעלם- כשאבריא אמריא/קורין אלאל 5. יום של חג לאדם השחור- יום יבוא/אל תקרא לי שחור 6. מעבר למדבר השחור- טניס/אינפקציה 7. איך זה יגיע מתוך השחור- אור משוגע/יזהר אשדות 8. יום שחור/המכשפות 9. אל תלעגו לרש, אם לבן ואם הוא כושי(זה נחשב שחור, נכון)- שיר על יונה בחלוני/אריק איינשטיין 10. כושי כלב קט נשאר עתה לבד- כושי כלב קט/אנדה עמיר 11. הודי הודי כושי כוש- שיר השכונה/התרנגולים

אתנה34

New member
ואני מוסיפה ........./images/Emo68.gif

עוד כמה....... 1. הנהר הלבן – שלמה גרוניך 2. ליוית אותי ארצי – לוית אותי ארצי בלובן שקדיה – מרדכי זעירא 3. סמרה הופ – המפרש לבן כשחף – אילנה רובינא ואורי זוהר 4. שמלת כלולות – ואת לבן כל העבים הינחתי לרגליה – ריקה זראי 5. ביתי את בוכה או צוחקת – דגלם בצבעים של כחול ולבן – יובב כץ 6. הנסיך הלבן – אורי פיינמן 7. זה לא הצבע – אילו גם השחור לבן – חווה אלברשטיין 8. שש עשר מלאו לנער – היא היתה יפה כלבנה במלואה – גבי שושן 9. ענן ועננת – לבן מעילו הוא רקום בשוליו 10. בית חלומותי – אל בית חלומותי המסויד לבן – נעמי שמר 11. עיר לבנה – נעמי שמר 12. סבתי מן הישוב – אור שבתלבן אדרת – דודו ברק 13. ספינות חיי – אחת צבועה כולה לבן – עדנה לב 14. קופסת צבעים – לא היה לבן של פני מתים – הגבטרון 15. מוכרת הפרחים הקטנה – תני פרחים לבנים למזכרת – נתן יונתן 16. שה וגדי – אחד לבן שני שחרחר – אסתר עופרים 17. כך בראו את העולם – אדם לבן שוכב שעות בשמש ונשרף – שמעון ישראלי 18. שיר העמק – טל מלמטה ולבנה מעל – נתן אלתרמן 19. עץ התפוח – בשמלה הלבה פרח בשמלה הלבנה – יעקב שבתאי 20. יש פרחים – הראית מה הלובן – נתן יונתן 21. אתם זוכרים את השירים – ואיך עסיס אבטיחים הכתים את לובן חולצתה – יונתן גפן 22. עמק דותן – עמק חיטה לבנה כפשתן – דליה רביקוביץ 23. פרחים של קצף – ציצים של מלח לבנים פרחי אלמוות בחולות- רוחמה רז 24. אצלי הכול בסדר – איך לובן צווארך צונח על כתף זרה – בועז שרעבי

../images/Emo121.gifשלמה גרוניך../images/Emo99.gif

אם יש בנאדם מוכשר בארץ (שעוד חי טפו טפו טפו) זה הוא!!!

ויותר מזה ../images/Emo150.gif

"אתה שחור אתה קשוח סבלת מקיפוח" - תזיז ת'ישבן / רוני. "אבן על אבן, צל שחור..." - שלד בארון / סטלה מאריס.

Moreiro

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

השתדלתי לא לחזור על דברים שכבר אמרו אבל לא מבטיחה כלום X: והורדתי את ההכי מוכרים כי ממ בטוח רשמו אותם
"מכתב אחד שחור על דף לבן" עברי לידר - כמה שאני אוהב
"כשהלבשת אותי בלבן הפסקתי לבכות" עברי לידר - אחד "עם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים" שייגעצ - ניו יורק רפיח "אחותי הקטנה היא נורא מסכנה אוכלת דייסה וגבינה לבנה" מתי כספי - אחותי הקטנה "נותנת לי קוביות סוכר, פעם לבן פעם חום" יהלי סובול - סוס "אפשר להניף פרח לבן" לא יודעת איך קוראים לזה, הזה של ערוץ הילידם "זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם"
"זמר לבן עם קול שחור" מופע הארנבות של דוקטור קספר - סקס "תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה" שש עשרה מלאו לנער "שחור על לבן מציירת ציור" ברי סחרוף - החיים שממול "בקיץ הזה תלבשי לבן" אין לי מושג מי שר וכאלה, וממילא בטח מישו כבר כתב את זה פה X: [יותר נכון מישהי
]

m ko1

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo150.gif עזרה לבנים

"קשרתי אותך בחבל שחור כיסתי את עייניך"... רגב דהן/חבל שחור <אני בן>

n a t a l i 99

New member
../images/Emo68.gifהיי אני חדשה בפורום../images/Emo6.gif

אהנה השירים שלי..
אביר על סוס לבן/פיני חדד
סרט שחור לבן/אייל גולן
בים לבן/נוער שוליים
הבלדה על לבן בן בתואל/שלמה ארצי
העולם בשחור לבן/הדודאים
חג כחול לבן/עממי
כחול לבן/כלא שש
כמו לבן/יצאת חירום
כשיבוא חמור לבן/יגאל בשן
לבן/דניאל סלומון
לבן בחלום שחור/איפה הילד
לבן זה יפה/בוטן מתוק בקרקס
לבן על לבן/שונרא
לבן על לבן/דן תורן
לילה לבן/ההוצאה לפועל
סרט בשחור לבן/ליאור אלמליח
סתיו לבן/יורם גאון
סתיו לבן/מגפיים
קליפסו בשחור לבן/אל תקרא לי שחור
רעש לבן/ברי סחרוף
שחור לבן שחור/הנשמות הטהורות
תלבשי לבן/הדודאים והפרברים וזהו לבנהתייםםםם אפשר גם מילות מתוך השיר
ואגב לא היה לי כח לקרוא את הכל..אז פשוט רשמתי מה שאני מכירה

m ko1

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo150.gif

קופת צבעים/עופרה חזה זל "שחור של אבלות יתומים"...

m ko1

New member
../images/Emo15.gif מתנהל/ת תמחוק/י בבקשה...

טעות-סורי

m ko1

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo150.gif

"קופסת צבעים"/עופרה חזה זל "שחור של אבלות יתומים"...

למעלה