סקר: מי ינצח בטור?

בקשר להופעה של RAGT בטור

את כולם זה מרגיז שכל שנה יש קבוצות צרפתיות שלא מהבכירות בעולם המגיעות לטור בזכות הזמנה. RAGT היא בעצם ביגמאט. אני לא ממש יודע את הסיבה אבל זו אהבה אמיתית של מישהוא בעל השפעה בחלוקת כרטיסי ההזמנה. הם מוזמנים כמעט כל שנה בכרטיסי ההזמנה. ככה בשליפה מהזכרון אני לא חושב שכל רוכבי הקבוצה צברו מספיק ניצחונות, בכל הקריירה שלהם, כדי להתחרות עם כמות הניצחונות של פטאקי בעונה אחת. אבל זו קבוצה מהדרג הראשון, היא מצרפת ומארגני המרוץ חייבים לתת משהוא לקהל המקומי. הטור הוא גאווה של הצרפתים אבל גם לגאווה יש בעיה שצריך לסגור כבישים וערים משך חודש שלם. לא סתם חודש. יולי איך הם אומרים את זה? ויקנצה? ויקנאסה? זה ממש לא חשוב . מה שחשוב זה התרגום - החופשה. זה חודש החופש בצרפת וכולם בטיולים ויש להם את הטור שסוגר אלפי ק"מ של כביש ועשרות ערים. אז המארגנים מכניסים קבוצות צרפתיות למרוץ הצרפתי וכך הקהל מוצא את אלמנט ההזדהות שמעבר לכוכבים הצרפתים המאכזבים. פעם ההזמנה של ביגמאט הייתה מאכזבת אותי כי לא הזמינו את ההוא או אחר. היום אני רק מקווה שרוכב או יותר מהקבוצה יעשו ביום אחד משהוא שילהיב ויצדיק את ההזמנה שלהם.

princessR

New member
המילטון על הפודיום

תגידו, שכחתם מה הוא עשה בשנה שעברה? מדובר פה בבחור רציני, שלמד הרבה מלאנס ומיוהאן, הוא יודע מה לעשות - והוא עושה זה. בנוסף יש לו קבוצה נהדרת מאחוריו. פלשה ואלון, מקום 31 ליאז-בסטון-ליאז, מקום תשיעי הטור של רומנדי, מקום ראשון (ראשון בנג"ש), 3 פונאק בעשיריה דופינה ליברה מקום שני, 4 מפונאק בעשיריה אני רואה פה איזושהי תכנית...

אנחנו פשוט אוהבים את המילטון ו...

בגלל זה לא מכניסים אותו לרשימת המועמדים. בכל פעם שהוא הגיע לגראנד טור כמועמד הוא שבר משהוא. שיש התרסקות בדבוקה של גראנד טור אתה יכול לשמוע את כולם שואלים: "המילטון בסדר?" הרי ברור שהוא במרכז ההתרסקות וזה שנפצע ששבר משהוא. אולי אם כולם יתעלמו מהיכולות שהפגין ולא יתייחסו אליו כמועמד למשהוא הוא יצליח לסיים בלי לשבור משהוא. אם הוא יסיים זה יהיה במקום טוב...גם עם יהיה לו שבר בכתף.

shay golan

New member
מאיו לוקח השנה

אלא אם כן הוא יפסיד יותר מדי זמן ב TTT. אבל, מעבר לTTT יהיה לו ספר של כמה דקות על כל האחרים. אני מאמין שארמסרונג והמילטון ישלימו את הפודיום

מלח, מים../images/Emo175.gif, מלח מים../images/Emo175.gif.

וגם... פיש
, פיש
, שיניים של שום
, עיניים של דג
, חמסה
חמסה
, עלה של חסה
. (וכמובן, שמירי לא חסה
)
השלושה ביולי זה לא היום? דאמט, איזו בעסה.

natyh

New member
והשאלה היא

מתי סופ סוף ילמד ההמילטון לשבור אחרים ולא רק את עצמו ??? נתי

למעלה