Son of Dork No More???

Bleed for Me

New member
לא מרתי שג'יימס הוא השולט חח

התכוונתי שאם הוא הקים את הלהקה שיעמוד מאחוריה,ברור שגם השאר אשמים בחוסר התקשורת בניהם אבל ידוע שג'יימס כותר את רוב השירים אם לא כולם אז זה התפקיד שלו לכתוב ללהקה שלו שירים ולא לאמנים אחרים

HayusH

New member
הממ.

ג'ימס אפילו לא יודע איפה ומה נסגר עם שאר חברי הלהקה. זה רע. דייב צודק במאה אחוז בכל מה שהוא רשם. לגבי זה שככה לא מתנהלת להקה. אני אוהבת את הדרך החצופה שבה הוא אומר את האמת שלו. סוד בלי דייב, לדעתי, לא סוד כבר. חוצמזה שאני לא יודעת עד כמה יש סוד בכלל.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif קראתי ונקרעתי מצחוק חחחחחח

מה זה "נו וור טו בי סין" חחחחחחחחחחחחחח XDDDD תגידו שאתם מתפרקים וזהו! מה הקטע, להקה עם 2 אנשים?
אוייי ממש נקרעתי עכשיו חחחחחחחחח XD ~ואנלא בפורום הזה בד"כ אבל הייתי חייבת להגיבXD~

a little fairy

New member
אוקיי אז ככה

אני מסכימה עם כל מי שאמרה שככה לא מתנהלת להקה וזה לא בסדר שהם לא דיברו אחד עם השני 5 חודשים [מה שנראה לי ממש הזוי כי בכל זאת הם חברים והם עובדים ביחד ואיך אפשר לא לדבר עם חברים 5 חודשים] אני לא הייתי פה בתקופה של באסטד וממה שהבנתי הם התפרקו בגלל שצ'רלי הקים להקה חדשה........ועכשיו זה שדייב עוזב אז בשביל גיימס זה בטח קשה...[מסכן
] ודייב ממש לא בסדר למרות שאני ממש אוהבת אותו זה ממש מגעיל מה שהוא עשה...אבל מה שהבנתי ממה שהוא כתב אז הוא כתב את זה בגלל שהם לא עשו כלום כל כך הרבה זמן אז הוא חשב שהם התפרקו... אבל זה עדיין ביצ'י קיצר דייב יצא ממש מגעיל אבל כולם לא כזה בסדר כי הם צריכים לעבוד כדי להצליח ממש!!! והם לא כזה שמים על זה.. אני מקווה שעכשיו הם יתפסו את עצמם ויתחילו לקחת את הלהקה ברצינות כי הם באמת טובים וחבל שהם יתפרקו... וואי חפרתי קלות חחח

PerfectSP

New member
מה?!?!?!?לא!!!!!!!הא?מה?אין מצב!

אני אפילו שומעת אותם עכשיו!!!!!
זה...זה לא נקלט
לא רוצה. אופ. הפורום הזה יהיה פורום להקות מתפרקות.למה?!?!?!?!

Bleed for Me

New member
הכי נדיר לפתוח פורום ללהקות שהתפרקו../images/Emo3.gif

אבל דורק עדין ביחד

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהוא כבר קיים../images/Emo11.gif

ואת נמצאת בו DDDD::: למרות שסוד לא התפרקו. אבל, סוד, בלי דיי?! איך אפשר אדיז סונג בלי דייב?! זה יהיה כלכך מוזר ;[ חע. והוו.

Lex 1

New member
חחח רעה שכמותך ../images/Emo7.gif. לא.

כן אני מאמינה שסופה של כל להקה היא להתפרק בסופו של דבר, חוץ ממקרים מיוחדים של להקות שממשיכות להזדקן יחד ולהתאחד בכל אירוע משפחתי שכזה (ע"ע: 'האבנים המתגלגלות, 'ארוסמית'' וכו') אבל לפחות נוכל להינות מסוד לעוד אלבום אחד ואולי דברים נוספים. במיוחד מעצם העובדה שהם בקושי מיצו את עצמם בתור להקה בשנתיים האלה, אני מקווה שנוכל להינות מהם עוד שנתיים לפחות ומוצלחות יותר מאלו שעברו עליהם עד כה, אח"כ אני מרשה להם להתפרק. לא [אבל זה מה יש]
.

אם סוד חס וחלילה יתפרקו..........

(אוקיי זה יקרה מתי שהו אבל בואו נקווה שלא בזמן הקרוב) את תבכי?

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחח מזה איזה שאלה

לא נראה לי!! כי הם לא היו כזה חלק ענק מהחיים שלי כמו באסטד והפירוק לא כזה טראגי כמו של באסטד ובבאסטד בכיתי מעט DD: אני אוהבת את דורק רק בגלל ג'יימס...כאילו...ג'יימס הוא אהבת חיי
אז למי אכפת מכל השאר
סתםסתם. לא נראלי שאני אבכה.

O0NoNi0O

New member
תגובתי.

איזה כותרת רשמית מי שישמע. בכול אופן בהתחלה קראתי שהם מתפרקים והייתי עצובה אבל הפתעתי את עצמי שלא ישר התחלתי ל\בכות כי פעם הם היו אובססיה קטנה וחמודה. בכול מקרה אז קראתי שדייב עוזב וזה לא עשה לי כלום כי אני מההתחלה ידעתי בהפרויקט הצדדי הזה שלו זאת להקה נוספת. ועכשיו קראתי את רוב מה שהוא כתב ותכלס? הוא הכי צודק שם. מה זה להקה שלא עושה חזרות חמישה חודשים? זה פאקינג כמעטמ חצי שנה וביחוד שהם די מפורסמים. לא יודעת הם חשבו שהם הצליחו עשו קצת כסף וזהו? עכשיו אפשר לשבת לנוח כול היום להשתכר עם חברים. זה לא מוזיקאי כי הם לא עושים מוזיקה בשביל הכיף כי עם זה היה חסר להם הם היו יושבים על התחת הבריטי שלהם וכותבים ומלחנים ואולי עם הם ביום ממש ממש טוב מקליטים. דייב הוא היחידי שרציני שם והוא החליט שהוא כן רוצה לנגן ולעשות משו משמעותי ועם דורק הוא לא ממש עושה את זה אז הוא החליט להקים להקה אחרת ולדעתי? שרק יעלה ויצליח כי זה מראה שהוא רציני. בהתחלה ממש כעסתי על דייב עד שקראתי את מה שהוא כתב ועכשיו אני כועסת על בחיר ליבי ג'יימס. כי הוא ממש הרגיז אולי, כאילו גאד דאמט אתה יודע מה זה להקה שמצליחה למה אתה לא גורם גם לזאת להצליח? אז יאללה כבר שיעשו מה שבא להם אני מתה לשמוע שירים של הלהקה של דייב ואני יאהב אותם עוד יותר ממש שאהבתי את דורק כי הוא, לשם שינוי, באמת רציני. והוא יצא ממש ממזר שהוא [ממזר
, אני רואה יותר מידי ויוה] מחק את הסיסמה אבל בכול מלחמה יש הרוגים וגם בזאת וזה ממש מגעיל שסטיב הוציא אותו בתור הרע כי זה ממש לא בסדר לדעתי סטיב לממש לא רציני. מה אני אגיד? שיקחו את עצמם בידים חזק ובלי לעזוב כי אם זה לא יקרה [וןזה לא נראה כאילו זה קורה כי בכלל אין להם מושג איפה דני] אז הם ייפלו וחזק כי לאפחד כבר לא יהיה כוח לשטויות של ג'יימס אי אפשר כול שנתיים להקים להקה ח]רתי אבל זה מה שאני חושבת וזאת באמת להקה שכול כך אהבתי, כול כך וכול כך חבל לי, באמת. אבל בסופו של דבר נמאס למחזר את אותם שירים ישנים שלהם והפסקתי לשמוע עם הם היו מחדשים הייתי ממשיכה לאהובאותם ואפילו יותר. לילה טוב4U

למעלה