Son of Dork No More???

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני לא מאמינה

שאני בוכה פה.
אני חצי רועדת ואני פשוט בהלם. חבל. כ"כ חבל.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוימיגד לאאאאאאאאאאאאאאא ;[

אני סמויה פה כבר הרבה זמן אבל אני לא מאמינה אני כמעט בוכה פה
אוימיגאד עצוב.

m i c k e y 15

New member
לא..לא...לאאאאא

למה..למהההה הכל בגלל דייב!! זה תמיד חייב להיות בגלל מישו.. והמישו הזה אני אוהבת אותו! אולי אהבתי.. דייב הזההה
קודם באסטד..עכשיו הם?!?! לא.. god whyyyyy?! ..אני צריכה להרגע..
די די דייייייי

noa20041

New member
הכי מסכן זה ג'ימס ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

זו הפעם השנייה שזה קורה לו

D o u g i e

New member
זה דיי היה צפוי האמת

לא שאני מעריצה ענקית של סוד, אבל ראו שיש בעיות... גם דייב וגם סטיב הקימו להקות חדשות וכאלה לא? וג'יימס הזה בכלל באמריקה....[?] היה טוב וטוב שהיה. סוד ז"ל.

Bleed for Me

New member
לא מפתיע אותי בכלל

(אני ממש רעה לאחרונה
) באמת אהבתי אותם,בתקופה שלהם הם היו נהדרים והייתה לנו פיסת זיכרון של ג'יימס מהימים של באסטד,כאילו איזה חצי נחמה,פרס תנחומים על הפירוק,דיי היה מובן שהם יתפרקו,במיוחד אחרי שהוציאו אלבום כושל ושני סינגלים ונעלמו לשנה+,עדיף שזה עכשיו כשאף אחד לא ממש זוכר אותם מאשר בשיא הקריירה כמו שהיה עם באסטד (שהשאיר המווון מעריצות בוכות ופגועות..) לא נראה לי שיש הרבה מעריצות סוד ששבורות ופגועות מההתפרקות עכשיו (ואם כן אתן מוזמנות לדבר איתי
),זה היה דיי מובן שזה יקרה ות'אמת שאנשים מחכים בקוצר רוח לראות מה ג'יימס ישלוף מהשרוול עכשיו. קיצר-תנו חיוך! הכל לטובה:-} [נהיינו פורום (יבש
) של להקות שהתפרקו-אולי צריך לעשות מזה פורום
]

PunK RocK 1o1

New member
בהתחלה עמדתי לכתוב לך: ../images/Emo45.gif

אבל אחרי זה קראתי את שאר ההודעות והם בכלל לא מתפרקים אז אני כבר לא יודעת מה להגיב

Bleed for Me

New member
וואו..חח

עכשיו אחרי שקראתי את התגובות שלכן באמת לקחתן את זה קשה.. מוזר שזה לא ממש מזיז לי (ואני עוד מנהלת את הפורום
) אבל אני באמת לא אזכור את היום הזה כ"היום שבו SOD התפרקו",לא כמו ש 14.1. ישר מזכיר את הפירוק של באסטד (והיום שבו היו לי מיונים ראשונים בצבא
) כנראה שזה פשוט יותר טוב בשביל כולם,ג'יימס כתב לעוד אמנים וכל אחד המשיך לפרוייקט קטן משלו..זה היה דיי צפוי..אל תדאגו אנחנו עוד נראה את כולם שוב! תנשמו-תחייכו-תבלו..יהיה טוב

Dana Mi

New member
אני לא יודעת איך להגיב בכלל

נכון, זה היה צפוי.. אבל עדיין, סאן אוף דורק היו הזכר האחרון לסגנון המוסיקה המעולה של באסטד (ולא, לדעתי מקפליי לא נשמעים כמו באסטד, המוסיקה שלהם נשמעת קצת אחרת.. נזו לדמיין את באסטד שרים את Sorry's not good ebough.. זה יישמע מאוד יייחודי עם הקול הצרוד של צ'ארלי.. עכשיו נסו לדמיין את מקפליי שרים את Ticket Outta Loserville או 3am.. לי זה נשמע הזוי לגמרי בראש..) זה רק מראה כמה המוסיקה מחורבנת עכשיו.. או שפשוט התקופה הזאת חלפה. לפני שלוש-ארבע שנים, להקות כאלה צצו בכל חור. היום רק מקפליי עוש נשארה, אהל האלבום האחרון שלה היה רק מקום שישי, טקנסילבניה אמנם היה מקום ראשון אבל תוך שבועיים עף מהמצעד כולו והם עדיין לא מצליחים למכור "סולד-אאוט" את הסיבוב הבא שלהם למרות שהוא כבר כמה חודשים טובים במכירה ואת האחרונים הם מכרו בשעות. זה עצוב. זה ממש עצוב. אבל זה מתבטא גם בפורום שלנו. אני לא הייתי כאן פעם, אבל הבנתי שהוא ממש פרח פעם. היום אף אחד כבר לא נכנס לכאן. אני לא מבינה למה אנשים לא נשארים נאמנים למוסיקה שהם אוהבים (והכוונה כאן היא לא אליכן, אלא לכל המעריצות הבריטיות של באסטד שפשוט נעלמו מעל פני האדמה). אני יודעת שאת מה שהיה עם באסטד אף להקה לא תצליח לשחזר.. כי הם באמת היו מיוחדים. ואני מציעה לדייב לוותר כבר עכשיו. לא יודעת מי זאת הלהקה שלו אבל זה לא יילך. יום עצוב מאוד בהסטוריה של המוזיקה. אני יודעת שאני נשמעת פלצנית וממש מטומטמת ומגזימה במה שאני אומרת.. אבל יש לי הרגשה, שכל מי שהייתה ממש בסביבה כשבאסטד היו כאן תסכים אותי.. או אולי אני טועה.

rox love BSM

New member
לגבי מקפליי..

אל תשכחי שגם הסניגל ה 2 שלהם היה מקום ראשון... ולגבי ההופעות הסיבה היא שהפעם זה "אוריינה טור" ולכן זה הרבה יותר מקומות,ולוקח יותר זמן למכור כרטיסים. הקודם היה אפ קלואס אנד פרסונל שזה אולמות קטנים יותר ולכן מספר המקומות הרבה יותר קטן,ממספר מקומות של אוריינה.

D o u g i e

New member
רגע!!!!!!!!!!1111

ג'יימס כרגע פירסם את זה במייספייס: just saw the bulletin dai posted What a party pooper son of dork will have a second album and dave if your reading this good luck with your new band jb אז זה אומר שאין פירוק?

m i c k e y 15

New member
דייב כזה מניאק!!

מה מה הוא עוזב?? ארר הומו...צריך לקרוא לו גייב... אני מקווה שמה שג'יימס פירסם נכון

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנראה לי שזה אומר שסוד ממשיכים בלי דייב.

יש!
לא כל כך אוהבת אותו
למרות שהוא אדי

למעלה