מקוויקנד- רעידות אדמה

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

חחחח כן, ס'חמוד! איך שהוא מסתובב ומשחק כזה בכיסא
דייב נראה כ"כ שונה חחחחחח ווירדו כזה XD ג'ונו- סרט ממממש חמוד! אני אישית מאוד אהבתי, וממליצה בחום D: קלוברפילד- זה מותחן אימה מגעיל כזה XD אני אוהבת דברים כאלה בכל מקרה, אז אני נהניתי. :) Box Car Racer זה להקה של טום ושל טראוויס, מין פרוייקט צד שהיה לו בתקופת בלינק ^^ ~מעתיקה מויקיפדיה~ ב-2002 ייסד דה-לונג' בצוותא עם טרוויס בארקר, אשר הצטרף לבלינק 182, את להקת בוקס קאר רייסר, לדבריו כדי לנסות שירים אשר לא התאימו ללהקתו הראשית. חחח ממש לא! D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בצוותא ../images/Emo6.gif

זה עדיין קיים עכשיו כשכבר אין בין טום לטראוויס שום קשר? אני אנסה לשמוע קצת שירים שלהם.. תנקס פור ד'ה אינפו

../images/Emo150.gifוואווו אחרי שנים...../images/Emo192.gif../images/Emo140.gif

שיר השבוע של דה מקפליי:Star Girl I've Got You The Heart Never Lies -זה היה בחודש שעבר בפרסומות לBBC כמעט עשיתי לאמא שלי התקף לב בצרחה שדפקתי כששמעתי אותם....חחחחח Transylvania שיר השבוע לא של דה יוזד :Nirvana – Rape Me The Dandy Warhols – Bohemian Like You Blink-182 – All the Small Things Creedence Clearwater Revival – Bad Moon Rising Neil Young – Harvest Moon The Cure – Boys Don't Cry Red Hot Chili Peppers – Under the Bridge Jack Johnson – Better Together להקת השבוע:Neil Young ,Nirvana ,Jack Johnson אלבום השבוע:Neil Young -Harvest Moon קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=uZxlBxIPmQ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:וואוו המון!!!!!!!! ראיתי את הסרט "27 שמלות" סרט ממש חמוד קיצ'י להחריד אבל אהבתי... באפי-חברה טובה שלי הביאה לי בDVD את כל העונות!!!!!!! אף פעם לא הייתי כל כך מאושרת!!!! ספייק אההההה מהמם!!!! Family Guy-מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן הישרדות!!!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ לא יודעת היה שבוע די סבבה.... משהו ששימח:.אמממ אולי הגשם היה כיף! אה וגם הפייסבוק!! התחלתי להתמכר... ואממממממממ זהו? משהו שעיצב:שבגלל שלא למדתי מספיק פעם שעברה אני צריכה לעשות שוב פסיכו' =( חרא! וזה בול עוד חודשיים ציטוט השבוע: "This woman was amazing. I've never met a woman like this before. She showed me to the dressing room and said, 'If you need anything, I'm Jill.' I was like Oh My God. I've never met a woman before with a conditional identity. What if I don't need anything? Who are you? "חבורה של הומואים קוקסינלים שונא את כולם"-דן עורך דין חיפה =מהמם!!!! מתנגן בראש / בפלייליסט:Nirvana – Lithium תמונת השבוע:

lovemcfly2

New member
מקוויקנד שלי... -בדיליי קל...

שיר השבוע של מקפליי: ill be ok שיר השבוע לא של מקפליי: lying from you-linkin park להקת השבוע:linkin park (אני מרגישה כאילו אני בוגדת במקפליי... :() אלבום השבוע: דיסקים צרובים... קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: יומני האומנת... (סרט חביב) משהו שהכעיס אתכם השבוע:הורים משהו ששימח:הילדים בגן שאני מתנדבת בו... משהו שעיצב:רבתי עם חברה... ציטוט השבוע: סיפורי סבתא: סבתא שלי: "חברה שלי ביקרה אותי השבוע עם האוטו שלה אני:"אהא.." סבתא:"היא ספרה לי שמשהו עצר אותה בדרך ואמר לה שהיא לו יודעת לנהוג" אני:"אהא...|פיהוקגדול|" סבתא שלי:"אז היא אמרה לו שהיא גם לא יודעת לבשל" אני נקרעת מצחוק!!... מתנגן בראש / בפלייליסט:sorry's noog enough תמונת השבוע:

למעלה