מקס אולארצ'יק תגידו, השחקן הזה לא השחקן ששיחק את קמפיאנו ב"האדומות" בערוץ הילדים???
H hubh New member 16/7/05 #39 מקס אולארצ'יק תגידו, השחקן הזה לא השחקן ששיחק את קמפיאנו ב"האדומות" בערוץ הילדים???
D danchuly New member 16/7/05 #40 כן.. זה קמפיאנו... יייייייייייייייאאאאאאאאאא הוא כזהההה שווה!! מקקסס תעשה לייי ילדדדדדדדדדדדד לא שתיים!! אני רוצה בן ובת!! ברור?!? שווההה שכמותךך!! זה פשוט לא פייר שיש אנשים מושלמים כוכך בעולם!! ואיייאיאיאיאאייאאייי
כן.. זה קמפיאנו... יייייייייייייייאאאאאאאאאא הוא כזהההה שווה!! מקקסס תעשה לייי ילדדדדדדדדדדדד לא שתיים!! אני רוצה בן ובת!! ברור?!? שווההה שכמותךך!! זה פשוט לא פייר שיש אנשים מושלמים כוכך בעולם!! ואיייאיאיאיאאייאאייי
O ortal1111 New member 17/7/05 #43 מקס באמת מממשש יפה!!!!! ../images/Emo99.gif האמת שאני רואה את הסדרה רק בגללו.. אני פשוט מהופנטת כל פעם שאני רואה אותו שמה!!!
מקס באמת מממשש יפה!!!!! ../images/Emo99.gif האמת שאני רואה את הסדרה רק בגללו.. אני פשוט מהופנטת כל פעם שאני רואה אותו שמה!!!
ש שניקוש פצצה בעמ New member 17/7/05 #44 איזו שחקניתגרועה בר רפאלי היא סתם פקצה מתומתמת....טוב נו אפשר להבין...דוגמנית...
U u6 New member 18/7/05 #52 ../images/Emo99.gifבר רפאלי בר מדהימה וpik up טובה אבל כלום לא משתווה לטלנובלה בע"מ ולמלאני פרס ויב"ז
../images/Emo99.gifבר רפאלי בר מדהימה וpik up טובה אבל כלום לא משתווה לטלנובלה בע"מ ולמלאני פרס ויב"ז
ג גפן 27 New member 18/7/05 #54 רק רציתי לומר שאני מתה על שירה היא ענקית נגה שחר ממש שחקנית מעולה והדמות פשוט ענקית סוף סוף בחורה כלבבי
רק רציתי לומר שאני מתה על שירה היא ענקית נגה שחר ממש שחקנית מעולה והדמות פשוט ענקית סוף סוף בחורה כלבבי
1 1כרמליש New member 15/7/05 #14 לא קראת את התקנון?! אסור להשמיץ דמויות אני אוהבת אותה והיא אחותי אם לא אכפת לך!
S Sweet Misery New member 16/7/05 #41 אפשר לבקר. אמנם ניתן לבקר שחקנים בצורה קצת יותר עדינה אבל את לא יכולה לצפות מאנשים לא להביע דעתם רק בגלל שהשחקנית היא במקרה אחותך.
אפשר לבקר. אמנם ניתן לבקר שחקנים בצורה קצת יותר עדינה אבל את לא יכולה לצפות מאנשים לא להביע דעתם רק בגלל שהשחקנית היא במקרה אחותך.
ש ש ר ו נ י 1 New member 15/7/05 #24 קצת לא נשמע טוב יחסי הציבור לאחותך. למזלך, אני אוהבת את המשחק שלה, וחושבת שהיא גם יפהפיה.