השחקנים

כן..../images/Emo45.gif

היא שחקנית ממש טובה לדעתי...(לא שאני מבינה גדולה חחח...) היא ממש חמודההה...אבל הדמות שלה כזאת עצובה כזאת לא יודעת...

נוגה שחר מלכה../images/Emo47.gif. בר רפאלי

לא יודעת לשחק משהו
והאח הזה שלה, מקס, גם לא משהו יודע לשחק אבל היופי שלו מציל אותו
-חמודדד
סיון

SexyS

New member
גיל ואדם

במילה אחת: יאאאאאמי :) וחוצמזה שאהבתי יותר את המשחק של מי שמגלם את גיל... וכמובן שברוריה..מלכה :)

צודקת ב-100%

גם אני חושבת כמוך בדיוק אחותייי אין עליהם שני שוויייייים מאמושים כאלה לאכול אותם חחח

shai6

New member
הלנה יפייפיה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל...

מה זה האודם המגעילללללללל הזההההההההההה ועוד היו כמה שאהבתי.... אממממ יסמין היא כזו חמודה ומקסימה..... לגבי שירה ונועה,שהם שחקניות ראשיות,ממש לא יודעות לשחק!!!! רק היופי מציל אותן.....

מממ...../images/Emo35.gif

הלנה באמת ממש יפה! ולא נראה לי ששמו לה משהו שיכער אותה..לדעתי הוא דווקא בסדר... מי שם על זה אניווי??? ויסמין באמת חמודההה היא מזה מתוקה היא גם ממש יפה אבל הכי חשוב שהיא שחקנית ממש טובה! ולגבי נגה שחר ובר רפאלי, הן באמת לא השחקניות הכי טובות בעולם..!!!

SeXxy GirL 2

New member
אנשים מה אתם חושבים על יסמין?

ניראה לי קוראים לה ככה.. הזאתי שיוצאת אם הנרקומן הזה או מה שהוא לא יהיה... היא מאוד חמודה! והיא לדעתי גם יפה!

../images/Emo45.gif נכון

היא באמת חמודה כזאתי והיא גם ממש יפה...היא גם שחקנית ממש טובה יחסית לשאר..... אבל אין מה להגיד.. לינג הכי חמודה חחח.....

נטלווש

New member
על מקס ההורס....

אין מקס הזה (אדם) כזה הורררררררס אני מתנמסת רק כשאני רואה אותו אין הוא שיא השלמוווותת

the cookie girl

New member
מקס לא יודע לשחק P:

וכמו שכבר נאמר פה, מזל שהוא יפה ואפשר פשוט לבהות בו.

הוא לא כזה גרוע.

בר רפאלי במרחק שנות אור ממנו במבחן עליבות המשחק. וזה מגיע ממישהי שממש לא מתרגשת מההתלהמות הילדותית סביבו ("מקס כזה חתיייייייייייייייייךךךךךךךךךךך","שיעשה לי טובבבבה!", כולי.)

יסמין הכי חמודההההההההה

ולא מגיע לך אחד כמו גיל...נקווה שבסוף היא לא תיפול לידיו היא כזאת חמודה ויפה ומשחקת יפה משחקת שם הכי יפה בר רפאלי גרועה

SexyS

New member
אממ..

למרות שגיל מניאק רצח...אני מתה שהם יהיו ביחד,הם נראים זוג מזה חמוד... יסמין צריכה לגרום לו לקנא לאללה,ואז גיל יבין ת'טעות שלו.. :) לפי מה שהבנתי,הם לא יהיו ביחד בסוף והיא תהיה עם עומר ,זה נכון? :|

נראה לי ההודעה למעלה זה די ../images/Emo58.gif

אבל מההההההההה התמימה הזאת עם הטייס הבוגדני והמגעיל הזה זאת שכל כך נזהרת ורוצה קודם להתאהב

למעלה