Late McWeekend

Yu vi

New member
מקוויקנד באיחור ^^'../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
TBOPK AAY IBO TCFC SNGE
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Remembering Sunday- All Time Low Lover I Don't Have to Love- Bright Eyes You Are My Sunshine- Stine J Lover's Spit- Broken Social Scene Ready To Go- Republica You Think You're A Man- Full Frontal|נר|
Fun Fun Fun- Busted&Mcfly My Heroine- Silverstein Cat and Mouse- The Red Jumpsuit Apparatus Damn Regret- The Red Jumpsuit Apparatus Your Guardian Angel- The Red Jumpsuit Apparatus Paint Your Target- Fightstar Numb- Linkin Park Crawling- Linkin Park One Step Closer- Linkin Park I can wait forever- Simple Plan Say Goodbye- Skillet Beautiful- Christina Aguilera
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mcfly, RJA, Linkin Park
אלבום שחרשתן עליו:
Don't Fake It- The Red Jumpsuit Apparatus
Wonderland- Mcfly
קליפ שעשה לכן את זה:
BJ- Ready to go
http://youtube.com/watch?v=37D-KM2JhtI
Gale Harold Bloopers: QaF Season 3 http://youtube.com/watch?v=mX2yMJZ8viI
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Queer As Folkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk הכי גאים שיששששששששששששששששש בוהוווווווווו |חותך2|
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
BJ הנסיעה המעפפפפפפפפפנננננננננננננה לצפון. חזרתי יום לפניי מרוב שהיה לי גרוע ~אמא גםככה הייתי צריכה לחזור יום לפניי אז לא פיספסתי תהזדמנות^^~ בעעעעעע
משהו ששימח:
BJ קניתי משקפי שמש DDDDDD: נרשמתי לתיכון. היו לי שיחות ואסמסים ליומיים@#%$#^%#$@^$%$%&%#^&#%*&%^&%$&$
משהו שהעציב:
BJ$%^#$$ נגמר. נסיעה לצפוןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאאאעאעאע#^$^$^$
ציטוטיה:
כל מיני מהג"ש. איןלי כוח לחפש XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Shadow Of The Day- Linkin Park
התמונה הכי חמה:
>: שבוע הקדשות אחרון להג"ש

OneStepCloser

New member
הג"ש../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

שיר חפרה על זה שסיימת את כל העונות תוך חודש XD או שזה היה חודשיים

sweet shir

New member
חודש. XD

רציני חפרתי XDDDDDDDDD כי היא הכניסה אותי לדיכאון מתרוצהההה XD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifשמת לב ש..><

כבר איזה כמעט חודש לא עשיתי מקוויקנד =\... אני פשוט עצלנית XD [ואולי מהסיבה גם שבקושי מי שקוראת ><]. מצעד הלהיטים של מקפליי: נמנמנמ... פריידי נייט O_O. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע :אלמוסט לאבר של איזה אחת ג'ינג'ית ><, מי אימורטל של אוונסנס ><,ניו סול של יעל נעים ><... נו מה נאי יעשה נידבקתי בזה, אין דה ג'ונגל של מלך האריות XDD,וברקיש של קיטי ><. הלהקה המגניבה של השבוע:בלאס דה פול ובולט אלבום שחרשתן עליו: סקרים אימ פייר של בולט. קליפ שעשה לכן את זה: http://www.pelosanimais.org.pt/assets/html/free_me.html תראאוו
...זה עצווב
. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ילדים ש להחיים אואיך שלא קוראים לזה [זה היה אתמול בערוץ 2 ><], והדוגמניות XD
. משהו שהכעיס אתכם השבוע:אימא =\. משהו ששימח:חחוווופפפפפפשש D:. משהו שהעציב:שאני לא יהיה במפגגששש אבבבללללל יש הודעה משמחתת... אני כנראה יהיה בממפפגשש !! ציטוטיה:ואי .. לא עולה לי בראש><... מעצבן><... כאזכר יוסיף
. מתנגן בראש / בפלייליסט:ניו סול><.. ומי אימורטל ><. המלצת השבוע:נמממממממממממממממממממממ....תהנו כמה שאפשר
התמונה הכי חמה:

מקוויקנד |דיליי|

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא חרשתי על משהו מסויים חח X:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Ashlee Simpson - Outta My Head (Ay Ya Ya) Angels And Airwaves - Secret Crowds
חרישות מטורפות@#% Paramore - That's What You Get Paramore - Born For This Avril Lavigne - The Best Damn Thing Foo Fighters - Big Me Linkin Park - One Step Closer Fightstar - Paint Your Target The Killers - Mr. Brightside Nirvana - About A Girl Simple Plan - Your Love Is A Lie Fall Out Boy - Grand Theft Autumn Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down Billy Talent - Try Honesty Plain White T's - Our Time Now Taking Back Sunday - A Decede Under The Influence 30STM - Attack
הלהקה המגניבה של השבוע:
Paramore, Angels And Airwaves, Green Day
אלבום שחרשתן עליו:
!Paramore - Riot
קליפ שעשה לכן את זה:
1. החדש של פאראמור333333333> - That's What You Get 2. החדש של אשלי סימפסון - Outta My Head (Ay Ya Ya) הוא מהמםםם
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
תוכנית- התוכנית של אלן דג'נרס, בובות סרט- Superhero Movie, ג'קאס 2.5 (כן, זה החדש!D:: )
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שומדבר <:
משהו ששימח:
הצלחתי להוריד שירים באימיול <: יום שבת היה ממש כייףDDDDDDDDDD: הבנתי שמה שאני רוצה זה ללמוד לתופף!!!!11 [התלבטתי בין תופים לגיטרה
] וגם הג"ש, אבל זה כבר שייך לשבוע הבא XD
משהו שהעציב:
לא זכור לי.
ציטוטיה:
בדיחות משפחתיות שלא יצחיקו אותכן חחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Simple Plan - Perfect
המלצת השבוע:
המ, תראו את סופרהירו מובי? D:
התמונה הכי חמה:
יש כמה
באם וג'וני
XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDD ../images/Emo23.gif

דיליי מטורף השבוע דרור

just orr

New member
~מצטרפת לנסטיה~ באם../images/Emo99.gif ג'וני../images/Emo99.gif

יוווו שכחתי להגיד לך שראיתי את הקליפ של פאראמור בMTV2
הצלחת להוריד את סיקרס קראודס באיכות נורמלית כבר...? ^^" ו- Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down ?
לא שמעתי על השיר הזה חחחחחחח כמעט לא דיברתי איתך השבוע

ברור. ../images/Emo99.gif

חחחח מזל טובD:
לא! |חותך2| אני צריכה להסתפק ביוטיוב/האחד שיש לי באיכות חרא/טלוויזיה !@# ~קריאה שלישית לעזרה~ למישהי יש את AVA - Secret Crowds ?
חחחחחח מפגרת ראית את הקליפ שלו בטלוויזיה!XDDD אני אשלח לך
ואמ, כן.
את מחוברת? ^^ [חהחהחה אומייגד ס'קטע, בדיוק שלחת הודעה! XDD] 333333333>

למעלה