התפקדות אוגוסט

אנקוש13

New member
תיקונים

קוראים בזה חחח עעזבוו אני מפגרת ואממ איך מחליפים את הדבר הזה למעטה חחח כי אצלי זה ישן עוד כשגלשתי בפורום של השיר שלנו חחח האיתי קטנה אזז:]

ElinorLahav

New member
ברוווך הבא :]

חח גמאני דייי חדשה :] שתהיה לך השתלבות נעייימה .......... להית' .

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifברוכה../images/Emo24.gif אני דאני../images/Emo8.gif

14, מיבנה
ממ השתלבות מהירה וכיפית לך!

אורלוש5

New member
ברוכהה הבאה../images/Emo24.gif

שתהיה לך השתלבות מהממת:) אני אורלי בת 14 מכורה לבילXD ואני מראשון:)

dirty look

New member
אני XD

שם: אורלי גיל/תאריך לידה: 13.5 מקום מגורים: מעלה אדומים אייסי: 339413459 מה אתם שומעים עכשיו? כלום שיר אהוב טוקיו: נכון לעכשיו אוברס שיר אהוב בכלל: החדש של זאתי ששרה את ריל גירלXD תמונה:

נו באמת.. טוב שחף רק בישבילך ../images/Emo140.gif

שם: איבוש גיל/תאריך לידה: 15 וחצי.. \ 2.2 מקום מגורים: ת"א ICQ/MSN: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Madam Robert- nino ferrer |מומלץ| שיר אהוב טוקיו: Durch den monsun שיר אהוב בכלל: קשה.. קשה.. משתנה כל יום בערך כרגע ממ השיר שאני שומע.. אבל אחרי הצהריים זה יהיה I just wonna love you של Jay-Z תמונה: אין לי.. (כוחלהעלות) אוהאתכם 3>

אנקוש13

New member
שאלון קצרצר לכולםםםםם

1)איך קוראים לך? 2)גיל? 3)מאיזו עיר? 4)כיתה? 5)שיר אהוב של טוקיו? 6)שפות שאתה יודע? 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? 8)למה? 9)ממצב? 10)מקורה? 11)אחים אחיות? 12)צבע אהוב 13)חצאית או מיכנס? 14)חולצה או גופיה? 15)גיטרה או פסנתר? 16)אוהב/ת בנים או בנות? 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? 19)מאכל אהוב? 20)שתייה אהובה? 21)להקה אהובה? 22)זמר אהוב? 23)זמרת אהובה? 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? 26)איך השאלון? 27)אתה מאניב? 28)ךמה אתה חושב כך? 29)אני חופרת?(אני כן) 30)סיממנו? 31)כן סיימנו :]

crazysapir

New member
מתפקדת 2 D:

1)איך קוראים לך?ספיר 2)גיל?14 3)מאיזו עיר?רחובות 4)כיתה?עולה לט' 5)שיר אהוב של טוקיו?כרגע ספרינג נייש 6)שפות שאתה יודע?אנגלית ועברית 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו?בולטפור מיי וולנטין 8)למה?כי זה בולט3> 9)ממצב?סבבה ואצלך?^^ 10)מקורה?אחלה ואצלך?^^ 11)אחים אחיות?3 בנים שגדולים ממני 12)צבע אהוב: שחור 13)חצאית או מיכנס?חצאית(תלוי איזה חצאית)) 14)חולצה או גופיה?חולצה 15)גיטרה או פסנתר?גיטרה 16)אוהב/ת בנים או בנות?דו מינית...סתם..בנים 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8?נופ 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה. (מחקתי תסימן שאלה ובמקום זה עשיתי נקודה :p) 19)מאכל אהוב?פיצה וצ'יפס 20)שתייה אהובה?פאנטה(תשאלו את מירית XDDD) 21)להקה אהובה?טוקיו הוטל ובולט פור מי וולנטין 22)זמר אהוב?ביל קאוליץ, מאט, וזה מthe red jumplמשהו... 23)זמרת אהובה?איימי לי(רק בגלל הקול שלה) והיילי מפארמור(רק בגלל הקול שלה) 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים?פריקים 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? מטאל 26)איך השאלון?סבבה:) 27)אתה מאניב? מאניב?? 28)ךמה אתה חושב כך? אה?? 29)אני חופרת?(אני כן)חחח בכיף;) 30)סיממנו? חח סיממנו יאפ כנראה.. 31)כן סיימנו :]

../images/Emo191.gif סתם כי מצ'עמם לי

)איך קוראים לך? תאאאאמר 2)גיל? 13, כמעט 3)מאיזו עיר? חור בנגב 4)כיתה? עולה לח' 5)שיר אהוב של טוקיו? der letze tag 6)שפות שאתה יודע? חרפית(ערבית, קצת אבל), אנגלית, ספרדית[פוקיטו] עברית 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? טטטום!
8)למה? כי יש לו ראסטות
, סיידליפ
וסטייל שחבל"ז
9)ממצב? לא משו... משעמם לי 10)מקורה? ... 11)אחים אחיות? אח אחד, בן 16 12)צבע אהוב: שחור 13)חצאית או מיכנס? מכנס! 14)חולצה או גופיה? חולצה ... אבל גופיות זה גם נחמד 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה 16)אוהב/ת בנים או בנות? בנים 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? יאפ! 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? ברוררררר! 19)מאכל אהוב? שניצלונים של אמא יאמ 20)שתייה אהובה? נסטי אפרסק
21)להקה אהובה? מתחלף... כרגע Mtallica ו3 doors down 22)זמר אהוב? אנתוני קידיס, בוב מארלי, אריק קלפטון, בוב דילן, קט סטיבנס 23)זמרת אהובה? אין ממש... 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? אימואים ורוקרים!
וגם פריקים(דמיינו כובע יומולדת) 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? חטוי[רוק יעני] 26)איך השאלון? נחמד... מעביר ככה שלוש דקות מהשיעמום 27)אתה מאגניב? מממממ יש מצב 28)למה אתה חושב כך? כי אם אני אגיד שלא אז אני אשקר XP ואם אני אגיד שכן אני אצא מתלהבת :) D: 29)אני חופרת?(אני כן) נהה ראיתי יותר חופרים 30)סיממנו? סיממנו?! ho well 31)כן סיימנו: :)

../images/Emo191.gif סאאפיר! את לא יודעת

כמה אני מתגעגעת אלייך :( וגם, זוכרת שדיברת איתי ועם "דפידק וג'ורדי" ? קיצר הן אמרו שאת ממש חמודה והן רוצות לדבר איתך שוב :) וגם איתך חאאאנה!! שלא תחשבי שיצאת מזה בזול! XD
אוהבתות'כן

crazysapir

New member
חחחחח גמאני יאפה שלי../images/Emo111.gifXDD

חחח הייי מסרי להם ד"ש:)חח גם הם.... יאלה בכיף^^ חחח אוהבת אותך יותר

keren eckshtein

New member
שיואו תמר אנחנו אותה אחת XD

שמעי גם אני הכי אוהבת את טום
בגלל הרסטות שלו והסיידליפ והסטייל וכי הוא חתיך ! גם אני השתייה האהובה עליי זה נסטי XD וגם אני עוד חודש יהיה בת 13 ( זה כבר נחשב נראה לי ) וגם אני עולה לכיתה ח' ! בואנה תמר אני אוהבת אותך .... ותחברי למסן P:

../images/Emo191.gif היי גמלאך קוראים תמר?

חח סתם :) יאי מצאתי לי נפש תאומה :) המסן שלי התחרפן :(((( הוא לא נכנס... ברגע שאני אכנס אני אחפור לך :)

למעלה