סקר: מי ינצח בטור?

אמרת לי?

מהרגע שהראס עזב לליברטי, זרקתי לאויר שהראס יקח השנה דאבל. וגם אמרתי שיש לו יתרון שהוא מכיר את לאנס וברונייל.

cipo 1

New member
שחר אני קורא אתך לסדר כבר אמרתי לך

לחיי יאן אולריך ה-
לחיי החולצה ה-
השנייה והרבה אריות
. וזה לא להרגיז צריך רוטציה אחרת זה משעמם. עודד

../images/Emo46.gif יא מעתיקן אחד, אותך ללאנס../images/Emo8.gif

אבל אם כבר להעתיק
, אז תעתיק במדוייק
. לדעתי החסרת "הרבה" אחד. ובאשר לרוטציה. בטח רוטציה, אבל אחרי הצהובה השישית.

cipo 1

New member
תותי ../images/Emo140.gif !! ארמסטרונג לפני ...

הסיום בבריאנסון טור 2000 עודד

zorka

New member
הימור שלי

מאיו יפתיע ויזכה. יוכיח יכולת טיפוס פנומנלית בהרים - יזכה בנג"ש וינצח בעוד שתי פסגות. הפער שיצבור, יחד עם יכולת משופרת בנג"ש מישורי, יביא לו את הצהובה בשער הניצחון. בעצם יש גם נג"ש קבוצתי. טוב, ההימור שלי שאולריך יזכה. יוכיח יכולת פנומנלית בהרים - לא יתן לאף אחד לשבור אותו שם. הפער שלא נפתח, יחד עם יכולת פנומנלית בנג"ש, יביא לו את הצהובה בשער הניצחון. אבל בחרתי את אולריך למשחק הפנטזיה (מקדם עין רעה היסטרי). סופית, לאנס יזכה. יקרע את כולם בהרים, יביא לכולם בראש בנג"ש ויחגוג בשער הניצחון לפי מיטב המסורת.

Yarnin

New member
יאן - יאן ושוב פעם - יאן

אולריך ואחריו אולי לאנס.... מאיו על הפודיום. המילטון וסביליה בעשיריה. באסו בעשיריה. סימוני מנצח אולי - רק אולי קטע בהרים. ברדלי מקגי - בעשריה. וליפהימר ביכלל לא בטור. 21/7 - בסוף הקטע ה 16 אולריך בצהוב - אם הוא לא יהיה עדיין. ירנין

אני ממש לא אוהב להמר אבל מול זה....

מול ההימור של בראדלי מקגיי בעשירייה אני מוכן להמר. הטור דה פראנס אינו הג'ירו ד'איטליה. הג'ירו השנה עוד היה פחות קשה (בכל הקשור לעומק איכותי) משנים קודמות ובאופן משמעותי. העומק האיכותי הצפוי בטור השנה הוא המרשים ביותר בהיסטוריה של המרוץ הגדול, הקשה והיוקרתי ביותר בעולם. אם בראדלי מקגיי יהיה בעשירייה ראשונה זו תהיה ההפתעה הגדולה ביותר בטור. יותר מניצחון של שאבאנל או מורו.

אני לעומת זאת, מכור להימורים...

(אני בהפסדים קשים ביורו הזה), ואני מהמר שבאמצע השבוע השני מק'גי הולך הבייתה לנוח ולהתכונן לאתונה. מק'גי יגיע לטור בשביל 3 מטרות (בסדר הזה): 1)ניצחון בפרולוג (חולצה צהובה ליומיים). 2)שמירה על כושר לקראת אתונה. 3) עזרה לבאדן קוק במלחמה (מלחמה שגורלה כבר נחרץ) נגד פטאקי. בשבוע השני הוא ילך הבייתה בהרגשה מעורבת, מצד אחד הוא יהיה שמח שהוא לבש את הצהובה, אבל מצד שני הוא יהיה מאוכזב אחרי שפטאקי ופאסה קרעו לקוק ול-FDJUX את הצורה. יחי המלך אלסנדרו השני!!!!!!! (הראשון הוא כמובן "הנסיך" אלסנדרו דל פיירו).

DubiStein

New member
ארמסטרונג!

לא יהיה קל אבל עם קבוצה כמו שלו -> יש סיכוי טוב מאוד!

לאן נעלמה לה המקוריות...

מתוך 27 מצביעי הסקר, רק 6 לא הצביעו לארמסטרונג ולאולריך. נתי ב"אחר" אתה יכול להצביע לואלוורדה
. כרגע צמוד בצמרת ולאנס מוביל רק ב-3 קולות על אולריך.

natyh

New member
התכונת

לדוד לטסה !!! מה אתה לא יודע ??? כי המלך מת , לפחות עבור קלמה ולפחות לעונה הנוכחית . הוא עובר ולכן יקח איתו את הנקוות שקלמה זקוקה להם !! ולכן המלך החדש בקלמה הוא דוד המתפוצץ לטסה . בעניין אלחנדרו תזכיר לי את שם הפועל המצויין הזה בשנה הבאה !! נתי

נתי...באסה ספרדית בטור דה פראנס

יודע מה זה? אני לא מהמר כמובן אבל מעריך כי ולוורדה ינצח ביום ראשון באליפות ספרד. החולצה של אלוף ספרד לא תהיה בטור. באסה לצבע.

החולצה הספרדית לא תהיה...

כי אלוף העולם, איגור אסטרלואה, יזכה גם באליפות ספרד (ניצחון ראשון העונה). ולצערנו לאמפרה לא נמצאים בטור-אבל RAGT כן.

ואולי פרדיגוארו

אם הDS שלו לא היה אוסר עליו להשתתף בספרינטים בקטעים האחרונים של הטור של קטלוניה, אולי הוא היה גומר עם עוד נצחון או שניים.

natyh

New member
לא וולוורדה ולא אסטרלואה

זו שנת הפרדיגרו מרטין מיגל אנחל מסניור דובאל הוא האיש שינצח את אליפות ספרד . אלחנדרו המסכן רוכב בלי חשק לכלום אחרי מה שעשה להם חזוס מנצנו , ואיגור אסטרלואה נשבר לגמרי בגירו ולמפרה לא תמכו בו . האיש החם הוא מיגל אנחל !!! נתי

התבלבלתי מההודעה כי ....

אסטרלואה כבר ניצח העונה. לא סתם ניצח אלא הוא הרוכב הספרדי בהיסטוריה שניצח במרוץ סבב גביע העולם, מילאנו סן רמו. ומה הקשר ל RAGT ?

יאיר אתה צודק בזה שאלוף עולם...

מספרד ניצח בסאנרמו, אבל זה היה אלוף עולם לשעבר (פעמיים)-אוסקר פריירה. ובהזדמנות זו החלמה מהירה לפריירה שעבר ניתוח בגב השבוע וייעדר מהטור. אין קשר ל-RAGT סתם מרגיז שקבוצה כזו נמצאת בטור, ולאמפרה עם: קאזגרנדה, בלי ואסטרלואה לא נמצאת בטור. אבל שנה הבאה יש פרו-טור, ולאמפרה אמורה להיות אחת מ-4 האיטלקיות.

למעלה