Today's McWeekend

m i c k e y 15

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo2.gifToday's McWeekend../images/Emo182.gif../images/Emo185.gif

מכיוון שאני חושבת ששוב לא יהיה מקוויקנד נורמלי אני אפתח עכשיו
אחרת זה סתם מאוחר XDD
שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo27.gifI HATE THAT I LOVE U../images/Emo37.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של מקפליי:
לגמרי אבל לגמרי אבל לגמריייייייייייייי DONT WAKE ME UP!!!!! חרשתי עליו בלי סוף הגיטרות שיש תמיד אחרי הפזמון כל כך גרר
שיר השבוע לא של מקפליי:
Rihanna - Don't Stop The Music Rihanna & Ne-Yo - Hate That I Love You Chris Brown - Picture Perfect Kylie Minogue - Come Into My World Global Playboys - The Sound Of San Francisco Kobe - Little White Lies Busted - Come All Ye Faithful.
ג'יימסססססססס "Oh let us adore him" חולה עליו!!
להקת השבוע:
לודעת..אמ מקפליי? ריאהנה...
אלבום השבוע:
החדש של כריס בראון!
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=Rx_L9TV5vCs
http://uk.youtube.com/watch?v=2cWdUX9RLUA
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גיבורים חזר!!
האנטומיה של גריי! נמלטיםםםם
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורים שלי
משהו ששימח:
נמנמ לודעת אולי היום למועדון יאיי!
משהו שעיצב:
אמ יום ראשון חודש לפיטרת סבתא שלי אז....
ציטוט השבוע:
השיחה של ושל שיר חחחחחח [sweet shir] שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: טום אני רק רוצה ללטף לו ת'טוסיק שהוא עם סקיני ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: אין הוא מושלם שבילי XDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחחחחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: "ללטף"|חח||חח| שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אני כזה: "היי, טום!" ~הוא מסתובב~ ~מלטפת את האחוריים שלו~ הוא: "וואה?!?!" ~נסה על נפשי~ שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אני רוצה ללטף אותם!!!!!!!!!!111 שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: ולגעת לו בגומהXDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: זה גמנאי ח שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: לתקוע ת'אצבע שלי בתוכה XD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: זה לא נשמע טובXDDDDDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח על DONT WAKE ME UP שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אבל אנלא מבינה מה הקטע של השירXD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: הוא לא רוצה שיעירו אותו שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: כי הוא מאוהב? שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: כאילו מה, מי שהוא רוצה לא שם עליו? XD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: אני גם נורא אוהבת את THE WAY YOU MAKE ME BLA BLA חח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: כי כי אולי הוא חולם בחחלום שהוא מאוהב ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: והוא אומר גם שהוא לא רוצה להפסיק לחלום שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחח גם אני אוהבת את ד'ה וואי יו מייק מי פיל ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: את כל ה- Ooo Ooo|אוהב| שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: ברקע...גאדד ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: קלטתי אותו! ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: הוא חולם על האהבה שלו ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: זהו שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אבל מושא האהבה לא שם עליוXD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: כי היא בלתי מושגת במציאות ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: אז הוא חי בחלום שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אז הוא לא רוצה שיעירו אותו שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: ישלי מילה אחת. ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: הלוווווווו דניייייייי אתה חי בסרטטטט כאילו דהההה שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: פאתט. ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDDDD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: איזה כאפה הואא שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: לגמרייי XD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: בטח ג'יימס בורן עזר לכתוב ת'שיר ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDD יאווו ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: יש רגעים שהוא דורש כאפםה! שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDDDDD
מתנגן בראש / פלייליסט:
כלום
תמונת השבוע:
!!!

m i c k e y 15

New member
עוד תמונה../images/Emo26.gif ותקראו ת'זה יש ציטוטים מצחיקי

XDDD איזה סקסיםםםםם

m i c k e y 15

New member
ראיתי את זה במייספייס

אצל איזה אחד חמוד שכחתי תשם XD יש אצלי הרבה אימואים חחחח נכון שווים ברמות?? וזה עוד אחד חמוד לאללה

Charley XD

New member
מאוד !!!

אך איזה יפים .. אבל אהביתי יותר את השני XDD (סורי ברונטים שליטה !!
) אבל גם הוא יפה ...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי

XDDDDDDDDD

ללטך לטום את הטוסיק?! מה נסגר איתכן? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גמני גמני גמנייי רוצה להכניס לו אצבע לגומה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDD הציטוטים...

אהבתי את הכינוי שלך
הגעתי למסקנה שאני פשוט שונאת את ריהאנה.
היא כל שנייה על המסך שלי, זה מטריד. אוו ויש מצב תוכלי להעלות לי בקשה את Come All Ye Faithful?
פריטי פליז.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמקוויקנד כפאתי במיוחד <:

שיר השבוע של מקפליי:
תהרגו אותי אם אני אגיד שלא היה?
אני מנסה להיגמל מהם קצת ><
שיר השבוע לא של מקפליי:
כל הדיסקים של ERREWAY Pacto De Amor-Chiquititas Mi Chica-Chiquititas Mi Vida Es Mia-Chiquititas Slacker-SOD
!!!!!!!!111 חרישת מטורפת
להקת השבוע:
Erreway
וסתמו כולכם, המורדים זאת קלאסיקה
אלבום השבוע:
הדיסקים של ERREWAY הדיסק של העונה השביעית של קטנטנות
קליפ השבוע:
אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: |טי-וי המורדים
, האי (צ'יף!$@%#@
), בובות/ עידן הקרח 2. סרט קורעXD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
"חברה" אחת מעצבנת שלי%@#^%
משהו ששימח:
נמפ, 92 בביולוגיה <:
משהו שעיצב:
הלך לי כלכך חרא במבחן במתמטיקה, וקיבלתי ציון ממש נמוך >:
ציטוט השבוע:
ידיד שלי: אלונה, אני יכול לעבור מקום? האור מסתיר לי XDDDDDDDDDD שיעשע אותי משום מה ------------------------------------------------------------- אלונה:מה משותף לכל הצמחים האלה? חברה שלי: שהם מהצומח קרעה אותיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Te Sone-Erreway
תמונת השבוע:
אקראית לגמרי

N e r d y

New member
חחחחחחחח ארווי!! ../images/Emo47.gif

יאוו המורדים זה כזה שליטעעע!! ומהזה עשית לי חשק עכשיו:] *הולכת לחפש את היסקים במקדש המורדים שבחדר*

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוו לאב! ../images/Emo23.gif

וואי 92 בביו'?!
מעולם לא קבלתי ציון שכזה במקצוע הזה... ><" חחחח ומי יודע אולי גם את בעוד שנתיים תתחילי לעבוד על ביוטופ אם תשארי במגמה [האיכסה
] הזאת, XDDD לאב יו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאב יו יותר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איי מיס יו >:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו ../images/Emo7.gif

~מזילה דמעת התרגשות~ אין לי זמן למסן. בע גם הביוטופ גוזל ממנה שעות חיים חחחחח אני אמצא לך זמן איכות איתי במיוחד השבוע (הופ סו
)

למעלה