תגובתי.
איזה כותרת רשמית מי שישמע. בכול אופן בהתחלה קראתי שהם מתפרקים והייתי עצובה אבל הפתעתי את עצמי שלא ישר התחלתי ל\בכות כי פעם הם היו אובססיה קטנה וחמודה. בכול מקרה אז קראתי שדייב עוזב וזה לא עשה לי כלום כי אני מההתחלה ידעתי בהפרויקט הצדדי הזה שלו זאת להקה נוספת. ועכשיו קראתי את רוב מה שהוא כתב ותכלס? הוא הכי צודק שם. מה זה להקה שלא עושה חזרות חמישה חודשים? זה פאקינג כמעטמ חצי שנה וביחוד שהם די מפורסמים. לא יודעת הם חשבו שהם הצליחו עשו קצת כסף וזהו? עכשיו אפשר לשבת לנוח כול היום להשתכר עם חברים. זה לא מוזיקאי כי הם לא עושים מוזיקה בשביל הכיף כי עם זה היה חסר להם הם היו יושבים על התחת הבריטי שלהם וכותבים ומלחנים ואולי עם הם ביום ממש ממש טוב מקליטים. דייב הוא היחידי שרציני שם והוא החליט שהוא כן רוצה לנגן ולעשות משו משמעותי ועם דורק הוא לא ממש עושה את זה אז הוא החליט להקים להקה אחרת ולדעתי? שרק יעלה ויצליח כי זה מראה שהוא רציני. בהתחלה ממש כעסתי על דייב עד שקראתי את מה שהוא כתב ועכשיו אני כועסת על בחיר ליבי ג'יימס. כי הוא ממש הרגיז אולי, כאילו גאד דאמט אתה יודע מה זה להקה שמצליחה למה אתה לא גורם גם לזאת להצליח? אז יאללה כבר שיעשו מה שבא להם אני מתה לשמוע שירים של הלהקה של דייב ואני יאהב אותם עוד יותר ממש שאהבתי את דורק כי הוא, לשם שינוי, באמת רציני. והוא יצא ממש ממזר שהוא [ממזר
, אני רואה יותר מידי ויוה] מחק את הסיסמה אבל בכול מלחמה יש הרוגים וגם בזאת וזה ממש מגעיל שסטיב הוציא אותו בתור הרע כי זה ממש לא בסדר לדעתי סטיב לממש לא רציני. מה אני אגיד? שיקחו את עצמם בידים חזק ובלי לעזוב כי אם זה לא יקרה [וןזה לא נראה כאילו זה קורה כי בכלל אין להם מושג איפה דני] אז הם ייפלו וחזק כי לאפחד כבר לא יהיה כוח לשטויות של ג'יימס אי אפשר כול שנתיים להקים להקה ח]רתי אבל זה מה שאני חושבת וזאת באמת להקה שכול כך אהבתי, כול כך וכול כך חבל לי, באמת. אבל בסופו של דבר נמאס למחזר את אותם שירים ישנים שלהם והפסקתי לשמוע עם הם היו מחדשים הייתי ממשיכה לאהובאותם ואפילו יותר. לילה טוב4U