Today's McWeekend

Yu vi

New member
את כזאת כפרות! ../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחח היכן את?! דבריאיתי. 3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת יותר כפרות <:

אני באמת צכה לדבר איתך, בואי למסנ שתוכלי 33>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifראשונה? שנייה?

שיר השבוע של מקפליי: אממ.. Not Alone
שיר השבוע לא של מקפליי: שמעתי רק מקפליי..
להקת השבוע:מקפליי
אלבום השבוע: |כוכב||כוכב||כוכב| קליפ השבוע: אממ..שתי ילדות ממש חמודות ששרות את Not Alone קישור
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נממ..פטיטו? XDDD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח:חברה שלי נוסעת לארצות הברית והיא שאלה אותי מה אני רוצה שהיא תקנה לי..אז אמרתי לא יודעת..ואז היא אמרה שהיא תקנה לי דיסק של מקפליי!! יאיי..
משהו שעיצב:לא יודעתת... ציטוט השבוע:לאא זכור לי משהו עכשיו.. מתנגן בראש / בפלייליסט:Not Alone
מה יש לי מהשירר הזהה.?!!
תמונת השבוע:XDD איזה חמודים..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאופס..מה ראשונהה שנייה?

זאת לא הייתה הכותרת!! :-O לא משנה..XDD

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני !../images/Emo36.gif ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של מקפליי: room on the 3rd floor transylvania Oooh, oooh| the way you make me feeL| McFly - Too Close For Comfort Mcfly - The Ballad Of Paul K שיר השבוע לא של מקפליי: arctic monkeys - the bakery song Foo Fighters - Best Of You Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent Arctic Monkeys - Cigarette Smoke Arctic Monkeys - Brianstorm Sum 41 - We're All To Blame Sum 41 - Pieces Nickelback - Side Of A Bullet Nickelback - how you remind me The Coors - Radio THE COORS - Never Loved You Anyway וואו כמה שירים ... אבל באמת חרשתי על כולם ! להקת השבוע: אממ ראו שאלות קודמות ... אלבום השבוע: וונדי קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Oyr7x2aaok4 הופעה ממש טובה !! אוי איזה סולו... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הרקולס מלך האריות ומולאן !! XDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: איזה היפו בחנות אמרה לי שאני צריכה לאכול משהו !! אני ואחותי היינו בשוק >< חצופה !!!!!!! משהו ששימח: הלכתי להמון המון קניות השבוע !
היה גשם מטורף... ואור הייתה פה ! וידיד שלי החליט שהוא ינסה בשבילי לנגן על הגיטרה שיר של מקפלי !!!!!!! איזה חמוד ... משהו שעיצב: לא הלכתי ליומולדת של חברה שלי ... אמא טסה ביום ראשון ... ציטוט השבוע: אני ואחותי נכנסות לחנות תיקים (כמעט הכל מעור) אני לוחשת לאחותי להתקרב כדי שהמוכר לא ישמע: "אשחר... פול... תראי !! מצאתי את הגונב פרות מהקיבוץ עכשיו אפשר לתפוס אותם !" זה היה תיק עור בהדפס כזה של פרה... XDD אחרי שאני ואחותי מסתובבות קצת בחנות המסריחה הזאת... אחותי : "כמה פרות את חושב שהם היו צריכים לגנוב מאיתנו כדי לעשות את התיק הזה ? ומה זה ? (מצביע על תינוק תמים וקטן) גם זה למחירה ? זה עשוי עור ..." המורה שלנו החליט ללמד אותנו לפסיכומטרי (כי משעמם לו ואין לו מה לעשות איתנו...) אז הוא הגיע לחלק של שפה או מה שזה לא היה ... המורה : "איך קוראים לדבר שמחמם את המים ?" ילדה : "תמי 4" XD להשכלה כללית זה מי- חם... וכן אני ידעתי את זה !! (כי אני קיבוצניקית גאה !
XD ) בת דודה שלי : "הוא שמן בתוכו אבל הוא רזה מבחוץ חחחחחח" אני : "עם כל העולם היה שמן כמוהו העולם היה מת מאנורקסיות..." דברנו על הידיד החתיך שלה
אני : "יא יד אחורית של מרמיטה" אור אומרת לי: "תרגישי טוב" היא -*חוטפת התקף שיעול*..... אני - *מתה מצחוק* היה כל כך הרבה עם אור ... אבל אתן לא תבינו + אני לא זוכרת ... XDD מתנגן בראש / בפלייליסט:Foo Fighters - Razor תמונת השבוע:אממ אור הזאת הייתה צריכה לשלוח לי תמונה
אבל היא לא !! אז תסתפקו בתמונה החמודה הזאת
אוי אנשים יפים+חתיכים+הארייייייייייייייייייייי ! (ודני עם חלק ...) "כמה שאני מפחדת מהחושך אני מפחדת יותר מהאור הוא חושף יותר מידי אני לא מסוגלת לכן אני כותבת את זה בלילה למות מהדממה לשפוך קצת מהנשמה מאומללה שלא יודעת"

Charley XD

New member
אכן ../images/Emo99.gif אני מרגישה בודדה פה ..

כל הפרום אוהב את דני/דאגי ולטום יש כמה נציגים ... אהה הציטוטים ... תודה !

Charley XD

New member
כן !!! אמרתי כבר בפעם הקודמת XDD

וזה כן נכון |הולכתלבכות| אין פה כמעט אף אחת !! עשית אותי מאושרת DDD:

DoLi it is Me

New member
'קיי צ'רלי הקשיבי את צריכה לבחור

מקום מגורים, אם אתם נשואים אם ישלכם ילדים או לא ואיזה סיפור קטן ומיוחד :]]

sweet shir

New member
גמני אוהבת את האריD:

אין לי פייב במיוחד, אבל אני מאווווווווווד אוהבת את הארי.
שקס שכמותו, שיבוא לעשות אותי.

למעלה