Today's McWeekend

butbut

New member
../images/Emo26.gifגליתי ציטוט בשיחה שלי עם סקסיתXDD

קלימרו זאת אני:} [email protected] אומר/ת: בא לי תפוז Sivan =) ; I'm tired of being what you want me to be אומר/ת: חחח תפוז הפרי או הפורום? [email protected] אומר/ת: חחחחחחחח [email protected] אומר/ת: הפרי!!!! [email protected] אומר/ת: התפוז של הפורום הוא תפוז זבל.. [email protected] אומר/ת: זרקו אותו לזבל! [email protected] אומר/ת: ומזם הוציאו אותי! נבראת מן הזבל-ואל הזבל תחזור! [email protected] אומר/ת: אמר..אלוהים..בסגנון של [email protected] אומר/ת: בוט [email protected] אומר/ת: ^________^ Sivan =) ; I'm tired of being what you want me to be אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [email protected] אומר/ת: חחחחחח [email protected] אומר/ת: עכשיו באמת בא לי קלמנטינה..יותר מידי דיבורים על בבנות גורמות לי לרצות אגסים... Sivan =) ; I'm tired of being what you want me to be אומר/ת: חחחחחחחחח Sivan =) ; I'm tired of being what you want me to be אומר/ת: חולה!

just orr

New member
אהבתי את הציטוט XDDDDD

אעאע איזה מתוק דני
חבל שהפסים האלה של המסך מפריעים

butbut

New member
חחח זה נראה כאילו שזה מועצב לא נורא:}../images/Emo99.gif

דנידנידני..^^

עונה D: כמה זמן מצטערת =(

שיר השבוע של מקפליי: ignorance עדיין לא יוצא לי מהראש S: שיר השבוע לא של מקפליי: relax של מיקה להקת השבוע: mcfly panic! at the disco my chemical romance אלבום השבוע: ממ.. אין חח קליפ השבוע: lolipop של מיקה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אין
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שרציתי להקיא בלונה פארק משהו ששימח: שהיה כיף בלונה פארק :> משהו שעיצב: לאדעת ><" חח ציטוט השבוע: "לאן הלכת?" "חפפתי" "מה חפפת?" "את השיער, מה אפשר לחפוף? -_-" "את המשולשים D:" חברה שלי בשיא החוכמה מתנגן בראש / בפלייליסט: welcome to the black parade תמונת השבוע: תמונה שצילמתי בארגנטינה לפניי מלא זמן, ורק עכשיו קיבלתי את התמונות XD

למעלה