Late McWeekend

sweet shir

New member
כבר חזרת מאמא שלך? O:

ס'חמודים הקר ברזזזזזז!! XD למה את כותבת אומנים בעברית באנגלית?
חחחחחחחחחחחחחחחח בזה עם אח שלך מי אמר מה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והזה עם מיכל
ואלכס! XDDDDDDDDDDDDDD פאבולוססססס ד'ת איז הר סימפל ריקווסט אול ת'ינגס פאבולוססססס ביגר אנד בטר אנד בסטטט XD

OneStepCloser

New member
כהD:

אופס שכחתי לכתובXD אח: "אבל אבא לא יתן לך 600 שקל...הוא יתן לך לפחות 200!". אני: "לפחות?". אח: "לפחות!". אני: "זה מקסימום! יו איזה מפגרת!". XDDD בגלל שכשאני אעביר את זה לאייפוד זה לא יקרא עברית אז העברתי לאנגליתXD שיייי נידס סאמ'ינג אינספיירינג טו הלפ היר גט אלונג....שיי נידס אליטל פאביולוס איז ד'אט סו רונג?! XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רואה את זה קורהXDDDD

אע. אבל עדיין לא קנית אייפוד. למה לשנות מעכשיו?! חחח דפוקהXD ד'ת וונט דו, ד'תס אה בור. ד'תס אינסולטינג! איי ניד מור!!!! XD

Fall Out Inbar

New member
גמאני נכשלתי בספורט LOL

נו מה את רוצה, אני והמורה שלי ביחסי שנאה נורא ידועים וברורים <!> את יכולה להעלות לי בבקשה את סטופ אנד סטר של וואן רפובליק? הו, וקנסר. בדיוק עכשוי אני שומעת את זה.

Fall Out Inbar

New member
חח מה שנקרא-מועדון הפדלאות!

"אבלאבל זה לא נכון, אני משקחת כדורסל" עזבי, סטלה של אכילת בראוניס בלילה XDD ותודה!

OneStepCloser

New member
חחחח זונע...עכשיו עשית לי חשק לבראוניז../images/Emo69.gif

מאוד מתחשב מצידך... XD

Fall Out Inbar

New member
לא סתם בראוניס! בראוניס חם מהתנור של 'קפה היל

ך'.. יאאאממיייי XDDD אה וזה ידוע שאני בנאדם מתחשב..

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifוואי מלא זמן לא עשיתי

מצעד הלהיטים של מקפליי:| סדגש| Bubble wrap We are the young כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Dear god
Baby its fact That thing you do הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, באסטד, אול טיים לאו, מדינלה אלבום שחרשתן עליו: מושיין קליפ שעשה לכן את זה: ג'ורג'יה!@@!#!@!#@ http://www.youtube.com/watch?v=Ah6iGWM4BdY תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש הג"ש הג"ש ואמממ הג"ש
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא משהו ששימח: חופש משהו שהעציב: היסטוריה :-\:-\ ציטוטיה: גנבתי לאור "אחי אתה מכיר את זה שאתה משתין ומתאמץ ואז יוצא לך פלוץ?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ויש מלא מהכי גאים שיש, אבל אין לי כוח |עצלן| במילה אחת "בוו!!" מתנגן בראש / בפלייליסט: 216 הג"ש המלצת השבוע: תראו הג"ש. לא לשתות
התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
ג'ורג'יה נראה די מפגר חחח אבל רובי חתיך!!!!!

אבל הוא יותר נמוך מאחשלו הקטן O_O"

just orr

New member
../images/Emo45.gif!!! רובי../images/Emo99.gif

בכלל טום נראה מוזר. בכלל כל הסרט בטח יהיה מוזר.

למעלה