דרושים וחדשים בפורומים

ROTEM30035

New member
להצעות כאן לוקח זמן, חכי חכי

בינתיים - נזכרתי ששכחתי - לרשום משהו משוגע. לפני שבועיים הכנתי שיעור היכרות ובאחד המשחקים כל חניך היה צריך להגיד משהו מוזר על עצמו. ואמרתי, רגע... אבל אני צריכה לבוא עם דוגמא ממש טובה על עצמי. איזה דברים מוזרים אני עושה? וזה אמור להיות קל, אני עובדת שנים על פיתוח תחביבים משונים.... וכלום. כלום. אולי אני בכלל נורמאלית לגמרי. ואז, יושבת ובוהה סביבי, מתכסה טוב יותר בשמיכה, בחוץ גשום וקר, בפנים סתם קר... הוצאתי מגש של קרח והתחלתי לכרסם. כן, אני אוכלת קרח להנאתי. לא קרח בטעמים, לא קרח על מקל - פשוט קרח. היישר מן המגש. את כל המגש אם אפשר. ואח"כ כשממש קר לי ביד שמחזיקה את הקרח - אני שמה את המגש בצד וקופאת מקור מתחת לשמיכה.

היום היה לי יום משעמם ברובו

שכלל שעתיים סמינרים, שעתיים הברזה, שעתיים חלון ולסיום: שעתיים של שיעור שבוטל. אחרי זה היו שתי מכונות כביסה ושני כיכרות לחם כפרי שעומדים עכשיו להתפחה. מחר אמור להיות יום מעניין הרבה יותר. אם תתנהגו יפה אני אפילו אציב תמונות של חלק מפציינטים שבהם נטפל מחר. אפרטיף ויזואלי בדמות גור קיפוד יתום בן 5 ימים שמקבל את ארוחתו, מצורף כאן.

קיפודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

זה הדבר הכי קטנטן בעולם כולו!
*__________________________* ~מצייצת בהתרגשות~ אמג אפשר אחד במתנה? אפשר להתנדב איכשהו בביה"ח לחיות בר? :0 ואיפה זה נמצא בכלל? :X

נמצא בתוך הספארי שבר"ג

ובהחלט אפשר! אשיג לך מחר את הטלפון של מנהלת המרפאה. (חוץ מזה, קיפודים הם אכן יצורים חמודים שזה משהו)

ROTEM30035

New member
חכי חכי - ברגע שאני אתמקם בת"א

אני אתמקם גם במרפאה. <סופרת את החודשים לאחור...>

ROTEM30035

New member
אני חשה במוטיב חוזר

הייתכן? אני מצידי חוויתי 5 שעות חליבה, 450 פרות, עגל אחד חדש שנולד בין לבין, ומעט מידי שעות שינה. אין לי תמונות להוכחה, אבל יש לי תמונה שצולמה ביונקיה לפני מספר שנים: אחת חתולה שמצאה מקום מעניין להמליט בו ועוד אחת עגלה שמתעניינת בחתולה שבנמצא.

גם אני נכנסת בסבב הפורומים

אין סדר קבוע בסבב הזה, תלוי בתקופה שבה נמצא כל פורום.

למעלה