keren eckshtein
New member
הנה התשובות לשאלות XD
1)איך קוראים לך? קרן אקשטיין 2)גיל? 13 3)מאיזו עיר? גן יבנה 4)כיתה? עולה לח' 5)שיר אהוב של טוקיו? ממממ הכל יפה אבל אני חושבת סקס ,רט מיצ' ומונסון כמובן ! 6)שפות שאתה יודע? אני יודעת אנגלית ועברית ואני התחלתי עם גרמנית 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? ברור שטום
8)למה? כי הוא חתיך ומנגן מדהים ואני חולה עליו ואני רוצה ילדים ממנו
9)ממצב? הכל טוב , מה איתך ? 10)מקורה? נדמה לי שממצב ומקורה זו אותה שאלה בערך ועניתי לך על ממצב . 11)אחים אחיות? כן , אחות תאומה אחת 12)צבע אהוב , האמת היא שהכל אבל צהוב שחור אדום ירוק וכחול אני אוהבת בעיקר ! 13)חצאית או מיכנס? מיכנס ברור . 14)חולצה או גופיה? גופיה וחולצה לא איכפת לי העיקר שתיהיה יפה בעיקר עם סמל של טוקיו XD 15)גיטרה או פסנתר? גיטרה . 16)אוהב/ת בנים או בנות? אמרתי שאני רוצה מטום ילדים , אז מה אני
נואשת גם אבל אוהבת בנים ! 17)תבוא/תבואי למיפגש ב15.8? ברור כבר תיכננתי הכל אין יהיה חזק
18)תבוא'תבואי להופעה עם תיהיה והיא תיהיה? ברורררררר כבר אמרתי להורים שלי בטח ! 19)מאכל אהוב? אין , אני אוכלת הכל ! 20)שתייה אהובה? נסטי 21)להקה אהובה? מה זאת השאלה הזאת ? ברור שטוקיו XD אבל יש עוד מלא להקות רוק מארה"ב שאני אוהבת . 22)זמר אהוב? אין לי , אני שומעת תמיד להקות רוק אז זה בערך להקות 23)זמרת אהובה? אממממממ אני חושבת שאבריל . 24)מה עדיף פאקצות ערסים פריקים אימואים או רוקרים? פריקים , רוקרים ואימואים משולב ביחד ! 25)מה עדיף?פופ,רוק,פאנק,מטאל,מיזרחי,דיכאון,טראנס? רוק פאנק ומטאל אבל בעיקר רוק . 26)איך השאלון? אהבתי את השאלון מאוד
27)אתה מאניב? מה זה מאניב ? XD עם התכוונת למאגניב נראה לי שכן , חחח למה לא . 28)ךמה אתה חושב כך? על טום ועל טוקיו הוטל ועל כמה שאני אוהבת אותם ! 29)אני חופרת?(אני כן) הייתי אומרת שכן אבל אני חולה על חופרים אני אוהבת לדבר , כמו ששמת לב אני מדברת מלא ! 30)סיממנו? מממממממ אני ישמח להמשיך לדבר איתך
אבל לצערי סיימנו . 31)כן סיימנו :]
1)איך קוראים לך? קרן אקשטיין 2)גיל? 13 3)מאיזו עיר? גן יבנה 4)כיתה? עולה לח' 5)שיר אהוב של טוקיו? ממממ הכל יפה אבל אני חושבת סקס ,רט מיצ' ומונסון כמובן ! 6)שפות שאתה יודע? אני יודעת אנגלית ועברית ואני התחלתי עם גרמנית 7)את מי אתה הכי אוהב מטוקיו? ברור שטום