../images/Emo79.gifThat fire you ignited Good, bad and undec
Burns when I stand beside it Your light is ultraviolet"
שיר השבוע של מקפליי :
Born to run Bubble wrap Too close for comfort Little Joanna Just my luck Chills in the evening (V) זה כזה שיר דיסני XD
שיר השבוע לא של מקפליי:
Guardian angel- The Red Jumpsuit Apparatus
Damn regret- The Red Jumpsuit Apparatus
Cat and mouse- The Red Jumpsuit Apparatus Goodbye- The Red Jumpsuit Apparatus Misery- The Red Jumpsuit Apparatus Ultra violet- The Stiff Dylans Ever fallen in love- The Stiff Dylans Nerdy- Busted That thing you do- Busted Some day- Sum 41 Over my head- Sum 41 Songbird- Oasis Don't Look Back In Anger- Oasis house of cards- madina lake Can't Catch Tomorrow- Lostprophets 4AM Forever- Lostprophets The Bitch Song- Bowling For Soup The Mixed Tape Jack's Mannequin A Lesson in Charades- ASTERIA
להקת השבוע:
Mcfly The Red Jumpsuit Apparatus
אלבום השבוע:
^^
קליפ השבוע:
http://uk.youtube.com/watch?v=gYsWh4nD30E רובבבבבי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
טופ מודל, הישרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הכל כמעט.
משהו ששימח:
יומולדת לחברה, פגשתי את יעל!! XDD, מוזיקה :]
משהו שעיצב:
זה יהיה ארוך. . .
ציטוט השבוע:
-מדברת עם ידיד במסן- אני- חחח סתם ת'אמת שאני דיי מתחברת להרבה סוגים של מוזיקה אני- חוץ ממזרחית הוא- וחסידית? XDDDD אני- חחחחחחחחחחחחח כן גם זה אני- "משיח משיח משיח" בעעע אפעם לא ראיתי את האומנות שבשירים האלה הוא- מה קרה לך זה גאוני XD אני- נו ברור, הרבה מחשה הושקעה בשירים האלה... אני- פשוט מצטטים לי פסוקים XDD הוא- חחחחחחחחחחחחחחח הכרתי פעם מישהו שהיה שולח לי מלא שירים חסידיים וסרטוני חזרה בתשובה אני- חחחחחחחחחחחחחחח ס'כאפה, למה הוא שלח לך את זה לעזאזל? רצה שתצטרף לכת או משו? הוא- חחחחחחחחחחח משהו כזה אני- חחחח רציני?? הוא ניסה לשכנע אותך וכאלה? הוא- כל הזמן שלך לי סרטים כאלה על גלגול נשמות ושטויות כאלה -_- הוא- שעה וחצי של שטיפת מוח אני- פחחחחחחחחחחחחחחח איזה פג הוא הוא- כן דיי חחחחחחח אני- זה כמו שעכשיו אני- אני אשלח לך מלא סירטונים של מקפליי ואזמין אותך להצטרף לפורום אני- רק הרבה יותר גרוע XDDDDDD הוא- עוד איכשהו יש סיכוי שאני אצטרף לפורום מקפליי אבל לחזור בתשובה? XDDDDD אני- XDDDDDDDDDDDDDDD -אני וחברה מדברות במסן על הידיד ההומו שלה- מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:39): אומיגאד איך שכחתי לומר לך!!!! מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:39): הוא כזה אומר לי, "טוב אני חייב לזוז . אני הולף לראות טלויזיה עם זאק [חברשלו]" מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:39):

אז אני כזה "מה אתם רואים?" מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:40): אז הוא מספר לי איך זאק הזמין 4 עונות של סדרה ממש טובה בשם "הכי גאים שיש" מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:40): יאו!!!!!!!!!!!!!11 תחשבי!!!! הם כאילו רואים את בריאן וג'אסטין מתחרמנים! ואז גם הם מתחרמנטים! הומואים חרמנים בריבוע!!!!!!!!!!!!1 Nerdy אומר/ת (15:40): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nerdy אומר/ת (15:40): ס'כאפה Nerdy אומר/ת (15:41): כברא אמרת לי את זה Nerdy אומר/ת (15:41): וקפצנו כמו 2 פאקצות באמצע הבצפר חחחחחחחחחחחח ~שולחת לי תמונה שלו~ מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:44): תמונהסקסית. Nerdy אומר/ת (15:44): אומיפאקינג גאד. Nerdy אומר/ת (15:44): אחותי Nerdy אומר/ת (15:44): לא היית צריכה לעשות לי את זה עכשיו מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:44): חחח אחותי! מיצי. הפאקינג סטיף דילנס!!! אומר/ת (15:44): כמעט בכיתי כשראיתי את זה בפעם הראשונה! -ציטוטי המבין בין- #פתאום הגיע בוב הבנאי, אנס אותה, והלך. #ה' צעק והלך לבכות בפינה "אחי, זה הקטע שלי לבכות כל הזמן!" ד' צעק והצטרף לבכי. "למה אתם קוראים לה' 'אחי' כל הזמן ולי אתם קוראים שמן? אני גם רוצה לבכות!!11" אז ט' התחיל לבכות אלא מה. # הלכה לפינה שבא כולם בכו שבינתיים ט' הכין שלט גדול שכתוב בו "בוהו" ותלה מעל הרבי. טוב זהו
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ultra violet- The Stiff Dylans
תמונת השבוע:
טםטם