התפקדות אוגוסט

keren eckshtein

New member
הנה התשובות לשאלות XD

1)איך קוראים לך? קרן אקשטיין 2)גיל? 13 3)מאיזו עיר? גן יבנה 4)כיתה? עולה לח' 5)שיר אהוב של טוקיו? ממממ הכל יפה אבל אני חושבת סקס ,רט מיצ' ומונסון כמובן ! 6)שפות שאתה יודע? אני יודעת אנגלית ועברית ואני התחלתי עם גרמנית :) 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? ברור שטום
8)למה? כי הוא חתיך ומנגן מדהים ואני חולה עליו ואני רוצה ילדים ממנו
9)ממצב? הכל טוב , מה איתך ? 10)מקורה? נדמה לי שממצב ומקורה זו אותה שאלה בערך ועניתי לך על ממצב . 11)אחים אחיות? כן , אחות תאומה אחת 12)צבע אהוב , האמת היא שהכל אבל צהוב שחור אדום ירוק וכחול אני אוהבת בעיקר ! 13)חצאית או מיכנס? מיכנס ברור . 14)חולצה או גופיה? גופיה וחולצה לא איכפת לי העיקר שתיהיה יפה בעיקר עם סמל של טוקיו XD 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה . 16)אוהב/ת בנים או בנות? אמרתי שאני רוצה מטום ילדים , אז מה אני
נואשת גם אבל אוהבת בנים ! 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? ברור כבר תיכננתי הכל אין יהיה חזק
18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? ברורררררר כבר אמרתי להורים שלי בטח ! 19)מאכל אהוב? אין , אני אוכלת הכל ! 20)שתייה אהובה? נסטי :) 21)להקה אהובה? מה זאת השאלה הזאת ? ברור שטוקיו XD אבל יש עוד מלא להקות רוק מארה"ב שאני אוהבת . 22)זמר אהוב? אין לי , אני שומעת תמיד להקות רוק אז זה בערך להקות :) 23)זמרת אהובה? אממממממ אני חושבת שאבריל . 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? פריקים , רוקרים ואימואים משולב ביחד ! 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? רוק פאנק ומטאל אבל בעיקר רוק . 26)איך השאלון? אהבתי את השאלון מאוד
27)אתה מאניב? מה זה מאניב ? XD עם התכוונת למאגניב נראה לי שכן , חחח למה לא . 28)ךמה אתה חושב כך? על טום ועל טוקיו הוטל ועל כמה שאני אוהבת אותם ! 29)אני חופרת?(אני כן) הייתי אומרת שכן אבל אני חולה על חופרים אני אוהבת לדבר , כמו ששמת לב אני מדברת מלא ! 30)סיממנו? מממממממ אני ישמח להמשיך לדבר איתך
אבל לצערי סיימנו . 31)כן סיימנו :]

noy flat

New member
אממ.. משעמום... אני עושה את זהה.. ../images/Emo9.gif

1)איך קוראים לך? נוי 2)גיל? 12 3)מאיזו עיר? גבעתיים 4)כיתה? עולה לז' 5)שיר אהוב של טוקיו? פיינל דיי 6)שפות שאתה יודע? אנגלית עברית ולומדת צרפתית (ובגלל שאני עולה לז' אני אלמד ערבית..) 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? טום!!!! 8)למה? כי הוא ממש יפה... ומגניב... 9)ממצב? הכל סבבה מה איתך? 10)מקורה? " 11)אחים אחיות? אחות אחת, קטנה ומעצבנת 12)צבע אהוב: כחול-שחור (אני בצופים וזה הצבע של השבט) 13)חצאית או מיכנס? מכנס 14)חולצה או גופיה? חולצה 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה 16)אוהב/ת בנים או בנות? בנים!! 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? לא יכולה... עוד שעה אני נוסעת לאמריקה 18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? באש ובמים 19)מאכל אהוב? הספגטי של סבארו 20)שתייה אהובה? קולהה 21)להקה אהובה? כמהה 22)זמר אהוב? אין ממש 23)זמרת אהובה? אין ממש 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? פריקים אימואים 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? רוק-פאנק 26)איך השאלון? סבבבה 27)אתה מאניב? את תגידי לי 28)ךמה אתה חושב כך? כי מאיפה ליי? 29)אני חופרת?(אני כן) את אמרת 30)סיממנו? כנראה 31)כן סיימנו :] אוף... :[

stav lavi

New member
התשובות שלי =].......

1-סתיו 2- 15 וחצי 3- רעננה 4- עולה לי' 5- Durch Den Monsun 6- עיברית, אנגלית, ויפנית(דיבור בסיסי בערך) 7- כולם חוץ מגיאורג 8- ככה 9-סבבה 10- כלום 11- אח קטן ושתי אחיות גדולות מאוד מאוד מאוד 12- ירוק 13- מיכנס 14- חולצה 15- גיטרה 16- בנים 17- לא 18- אולי 19- פיצה ופסטה 20- מים 21- Tokio hotel, Three days grace, Paramore, MCR 22-אין 23-אין 24- רוקרים 25- רוק 26- אחלה 27- לא יודעת 28- אין לי שמץ

tissue

New member
מתפקדת D:

שם: נועה גיל/תאריך לידה: 21.8.1994 - עוד 3 שבועות בדיוק אני בת 13 P: מקום מגורים: ראשון לציון ICQ/MSN: בפרטי XD מה אתם שומעים עכשיו? schrei - השיר הראשון של האלבום שיש לי P: שיר אהוב טוקיו: rette mich , leb' die sekunde שיר אהוב בכלל: יש מלא XDD תמונה: נההה

keren eckshtein

New member
נועה אני נולדתי יום לפנייך אחותי XD

מה המסן שלך ? ואני נולדתי ב - 22.8.94 אבל אני יהיה בת 13 חחחחחחחח וגם אני שומעת עכשיו סכריי ! בעצם עכשיו בדיוק התחלף לרט מיצ' XD

tissue

New member
חחח XD

נולדת יום אחרי XD אני גדולה ממך ביום P: וגם אני אהיה בת 13 D: ואני אשלח לך במסר את המסן שלי D:

dorkiflitz

New member
חייל! שפר הופעתך! ../images/Emo195.gif

+
עזבו, עכשיו חזרתי מבחוץ וחם לי ואני עוד שניה מתחרפפפפנת שם: דור גיל/תאריך לידה: 16, 24.3.91 מקום מגורים: נהרייייייייה$@ מרכז העולם אחחי ICQ/MSN: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? When youre gone של אבריל. זה בסדר גם אתם יכולים להגיד שאתם בכיתם בקליפ.. אתם לא היחידים%#@ שיר אהוב טוקיו: נו די, אני לא יכולה לבחור.. שיר אהוב בכלל: אמממממ מיי אימורטאל/ גוינג אנדר של אוונסנס. אבל זה כל הזמן משתנה.. תמונה

אורלוש5

New member
וואיי נכוןן

שהשיר שלה מדהים??!!! איזה קטע עצוב עם הסבאלה.. אבל אני לא בכיתי אני חזקה
!!חח

YuviR

New member
דבר ראשון,

את כוסע
דבר שני, לא הסתכלתי בקטע הזה כי ידעתי שאני אבכה. בגלל הסבאלה. :(((( דבר שלישית מרכז העולם! חע!

אורלוש5

New member
אני עונההה../images/Emo3.gif

שם:אורלי
גיל/תאריך לידה:14 -11/04/1993 מששוכח..
מקום מגורים:ראשל"צ :) ICQ/MSN: 273836248 מה אתם שומעים עכשיו?בנתיים כלום שיר אהוב טוקיו: וואו אהה משתנה עכשיו פינל דיי,לוב איז דד,וסייקרד
שיר אהוב בכלל: זה משתנה גם עכשיו אהה זה של LINKIN PARK ויש עוד אחת שכחתי תשם
תמונה:הנה--->
XDD אין בנתייםם...

Plaztyk

New member
../images/Emo101.gif

שם: אייריס גיל/תאריך לידה: 16 מקום מגורים: חיפה ICQ/MSN: -- מה אתם שומעים עכשיו? אינקיובס. שיר אהוב טוקיו: totgeliebt, spring nicht שיר אהוב בכלל:יש יותר מידי. תמונה..:

למעלה