../images/Emo191.gif סתם כי מצ'עמם לי
)איך קוראים לך? תאאאאמר 2)גיל? 13, כמעט 3)מאיזו עיר? חור בנגב 4)כיתה? עולה לח' 5)שיר אהוב של טוקיו? der letze tag 6)שפות שאתה יודע? חרפית(ערבית, קצת אבל), אנגלית, ספרדית[פוקיטו] עברית 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? טטטום!
8)למה? כי יש לו ראסטות
, סיידליפ
וסטייל שחבל"ז
9)ממצב? לא משו... משעמם לי 10)מקורה? ... 11)אחים אחיות? אח אחד, בן 16 12)צבע אהוב: שחור 13)חצאית או מיכנס? מכנס! 14)חולצה או גופיה? חולצה ... אבל גופיות זה גם נחמד 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה 16)אוהב/ת בנים או בנות? בנים 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? יאפ! 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? ברוררררר! 19)מאכל אהוב? שניצלונים של אמא יאמ 20)שתייה אהובה? נסטי אפרסק
21)להקה אהובה? מתחלף... כרגע Mtallica ו3 doors down 22)זמר אהוב? אנתוני קידיס, בוב מארלי, אריק קלפטון, בוב דילן, קט סטיבנס 23)זמרת אהובה? אין ממש... 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? אימואים ורוקרים!
וגם פריקים(דמיינו כובע יומולדת) 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? חטוי[רוק יעני] 26)איך השאלון? נחמד... מעביר ככה שלוש דקות מהשיעמום 27)אתה מאגניב? מממממ יש מצב 28)למה אתה חושב כך? כי אם אני אגיד שלא אז אני אשקר XP ואם אני אגיד שכן אני אצא מתלהבת
D: 29)אני חופרת?(אני כן) נהה ראיתי יותר חופרים 30)סיממנו? סיממנו?! ho well 31)כן סיימנו: