סיכום שנה רשמי ופתיחה

אללללללללללללה....

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה
Fantan Mojah - Hail The King מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום
דייי לא זוכרת על הבוקר, בטוח יש! אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה
T.O.K אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה
אממ.. מה הכי אהבתם בפורום השנה
את השירשורי מסיבות
משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות )
חחחחחחחח
שרשור שזכור לכם לטובה
98% הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה
'בלס דה טרילדן' בדצמבר שעבר משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו
שהפורום הזה שנה קיים ואין כל איזה חודשיים מפגש פורום מילה טובה על השנה שעברה
מעולה
השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה
לא זוכרת.. משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום
מפגשי פורום
אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ
בא לי אלפא בלונדי, גם בוג'ו בא טוב.. מילה טובה על השנה החדשה
בהצלחה
שיהיה יום מעולה ואחלה של שבוע :]] -כשף!

Ras Or

New member
../images/Emo45.gif

השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה: Alfpha Blondy - God Bless Africa אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה: Barington Levy אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה: תומר יוסף מה הכי אהבתם בפורום השנה: אווירה חיובית וטובה שנמשיך ככה
משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ): כשף , אבל זה רק בגלל שהיא יותר חזקה ממני שרשור שזכור לכם לטובה: ? הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה: תומר יוסף ברבקה , FUNSET ופאנקנשטיין בבארבי השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה: לא רוצה לצבא לא רוצה למלחמהה , תומר יוסף כמובן =] משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום: מפגש מלווה במוזיקה טובה וריקודים אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ: מי שבא ברוך הבא =] מילה טובה על השנה החדשה: היה מדהים יהיה מדהים בעזרת השם כולנו נהיה מאושרים תמונה אחת לרוח הטובה ואחת בפוזה רצינית =] בראשית 2006 עם גלה תמונה מבראשית 2006 עם ראס מיכאל

kacha

New member
מה אתם אומרים :)

טיון אחד שעשה לי את השנה? בגלל שהזכרון שלי לא מרחיק לכת אז מה שמשום נגע בקצב שלי בפנים בלי מילים היה salmonella dub - peyote dub אולי זה כי אכלתי את הבן דוד של הפיוטה? סאן פדרו....מסקליטוווו :) מושג אחד ברגאיי בלה בלה...? לא... תודה :) נודע לי דרך פה בטח על איזה מסיבה טובה שהייתי בה מתישהו :) אמן מחו"ל שעשו לי את זה השנה? שוב, אלו Salmonella dub הניו זילנדים, שהצצה זריזה על הרשימה מראה אותם. הם תמיד שם פשוט! :) אמן ישראלי....? נראה לי שהתשובה הכי מתאימה פה היא התקווה 6, שהביאו בשיחוק עם הדיסק מההופעה. אבל אהוד בנאי הוא הישראלי שעשה לי את זה השנה ובגדול :) משתמש שמקבל את אות המופת של קאצ'ה הוא.... טם טםטם טה טה טם הייתי מביא לאנשים שאני מכיר אבל סתם בשביל לח"ח אנשים שאני לא מכיר אז Jadeee שיחקת אותה עם התמונה עם השלט. מחאתי משהו ומגניב ממש :) לא זוכר שרשורים...אבל ההופעה של התפוחים הייתה בתבתבתזונה...והפסטיבל דאב רגאיי בעזוז היה מדהים. לרוז...קרולינה...תענוג תענוג תענוג! סוף סוף הגיע גם דיג'יי שעושה את זה נכון וקולע לטעם שלי - 12 TRIBES. ריספקט :) לא יודע עם איזה טיון פתחתי את השנה, אבל כרגע מתנגנת הנעימה(המפחידה:)) של רקוויאם לחלום... זה נחשב? זהו וכצפוי אני רוצה לראות את סאלמונלה דאב בארץ. זהו זה :) פסית גן עדן קלה(ניו זילנד) בגן עדן שלנו....מתאיםלי והבנתי שנהייתה התארגנות ספונטנית על תמונה...אז יאללה :) אני החמור באמצע.... :) אני כבר לא באמת נראה ככה (קיצוצים מה שנקרא...:)) אבל ככה אני רוצה שיראו אותי כאן. זו הפוזה שלי :)

GentlyWeeps

New member
:) יללה יללה

שאלון השנה: אף שאלה לא חובה, תענו רק על מה שבא לכם או שאתם מבינים בו... השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה: אי אפשר לענות על שאלה כזו.. :) מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה: הכי הרבה דמיאן אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה: קנגרו מה הכי אהבתם בפורום השנה: משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום(כי חייבים שאלת ליקוקים אחת לפחות ) שרשור שזכור לכם לטובה: כל שרשורי ההמלצות המעולים הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה: וואי היו מלא הופעות.. משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו מילה טובה על השנה שעברה: :) זרימה השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה: INWORD - ONE SEED משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ: דמיאן מילה טובה על השנה החדשה: שיהיה רק טוב

Nechi Nech

New member
looooooooooooooooord

have mercyyyyyyyyyyyy השנה שעברה: טיון(שיר) אחד שעשה לכם את השנה: Baby Cham - Ghetto Story מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום: על תרבות הראסטה וכל העניינים האלה.. אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה: Worrior king, האלבום החדש פסיכי. אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה: יש יותר מידי מה הכי אהבתם בפורום השנה: את ההשתתפות, הוייבז, השרשורים היצירתיים (זוסמאן ביגאפ יורסלף אחינו) משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום: שירז, רק הגיעה וכבר מראה נוכחות. שרשור שזכור לכם לטובה: שרשורי ההעשרה של גיל למיניהם.. הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה: איקאמאוס! משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו: שרק יגדל וישגשג ושימשיך שימשיך שימשיך... מילה טובה על השנה שעברה: היה פנאן. השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה: Worrior King - Jugdment Day משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום: שיצליח, בלאגנים.. אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ: קפלטון, קינג שאנגו, איש האש. מילה טובה על השנה החדשה: בוליט בוליט בוליטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xXx Shiraz xXx

New member
אני ../images/Emo13.gif

קודם כל, הערה קטנה: אני פה חודשיים בלחץ. חחחח אז תסלחו לי, כן ? השנה שעברה: טיון אחד שעשה לכם את השנה
Patrice - Jah Jah Deh Deh מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו/הורשמתם מהידע שהוצג עליו בפורום
לא נקלעתי לדיוני מושגים שלא ידעתי. אבל זה ודאי יבוא בעתיד. אומן/ית/הרכב רגאיי מחו"ל שעשו לכם את השנה
מורגן הריטייג'
אומן/ית/הרכב רגאיי מקומי שעשו לכם את השנה
התקווה 6
מה הכי אהבתם בפורום השנה
הגישה החמה של האנשים, למרות שאני חדשה כולם מתייחסים אליי מאוד נחמד! כעעעפרות משתמש/ת שאתם רוצים לציין לטובה בפורום
קרקס. יש לנו אחוות BAD CARD זה נדיר ביותר. אה ופיטר טוש כי הוא עזר לי לזהות את הטיון. תבורכו. שרשור שזכור לכם לטובה
מממ הבחורה שביקשה המלצות של בוב מארלי. ושאלה שאלות עליו. הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה
התקווה 6- מבצר שוני 16.9.06 משהו מהשנה שעברה בפורום שהייתם משנים בו
אני לא פה מספיק בשביל לעורר מהומות. וגם אין על מה. מילה טובה על השנה שעברה
האנשים פה
מקסימים..כן ירבו... השנה שבפתח: טיון שפתחתם איתו את השנה
Bob Marley - Pimper's Paradise משהו שאתם רוצים שיקרה השנה בפורום
שיהיו עוד אנשים ושנחכים אחד מהשני... אומן/ית/הרכב מחו"ל שהייתם רוצים לראות השנה בארץ
ממממ מורגן הריטייג'... מילה טובה על השנה החדשה
שתהיה שנה נהדרת
BLESS YA ALL BLAZE DE FAYAH OF REGGAE תפיצו את הבשורה וכו' וכו' חחחח ותמונה? מה...שלי? טוב נו

עוד חגיגה../images/Emo213.gif

מתחילה ממש בעוד חמש דק' ברדיו 106 FM וכולם מוזמנים להתרגש בתוכנית מדהימה של בלאגנג'ה, מתוכניות הרגאיי היחידות המשודרות כיום בארץ, ובעיניי המובילה שחוגגת ממש היום 100 תוכניות-כדאי מאוד להיכנס...! כאן

DuBsYs

New member
כיף לשמוע שאתם נהנים מהתוכנית

האמת, גם אנחנו נהנים מכל שנייה, חבל שאין עוד שלוש שעות כאלה ברצף...

S t o l a

New member
מניינים ?

אז קודם כל באמת שיהיה במזל לפורום הזה...
הפורום הזה מלא באנשים תותחים שעושים אותו למקום מעולה... שמי שרוצה לדעת תשובות לשאלות או סתם לקבל המלצות וביקורות על שירים או לדעת מה עושים היום בערב... זה המקום!! תענוג שהוא קיים!! טיון שעשה לי את השנה - לא יודע להצביע על טיון אחד... אבל יש כמה אומנים שהשנה הכרתי.. שהם בכל טיון וטיון עשו לי את השנה!!! מושג אחד ברגאיי שהפורום תרם לכם לדעת עליו - הפורום סידר לי יחסית את הז'אנרים של הרגאיי.. אומן רגאיי מקומי - ללא ספק התקוה 6.. פעם ראשונה ששמעתי אותם היה בפורים שעבר בקריית גת (!) .. ומאז אני נהנה בכל פעם שאני שומע אותם... פשוט תענוג!!! הופעה/אירוע שזכורים לכם לטובה - אוו אוו.. זו היתה שנה רבויה.. איק א מאוס, סיסטא קרול, פסטיבל צאלים!!! מילה טובה על השנה שעברה - כן ירבו !!
יאללה אז תעשו חיים ושיהיה בכיף! ומזל טוב והמון מוזיקה וגוד וויבס... ומסיבות מטורפות !
STOLA דביר.

annafff

New member
|מזלטוב|איך רואים שאוהבים את הפורום

הזה!!!! כולם ממש נחמדים פה! אני בקושי יומיים פה וכבר נהנת! אוף אני לא אוכל לדבר בצ'אט כי חברים אוספים אותי למסיבה...
אז שוב מזל טוב וכל הכבוד למנהלים על ההשקעה וכמובן לחברי הפורום!

yaarasta

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo49.gif../images/Emo207.gif../images/Emo151.gif

שיידי מאן, NUFF NUFF NUFF NUFF רספקט על היוזמה, על הרעיונות ועל ההתמדה!! המון מזל טוב לרגל חגיגות השנה, BLESS UP!!! -יער

ק ר ח

New member
אמרת שאתה מבטיח לקרוא אז תקרא-

אמנם אני לא מהמומחים אבל אני פשוט אוהב אותך,אתה

מתן ה

New member
מזל טווווב ! ! !

באמת אחלה פורום שבעולם! אני לא כותב בו הרבה אבל קורא תמיד, לא יודע מבעס אותי הקטע של לכתוב הודעה השנה יותר אשתתף , מקווה! הרבה כבוד לאנשים שמנהלים ת'דבר הזה! "ONE LOVE"

למעלה