סיכום שנה רשמי ופתיחה

../images/Emo151.gifסיכום שנה רשמי ופתיחה../images/Emo65.gif

שנה חלפה. מי היה מאמין שזה יעבור כל כך מהר... לפני שנה ויומיים בדיוק נסעתי לרמת גן, לבניין היוקרתי של תפוז וביחד עם רינת, מנהלת אשכול מוזיקה, תיכננו את הפיכת קומונת הרגאיי של תפוז(שפעלה בהצלחה רבה עוד מסוף 2004) לפורום מס' 1396. התיכנון הראשוני היה לפתוח את הפורום ביום ראשון, ה30 לחודש, אך מישהו שם למעלה לא יכול היה לחכות והפורום נפתח עוד בלי שידעתי באותו לילה שבו חזרתי מהראיון, שבין ה27 ל28, ואיחולי ה
לא איחרו לבוא וחיממו את הלב... בשבוע הראשון להקמתו מנה הפורום מעל 50 משתתפים פעילים! מס' החברים הפעילים כיום הוא 130!!! הפורום היווה המשך ישיר לקומונה, ולמעשה רק הרחיב את טווח פעילותו, הודות לממשק המשוכלל בהרבה של מערכת הפורומים, מה שאיפשר לנו גם "לצ'פר" את הנוסעים המתמידים של הפורום, אלה שידוע כי יביאו צדדים אחרים וחשובים בפורום בעלי ערך מוסף, בתואר "מומחי הפורום". אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות למומחים שלנו: זוסמן, בזוקה, רמי גראמי וטובא שחולקים עימנו את זמנם בייעול הפורום הן מבחינת יידע אישי והן מבחינת יצירת עניין ובידור בפורום. בשנה השנייה לתחייתו, מתוכנן שידרוג נוהל המומחים בפורום והוספת אנשים החשובים לפורום למערך האדומים בו. הממשק של מערכת הפורומים הוא מאוד משוכלל, כל כך משוכלל שאפילו אני לא יודע את כל האופציות שבו...
לכן בחרתי על היום הראשון לצרף למערך הניהול יחד איתי את מיכל שווך, הידוע בניק היפנוטיק פויזון לנהל איתי את הפורום, הן בשל האהבה הגדולה שיש לה לרגאיי מיוזיק והן מבחינת היותה מנהלת בתפוז כבר קרוב לשלוש שנים(פורום מוקי ושב"ק מיוזיק) והידע הרב שצברה בניהול... אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לה על הזמן הרב שהשקיעה, היכולות העצומות שהפגינה, העובדה שידעתי שאני יכול לישון בשקט כשאני לא נמצא מכל מיני סיבות והפורום ימשיך לפעול במלוא המרץ כשיש ניהול מיטבי בו: מיכלי, הוכחת שאת Real Israelian reggae Queen ואני רוצה לאחל לך המון הצלחה בהמשך כמנהלת במיל'
ודיר בלאק אם את עוזבת אותנו... הידע שהתפתח בי על ז'אנר הרגאיי שכולנו כה אוהבים לשמוע, להתרגש ממנו ולדבר עליו כאן מאז הקמת הפורום התעצם בכמה וכמה רמות מאז הקמת הפורום, ואני יודע שאני לא היחיד. אין מטרה נעלה שקידשתי בכל אמצעי שהיה בידיי מאשר התרומה לכל אחד ואחת מחברי הפורום בהתפתחות היידע שלו בז'אנר המדהים והעצום הזה... ג'מייקה היא נקודה על המפה, אך היא הביאה איתה תרבות מוזיקלית של יבשת שלמה לעולם, תרבות שכולנו חיים ונושמים אותה כל יום, ולא מבינים איך יכולנו בלעדיה... עליי באופן אישי עברו הרבה דברים מאז הקמתי את הפורום-הספקתי לבקר בג'מייקה, לחוות את הרגאיי מהמדרגה הכי ראשונה שיכולה להיות-מהסאונד סיסטמס והדאנסהול הכי חדשני ומשוכלל באניברסרי של סטון לאב, ועד סשנים של רוטס ודאב חלומי בגבעות של קינגסטון אצל גברי סלאסי והיילי מאליקוט; הספקתי להתגייס, ולוותר בשביל המדינה שאני חי בה על השיער שלי, שלא גזרתי מעל 4 שנים... וזה היה שווה הכל. היו תקופות ארוכות שלא יכולתי לנכוח בפורום ולנהל אותו ישירות מהסיבה של הצבא, ועוד יהיו, ועל כן אני רוצה להודות לכולכם, שלא מפקירים את הפורום אף פעם ומעשירים אותו בידע! רק בפעמים הבאות - קצ ת יותר מסודר, SEEEN?
אני רוצה להודות בזאת לכם-כל מי שקורא את ההודעה הזו, בלעדיכם הפורום הזה לא היה מתקיים. כל אחד כאן חולק מהידע הרב שהוא צובר, אף אחד לא מתבייש לשאול על דברים שהוא לא יודע(ומי שכן, שיפסיק עם זה ומהר!), ולמזלנו תמיד אבל תמיד יש מי שמשיב. זה מרגש מאוד וגורם לי להתגאות בקיום הפורום הזה. אם אני אתחיל בתודות אישיות לכל האנשים שעוזרים לי לתחזק את הפורום הזה, כל אחד בדרכו שלו, זה לא ייגמר, לכן-אתם יודעים מי אתם-תודה רבה לכולכם... כל מי שקרא את החפירה הזו, נשבע שמגיע לו פרס... מוזמנים לסכם בעצמכם את השנה הנהדרת הזו מנקודם המבט האישית שלכם... מבטיח לקרוא! גבירותיי ורבותיי-אני גאה להכריז על פתיחתה הרשמית של חגיגת יום ההולדת הכי משוגעת בתפוז-יום הולדת שנה לפורום רגאיי 1396-מהיום ועד השנה הבאה!!!!!!!!

שאלון השנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נלקח מממשק שרץ כאן כבר כמה חודשים...
שאלון השנה: אף שאלה לא חובה, תענו רק על מה שבא לכם או שאתם מבינים בו... השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה
מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום
אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה
אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה
מה הכי אהבתם בפורום השנה
משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות
)
שרשור שזכור לכם לטובה
הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה
משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו
מילה טובה על השנה שעברה
השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה
משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום
אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ
מילה טובה על השנה החדשה

מי ראשון? ;)

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה? Little Devon-Don't Mash Up Creation, וגם על הWipe Out נציין את הטיון של בוג'ו Me & uno מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום? אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה? איק א מאוס שהגיע אלינו... אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה? תומר יוסף שהפציץ באלבום שאינו על טהרת הרגאיי, But still-גאוני! וגם-התקווה 6 שכל הופעה שלהם מדהימה אותי מחדש, וגם-סילברדון וצ'ולו שעליהם עוד נפרט היום...
מה הכי אהבתם בפורום השנה? הכל! סתם, באופן ממוקד יותר את כל ההודעות "היי אני חדש/ה פה ומת/ה על רגאיי..."
משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות )? אהבתי מאוד את הביקורות וההמלצות של בזוקה מאן, אני יודע כמה אתה עסוק אבל אחי-כולנו רוצים לראות אותך כאן יותר... שרשור שזכור לכם לטובה? אני זוכר בתחילתו דוויק ביקש המלצות על רגאיי נשי, והופתעתי בטירוף מהידע הרב שעלה פה... הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה? מסיבת הסילבסטר בבארבי :)) ערב ניייייייייססססססס... משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו? לא הגיע הזמן להפחית בהפרזת ההמלצות?
סתם... רק תשאירו יותר מסודר-נפתחים שרשורי אירועים ויחצונים כל הזמן, שרשרו לשם. בכלל, מתוכננים לשנה הבאה כמה שיפצורים בעניין, שיעשו לנו ב"ה את הכל קל יותר... מילה טובה על השנה שעברה? המלצות :)) השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה? Mr. Vegas-HOT FUK :))))))))))))) איי איי איי איי איי איי איי........... משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום? יותר אנשים, יותר שרשורים, FULL A VIBESSSSS אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ? יש המון, רובם אני פשוט לא מאמין שיגיעו :)) כל מי שיגיע זה יהיה משובח(כמה פוליטיקלי קורקט מצידי...) מילה טובה על השנה החדשה? BULLIT BULLIT BULLIT :)))))))))))))))))) שכחתי-תמונות זה תמיד טוב... הנה אחת מהאנונימוס באשדוד, שם הופעתי עם קינג סילברדון לפני חודשים מספר...

Carcass

New member
פו שו

טיון שעשה תשנה: Fantan Mojah - Hail The King,בלי עוררין. אומן : זיגי אומן מקומי : תומר יוסף. מה הכי אהבתי בפורום : הביקורות המצויינות וההמלצות. משתמש : זוסמן שנתן די הרבה רעיונות לשרשורים מובילים (כמו לדוגמא הפלייליסט השבועי) הופעה\אירוע: זיגי משו משנה שעברה שהייתי משנה : מוסיף תי ליוזרים האדומים :p מילה טובה על השנה שעברה? השתחררתי מהצבא,זה מספיק. טיון שפתחתי איתו תשנה : L.M.S - Rastafarai Me Salute משו שיקרה השנה בפורום : שיצטרפו עוד מלאן חבר'ה. אומן שהייתי רוצה לראות ? סיזלה קלונג'י או איי ג'ה מן לוי,אבל כנראה שלא יקרה אז כמו שאמרו,כל מי שבא יתקבל בברכה. תמונה,אין לי משו עדכני אז ני ישים תמונה של יהודה.

K C

New member
Ire Feelings

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה : סוף השנה לפחות Burning Spear - Creation אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה : Burning Spear אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה : תומר, אבל אין ממה לבחור משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ) : הקבלות פנים הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה : לא זוכר הרבה מילה טובה על השנה שעברה : תודה שהסתיימה השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה : איזו שנה? Rupie Edwards - Ire Feelings אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ : רודני אנד דה ברנינג ספירס מילה טובה על השנה החדשה : ברוכה הבאה. שיהיה רק טוב בעזרתו בתמונה, זה האור שגרם לי להראות ככה, אני לא מסטול u can see my nostrils

johnnypsy

New member
אז יאלללה.....

הטיון שעשה לי את השנה... במיוחד בכך שהשנה האחרונה נחפשתי לסצנת הרגאי הענקית הזו... אז אחד השירים הראשונים ששמעתי במסיבות בסלואו משה של החברה יונייטיד רוטס הריצו זה הטיון : Max Romeo - One step forward המושג שלקחתי איתי מהפורום הזה זה הרידים:) ללא ספק למדתי רבות מכותבי הפורום הנכבדים...!!! האמן מחו"ל שעשה לי את השנה זה כמובן EEK A MOUSE שכיבד אותי ביומהולדתי, אני בן אדם שלא אוהב ימי הולדת וללא ספק את היומהולדת הזה אני בחיים לא אאשכח!!! האומן הישראלי שעשה לי את השנה כמובן התקווה 6... שאליהם נחשפתי בפסטיבל בצאלים שנה שעברה... רק בהצלחה יש לי להגיד לחברה המוכשרים האלה!!! השנה האמת הכי אהבתי בפורום את זה שאני יכל להיכנס לפורום מהפלאפון:)!!! גאוני פשוט מעביר שמירות... כמובן שאציין לטובה את STOLA חברי היקר... שביחד נחשפנו לסצנת מסיבות הרגאי בסלואו משה... וכמובן את טובא רביד וכשף!!! חזקו ואמצו... צריכים עוד אנשים כמוכם (אחלה ליקוק לא?!?:) ) לגבי השירשור שזכור לי לטובה אני אדלג... כי לא עקבתי מידי יום אחרי הפורום... הצבא הזה לוקח את כל זמני לצערי... אז נעבור שאלה ההופעה שהכי זכורה לי השנה כזכור לטובה, אחרוג מהשאלה ואציין שתי הופעות, EEK A MOUSE כמובן כמו שהזכרתי מקודם, וסיסטר קרול הגדולה שנתנה הופעה מדהימה על חוף הכינרת בפסח שעבר עלינו לטובה... ומילה טובה על השנה שעברה - היה עשר!!! כיף להכיר אנשים חדשים ולדבר על מוסיקה טובה...! לשנה החדשה אפתח עם טיון של הגדול מכולם Prince Far I - free from sin שיהיה השנה פורום עשיר בהמלצות, במוסיקה חדשה וישנה שעוד לא גילנו (ויש הרבה) וכמובן הייתי רוצה שיגיע לארץ Damian marley בקיצור... שיהיה לנו שנה טובה... הרבה וייבז וגוד וייבריישייןן!!!:) From Gan Yanve With LOVE!

johnnypsy

New member
חחחחחחח

איזה טעות:) תמונה מזעזעת.... זו התמונה חחחחחחחח

MC SammY

New member
מסמפלים אותי?

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה: Gentleman-Intoxication אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה: Damian Marley אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה: התקוה6
מה הכי אהבתם בפורום השנה: החיוביות שבו. משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ): ZeusMan עם כל המוטיבציה שלו
שרשור שזכור לכם לטובה: השרשורים הראשונים של השאלון השבועי שלי
הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה: זיגי מארלי ברעננה
משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו: שיהיה קצת יותר מסודר באמת. מילה טובה על השנה שעברה: כיף להכנס לכאן בגדול. השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה: השנה של הפורום? תומר יוסף-אל תטוסי. משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום: שיהיה שרשור על בואו של דמיאן מארלי לארץ..
אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ:
שאלה למעלה. או ג'נטלמן
מילה טובה על השנה החדשה: שימשיך להיות פה פאן!

Chenipeper

New member
הרבה מזל טוב והתשובות שלי :

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה : seed מה הכי אהבתם בפורום השנה : הפינות של שידן קרעו אותי מצחוק והסיפורי שגיל נתן מג'מייקה. משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ) : זוסמן ..באמת נתן בראש! שרשור שזכור לכם לטובה : אשכול סוף שבוע! הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה : סאונד סיסטם 2006 תל יצחק - השרפה לא תישכח! משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו - מבחינת החבר'ה רק - כשמישהו פותח אשכול לכולם אז לא רק לקרוא אלא גם להגיב. מילה טובה על השנה שעברה : התפתחות עצבנית של הראגיי, המון אנשים מכובדים הגיעו לכאן, הלהקות והסאונדסיסטים נתנו בראש ושרפו ללא הפסקה באמת כולם עשו עבודה מצויינת מהלקות דרך הסאונסיסטמים ועד למפיקים . השנה שבפתח: נראה לי שהולך להיות טירוף ... טיון שפתחתם איתו את השנה : mr.perfect - no badda me ... משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום המשכיות לגוד וואייב שהיה השנה! אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ : Lauryn Hill מילה טובה על השנה החדשה : שנשמור על האיכות! תמונה :

Chenipeper

New member
תודה רבה אחי!

באמת סוף סוף...הרבה מזל טוב אחי.. תן קישור לצ'אט שאני אכנס ב6 פשוט אני לא מוצא כאן קישור לצ'אט הפורום :)

אין לינק ישיר(זה בג'אווה סקריפט...)

פשוט צריך בסרגל העליון איפה שהסקר והקישורים והכל לבחור באופציה ChatTV(רביעי מימין). דבר איתי אם לא הסתדרת...

s h i d a n

New member
אלללה איזה יופי שננננננננהההההההההה

דוגרי לא משו בכלל, מרגיש הרבה יותר ולשאלון: הטיון שעשה לי את השנה: cornell campbell - my guiding star מושג אחד ברגאיי שהפורופ תרם לי לדעת: שרשור אירועים אומן/הרכב מחו"ל: cornell campbell, leroy smart, johnny osbourne וכל שאר חברי הרוקרס של התקופה ההיא(גם שימי תבורי נכנס לרשימה הזאת), הרכרב: maytones, silverstones, gladiators(ולא בגלל ההופעה שלהם פה( מה הכי אהבתם בפורום השנה: את החידות של שידן(אני מת לדעת מי זה הדפוק) שרשור שזכור לכם לטובה: הבאבא שנאטי נגד הבובו אשאנטי הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה: התקלוט של גיל ראסטה בראש השנה משו שהייתם משנים: את המנהלים החארות האלה מילה טובה על שנה שעברה: חומוס(לא יושדע למה אבל זה הדבר הראשון שיצא לי) השנה שתיהיה: הטיון שאיתו פתחתי את השנה: הסט של אבא שאנטי איי ברומא, אני מודיע לכם מראש: זה טיון של חמש שעות משו שאתם רוצים שיקרה: שדירטי הארי יחזור מהמתים אומן שהייתי רוצה לראות בארץ: הורס אנדי(לפני שיהיה מאוחר מידי) מילה טובה על שנה הבאה: חצילים

JamicaniT

New member
הפההה ../images/Emo9.gif

איזה חורף
השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה אין ספציפי. מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום - אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה זיגי מארלי. אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה קנגרו/תומר יוסף. מה הכי אהבתם בפורום השנה הכל :) משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ) אע, כולם :) שרשור שזכור לכם לטובה שרשור אירוח של תומר יוסף [!!} הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה זיגי מארלי, כמובן. משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו - מילה טובה על השנה שעברה היה כיף :)
השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה תומר יוסף - את אהובתי. משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום עוד אירוחים למיניהם בפורום [ככה כותבים. זה נראה לי מוזר משום מה ..] אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ דמיאן
מילה טובה על השנה החדשה בהצלחה :) [בתמונה עם הלבן מימין
]

ZeusMan

New member
שלי.

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה ? Junior Kelly - Wonderful אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה ? תומר יוסף, עד כמה שאפשר לקרוא לזה רגאיי מה הכי אהבתם בפורום השנה ? את שיתוף הפעולה הממש ממש נחמד שיש כאן משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ) ? CARCASS על האהבה לקונשס DuBsYs על הידע הרחב ביותר שלו בפאונדיישן שרשור שזכור לכם לטובה ? על ההומואים בדאנסהאל ועל המיקרופון בתיקלוטים הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה ? צאלים, אין ספק מילה טובה על השנה שעברה ? ששנה זו תהיה ברוכה ברגאיי כמו בשנה שעברה השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה ? Chuck Fender - More Marijuana משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום ? שיותר מוותיקי הסצנה יקפצו לביקור, ואולי עוד צא'ט אישי רק לכותבי הפורום עם תומר יוסף אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ ? דמיאן מארלי מילה טובה על השנה החדשה אהבה.

Ben Dor

New member
אני אני =] אחרי שנים שלא הייתי פה

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה-מוש בן ארי דרך מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום-טיון גאדד עד שהבנתי מה זההה אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה-מתיסיהו אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה-התקווה 6 מה הכי אהבתם בפורום השנה-את פרסום ההופעות משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות )-ממממ לא זוכרת חחח שרשור שזכור לכם לטובה-גם לא זוכרת הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה-ההופעה של התקווה 6 בבראשית משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו-אין... מילה טובה על השנה שעברה-היה בנזונה השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה-Youths Are So Cold משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום-ללכת לכמה שיותר הופעות אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ-מתיסיהו מילה טובה על השנה החדשה-יהיה בנזונה

Ben Dor

New member
תמונה ששכחתי...

אני עם שחר חסון על הבמהה =] אחד האירועים בחיים שאני לא אשכח =]

:)

טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה- true to myself- ziggy marley מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום- רידם. :) אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה- קפלטון, דמיאן מארלי. אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה- טו הראד :) מה הכי אהבתם בפורום השנה- משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות)- מותר מנהל? :) שרשור שזכור לכם לטובה- הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה- בלס דה צ'ילדרן. משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו- פינות מידע בצורה יותר סדירה. מילה טובה על השנה שעברה- היה אחלה.. הרבה כבוד על כל מה שנעשה כאן. לכולם. השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה- natural mystic, בוב מארלי.. על הבוקר. משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום- אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ- דמיאן מארלי. מילה טובה על השנה החדשה- תמשיכו תמשיכו תמשיכו? :)

למעלה