שיידי ראנקס 10
New member
../images/Emo151.gifסיכום שנה רשמי ופתיחה../images/Emo65.gif
שנה חלפה. מי היה מאמין שזה יעבור כל כך מהר... לפני שנה ויומיים בדיוק נסעתי לרמת גן, לבניין היוקרתי של תפוז וביחד עם רינת, מנהלת אשכול מוזיקה, תיכננו את הפיכת קומונת הרגאיי של תפוז(שפעלה בהצלחה רבה עוד מסוף 2004) לפורום מס' 1396. התיכנון הראשוני היה לפתוח את הפורום ביום ראשון, ה30 לחודש, אך מישהו שם למעלה לא יכול היה לחכות והפורום נפתח עוד בלי שידעתי באותו לילה שבו חזרתי מהראיון, שבין ה27 ל28, ואיחולי ה
לא איחרו לבוא וחיממו את הלב... בשבוע הראשון להקמתו מנה הפורום מעל 50 משתתפים פעילים! מס' החברים הפעילים כיום הוא 130!!! הפורום היווה המשך ישיר לקומונה, ולמעשה רק הרחיב את טווח פעילותו, הודות לממשק המשוכלל בהרבה של מערכת הפורומים, מה שאיפשר לנו גם "לצ'פר" את הנוסעים המתמידים של הפורום, אלה שידוע כי יביאו צדדים אחרים וחשובים בפורום בעלי ערך מוסף, בתואר "מומחי הפורום". אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות למומחים שלנו: זוסמן, בזוקה, רמי גראמי וטובא שחולקים עימנו את זמנם בייעול הפורום הן מבחינת יידע אישי והן מבחינת יצירת עניין ובידור בפורום. בשנה השנייה לתחייתו, מתוכנן שידרוג נוהל המומחים בפורום והוספת אנשים החשובים לפורום למערך האדומים בו. הממשק של מערכת הפורומים הוא מאוד משוכלל, כל כך משוכלל שאפילו אני לא יודע את כל האופציות שבו...
לכן בחרתי על היום הראשון לצרף למערך הניהול יחד איתי את מיכל שווך, הידוע בניק היפנוטיק פויזון לנהל איתי את הפורום, הן בשל האהבה הגדולה שיש לה לרגאיי מיוזיק והן מבחינת היותה מנהלת בתפוז כבר קרוב לשלוש שנים(פורום מוקי ושב"ק מיוזיק) והידע הרב שצברה בניהול... אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לה על הזמן הרב שהשקיעה, היכולות העצומות שהפגינה, העובדה שידעתי שאני יכול לישון בשקט כשאני לא נמצא מכל מיני סיבות והפורום ימשיך לפעול במלוא המרץ כשיש ניהול מיטבי בו: מיכלי, הוכחת שאת Real Israelian reggae Queen ואני רוצה לאחל לך המון הצלחה בהמשך כמנהלת במיל'
ודיר בלאק אם את עוזבת אותנו... הידע שהתפתח בי על ז'אנר הרגאיי שכולנו כה אוהבים לשמוע, להתרגש ממנו ולדבר עליו כאן מאז הקמת הפורום התעצם בכמה וכמה רמות מאז הקמת הפורום, ואני יודע שאני לא היחיד. אין מטרה נעלה שקידשתי בכל אמצעי שהיה בידיי מאשר התרומה לכל אחד ואחת מחברי הפורום בהתפתחות היידע שלו בז'אנר המדהים והעצום הזה... ג'מייקה היא נקודה על המפה, אך היא הביאה איתה תרבות מוזיקלית של יבשת שלמה לעולם, תרבות שכולנו חיים ונושמים אותה כל יום, ולא מבינים איך יכולנו בלעדיה... עליי באופן אישי עברו הרבה דברים מאז הקמתי את הפורום-הספקתי לבקר בג'מייקה, לחוות את הרגאיי מהמדרגה הכי ראשונה שיכולה להיות-מהסאונד סיסטמס והדאנסהול הכי חדשני ומשוכלל באניברסרי של סטון לאב, ועד סשנים של רוטס ודאב חלומי בגבעות של קינגסטון אצל גברי סלאסי והיילי מאליקוט; הספקתי להתגייס, ולוותר בשביל המדינה שאני חי בה על השיער שלי, שלא גזרתי מעל 4 שנים... וזה היה שווה הכל. היו תקופות ארוכות שלא יכולתי לנכוח בפורום ולנהל אותו ישירות מהסיבה של הצבא, ועוד יהיו, ועל כן אני רוצה להודות לכולכם, שלא מפקירים את הפורום אף פעם ומעשירים אותו בידע! רק בפעמים הבאות - קצ ת יותר מסודר, SEEEN?
אני רוצה להודות בזאת לכם-כל מי שקורא את ההודעה הזו, בלעדיכם הפורום הזה לא היה מתקיים. כל אחד כאן חולק מהידע הרב שהוא צובר, אף אחד לא מתבייש לשאול על דברים שהוא לא יודע(ומי שכן, שיפסיק עם זה ומהר!), ולמזלנו תמיד אבל תמיד יש מי שמשיב. זה מרגש מאוד וגורם לי להתגאות בקיום הפורום הזה. אם אני אתחיל בתודות אישיות לכל האנשים שעוזרים לי לתחזק את הפורום הזה, כל אחד בדרכו שלו, זה לא ייגמר, לכן-אתם יודעים מי אתם-תודה רבה לכולכם... כל מי שקרא את החפירה הזו, נשבע שמגיע לו פרס... מוזמנים לסכם בעצמכם את השנה הנהדרת הזו מנקודם המבט האישית שלכם... מבטיח לקרוא! גבירותיי ורבותיי-אני גאה להכריז על פתיחתה הרשמית של חגיגת יום ההולדת הכי משוגעת בתפוז-יום הולדת שנה לפורום רגאיי 1396-מהיום ועד השנה הבאה!!!!!!!!
שנה חלפה. מי היה מאמין שזה יעבור כל כך מהר... לפני שנה ויומיים בדיוק נסעתי לרמת גן, לבניין היוקרתי של תפוז וביחד עם רינת, מנהלת אשכול מוזיקה, תיכננו את הפיכת קומונת הרגאיי של תפוז(שפעלה בהצלחה רבה עוד מסוף 2004) לפורום מס' 1396. התיכנון הראשוני היה לפתוח את הפורום ביום ראשון, ה30 לחודש, אך מישהו שם למעלה לא יכול היה לחכות והפורום נפתח עוד בלי שידעתי באותו לילה שבו חזרתי מהראיון, שבין ה27 ל28, ואיחולי ה