סיכום שנה רשמי ופתיחה

Jadeee

New member
יאללה אני גם הולכת על השאלון:)

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה - tony rebel - jah by my side (זה תכלס השיר שנתקע לי הכי חזק בשנה האחרונה) מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום - אני לא הרבה זמן פה אבל אני כבר יותר מבינה :) לא משהו ספציפי זה פשוט יקח לי קצת זמן. אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה - זיגי :)) וגם בבומבמלה היו ברחבת דאב איזה זוג דיג'ייז מעולים שלפי מה שהבנתי הגיעו מחו"ל אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה - שמחתי לגלות את התקווה 6 ואת כישרונם :) מה הכי אהבתם בפורום השנה - עד כה.. אהבתי איך שאתם מקבלים חבר'ה חדשים :) משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ) - הייתי ממש רוצה לציין לטובה את ג'ייד (חהחה.. סתם, אני פשוט לא מכירה פה אף אחד) שרשור שזכור לכם לטובה - הממ:) אני זוכרת את כולם בערך הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה - זיגי ! משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו - :) מילה טובה על השנה שעברה - :) השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה - אממ.. עדיין לא הבנתי מה זה טיון :) משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום - שיגדל ! ושיצטרפו הרבה אנשים חמודים אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ - דמיאן מארלי מילה טובה על השנה החדשה - אממ..? שנה טובה:)

טובא

New member
אמנם באיחור רב מאוד אבל

המון מזל טוב לנו פורום(רק עכשיו חיברו לי בבית החדש את האינטרנט סורי) זאת הייתה רק השנה הראשונה שלנו והיד עוד נטויה המון כבוד לגיל שמנהל פה את כל העסק ולמיכל שעשתה עבודה מעולה בניהול. ובכלל כבוד ענק פה לכול מי שכותב קורה ותומך!

למעלה