אני לא יודעת איך להגיב בכלל
נכון, זה היה צפוי.. אבל עדיין, סאן אוף דורק היו הזכר האחרון לסגנון המוסיקה המעולה של באסטד (ולא, לדעתי מקפליי לא נשמעים כמו באסטד, המוסיקה שלהם נשמעת קצת אחרת.. נזו לדמיין את באסטד שרים את Sorry's not good ebough.. זה יישמע מאוד יייחודי עם הקול הצרוד של צ'ארלי.. עכשיו נסו לדמיין את מקפליי שרים את Ticket Outta Loserville או 3am.. לי זה נשמע הזוי לגמרי בראש..) זה רק מראה כמה המוסיקה מחורבנת עכשיו.. או שפשוט התקופה הזאת חלפה. לפני שלוש-ארבע שנים, להקות כאלה צצו בכל חור. היום רק מקפליי עוש נשארה, אהל האלבום האחרון שלה היה רק מקום שישי, טקנסילבניה אמנם היה מקום ראשון אבל תוך שבועיים עף מהמצעד כולו והם עדיין לא מצליחים למכור "סולד-אאוט" את הסיבוב הבא שלהם למרות שהוא כבר כמה חודשים טובים במכירה ואת האחרונים הם מכרו בשעות. זה עצוב. זה ממש עצוב. אבל זה מתבטא גם בפורום שלנו. אני לא הייתי כאן פעם, אבל הבנתי שהוא ממש פרח פעם. היום אף אחד כבר לא נכנס לכאן. אני לא מבינה למה אנשים לא נשארים נאמנים למוסיקה שהם אוהבים (והכוונה כאן היא לא אליכן, אלא לכל המעריצות הבריטיות של באסטד שפשוט נעלמו מעל פני האדמה). אני יודעת שאת מה שהיה עם באסטד אף להקה לא תצליח לשחזר.. כי הם באמת היו מיוחדים. ואני מציעה לדייב לוותר כבר עכשיו. לא יודעת מי זאת הלהקה שלו אבל זה לא יילך. יום עצוב מאוד בהסטוריה של המוזיקה. אני יודעת שאני נשמעת פלצנית וממש מטומטמת ומגזימה במה שאני אומרת.. אבל יש לי הרגשה, שכל מי שהייתה ממש בסביבה כשבאסטד היו כאן תסכים אותי.. או אולי אני טועה.