התפקדות אוגוסט

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif התפקדות אוגוסט ../images/Emo152.gif

נראה לי אני אקח את זה על עצמי. שם: תאריך לידה: עולים לכיתה: איפה אתם גרים: כמה זמן אתם בפורום: שיר אהוב של גרין גיי: ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: מה אתם שומעים עכשיו? דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: הצעות לשיפור? עוד משהו שבא לכם להגיד? ותמונה!

../images/Emo97.gif~יוצאת מהחור שבו הייתי~

שם: תאריך לידה: עולים לכיתה: איפה אתם גרים: כמה זמן אתם בפורום: ממ.. לאידעת. אני סמויה למדי.. שיר אהוב של גרין גיי: הולידיי, באסקט קייס, סנט ג'ימי, טיים אוף יור לייף, פאניק סונג ועוד מלאמלא
ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: וואו
לומר את כולם?
אממ.. כל השירים של אוונסנס, מכ"ר ופאניק!#$%^^& אט דה דיסקו, את כל השירים ב"Blood, Sugar, sex, magik" של רד הוט.. ועוד ועוד D: 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: אוונסנס, וויד'ין טמפטיישן, וכשאני במצב רוח טוב אז גם פאניק!#@#$^*!!11, מה אתם שומעים עכשיו? כלום. כולם ישנים ואני לא רוצה להעיר אף אחד. בעצם.. בשביל זה קיימות אוזניות.. עכשיו אני שומעת פאניק :p דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? יצאנו לחופש. כבר עבר חצי? ;_; דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? אממ.. שבוע עם דאדא במושב, יומולדת לחברה בים, ואלי שיער ורוד
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: אמאמ.. לאידעת הצעות לשיפור? תאכלו הרבה בננות! זה טעים ומזין [: עוד משהו שבא לכם להגיד? איז טיים פור אס טו טייק אה צ'אנס D: ותמונה! צולמה ברובע הגותי בברצלונה לפני יותר מחצי שנה. הצטלמתי עם ג'ק הסקסי שגבה ממני יורו לתמונה :O

../images/Emo97.gif../images/Emo45.gifדה נייטמר ביפור קריסמס ../images/Emo9.gif

סרט שאווה ביותר
נכון צריך לבקש מתפוז שישימו אמוטיקון של דלעת כזאתי של האלווין?
זה פשוט דורש.. :p

גם אני רוצה ../images/Emo129.gif

שם:חן תאריך לידה:12.2.1991 עולים לכיתה:י"א
איפה אתם גרים:קריות כמה זמן אתם בפורום:לא זוכרת
שיר אהוב של גרין גיי:Jos ניראה לי ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:
אין כאלה!!!
3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:מיוז,MCR ו...KORN מה אתם שומעים עכשיו?כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?
לא משהו מיוחד דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?בית מלון[מחררר] ת"א עם חברים
מסן/אייסי: 332625308 דירוג לפורום 1-10:1000000000000000 הצעות לשיפור? עוד משהו שבא לכם להגיד?ליצנים מפחידים אותי
ותמונה! אולי לא .

F i n k

New member
../images/Emo98.gif

שם: גלית תאריך לידה: 27.7 עולים לכיתה: ט'! *פאניקה* איפה אתם גרים: לא במקום שאני רוצה לגור בו כמה זמן אתם בפורום: לא אכפת לי שיר אהוב של גרין גיי: אה, JOS נראה לי. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: אין לי מושג. 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: דיסנדנטס, סקס פיסטולס, ארטיק מאנקיז מה אתם שומעים עכשיו? מיוז דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הסתפרתי והתחוררתי באף. דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? די כלום. מסן/אייסי: [email protected] *תזכורת לעצמי: להחליף את הכתובת האימואית הזאת* דירוג לפורום 1-10: . הצעות לשיפור? . עוד משהו שבא לכם להגיד? אני לא רוצה שהחופש יגמר! *whine* ותמונה! http://img402.imageshack.us/img402/2717/haircut4ft3.jpg

Little Panda

New member
2 בלילה ואין לי מה לעשות...

Lucky me! שם: הודיה תאריך לידה: 30/9 עולים לכיתה: ט' (בעעעעעעעעעעעע!) איפה אתם גרים: **** כמה זמן אתם בפורום: לא יודעת... אולי שלושה- ארבעה חודשים שיר אהוב של גרין גיי: אממממ "Holiday" "American Idiot" "When ICome Around" ועוד... ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: "Bad Reputatuon אולי זה מוכר לכם משרק אחד... הקטע ששרק ודונקי נלחמים בכל האבירים... 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: MCR, System Of A Down, Artic Monkeys מה אתם שומעים עכשיו? שקט (או שפשוא התחרשתי...) דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? יצאתי למחנה! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? אם זה דבר טוב: שההורים שלי יחזרו מחו"ל (עם קרפלאנק =]) דבר רע: שיתחילו הלימודים... מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 וחצי הצעות לשיפור? אין... אולי פינות חדשות? עוד משהו שבא לכם להגיד? שהיה לי כ"כ משעמם היום עד שצפיתי בכל הפרקים של משפחת סימפסון וסאות'פארק שהמוח שלי יכול להכיל... ותמונה! (הכנתי בעצמי באיזה אתר שמצאתי שבו אפשר ליצור דמויות של סאות'פארק...) לילה טוב (טכנית- עכשיו בוקר, אז בוקר טוב)

mogili

New member
אללה.

שם: גילי תאריך לידה: 23 לאפריל 1992 עולים לכיתה: אולי לי'. אני עובדת על זה. איפה אתם גרים: חור בצפון. ליד יקנעם, אומר לכם משו? כמה זמן אתם בפורום: משאני רשומה לתפוז..אממ..שנתיים ומשו? שיר אהוב של גרין גיי: ממ באסקט קייס:W ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש המון 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: ראמונס,פיקסיז ובלינק מה אתם שומעים עכשיו? נופקס דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? וואו אמ..מגהדת', מד"צופי! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? להיפגש עם חברים, נסיעות לת"א וכל זה מסן/אייסי: במסר דירוג לפורום 1-10: אממ 6 ככהP: הצעות לשיפור? לויודעת עוד משהו שבא לכם להגיד? לא ותמונה! יצאתי צהובה, תאשימו את הפלאפון של נועה

עחמגלכ

שם: אפרת תאריך לידה: 23.1.94 עולים לכיתה: ט' איפה אתם גרים: גבעתיים כמה זמן אתם בפורום: מי סופר? שיר אהוב של גרין גיי: זה הולך לפי תקופות. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: כנ"ל. מה שנדבק. 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: פו"ב,גוד שארלוט ובילי טאלנט מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? סיום לימודים ביסודי דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? גיוס של אחותי מסן/אייסי: תבקשו,תקבלו. דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? לא עוד משהו שבא לכם להגיד? ותמונה!

AriellA100

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם: אריאלה תאריך לידה: 6.1.89 עולים לכיתה: סיימתי תיכון איפה אתם גרים: עכו כמה זמן אתם בפורום: שנתיםי וחצי נראה לי שיר אהוב של גרין גיי: going to pasalacqua ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: לא יודעת מה לבחור 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: the all-american rejects, placebo, nickelback מה אתם שומעים עכשיו? "עדיף" בביצוע של חן אהרוני ונדב קדמון דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? סיימתי עם כללל הבגרויות דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? נרוויח קצת כסף מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? לא עוד משהו שבא לכם להגיד? הגב כואב לי ותמונה!טוב

GD ROCKS

New member
^________^

שם: תותי תאריך לידה: 2.4 עולים לכיתה: י"ב. איפה אתם גרים: ב"ש כמה זמן אתם בפורום: איזה שנתיים ומשהו O: מכיתה ט' בערך D: שיר אהוב של גרין גיי: ממ.. When I Come Around ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: ממ.. יש מילון ושתיים שירים כאלה O: ממ.. נו סתם ניתן איזה שיר רנדומלי: Brand New- Jesus Christ 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: T, AlexisOnfire, MCR מה אתם שומעים עכשיו? כלום O: דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? מממ.. לא יודעת פשוט חודש מעולה ^^ דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? אילת גאד דאמטטטטטטטט! מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7 הצעות לשיפור? - עוד משהו שבא לכם להגיד? תגידו התחילו למכור כרטיסים לנופקס? חחח יו באמא שלי אם זה קורה אני אתחרפן איזה שבוע לפני מרוב התרגשות. ותמונה! אין לי מחשב הזה תמונות שלי

Chen Shesek

New member
לא מאמינה..

שם: חן תאריך לידה: 20.8.1994 עולים לכיתה: ח'4 מינוס ילד... איפה אתם גרים: מודיעין כמה זמן אתם בפורום: שנתיים וקצת שיר אהוב של גרין גיי: וון איי קאם אראונד, 2000 לייט יירז אוואי, סקטרד ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: יש יותר מדי זה בא בתקופות לפעמים 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: לד זפלין ברי סחרוף ודיפ פרפל היחידות שעולות עכשיו מה אתם שומעים עכשיו? כלום, אין לי חשק לשום דבר עכשיו דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הרבה דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? טיסה מסן/אייסי: לא בא לי עכשיו דירוג לפורום 1-10: 8.5 הצעות לשיפור: כלום עוד משהו שבא לכם להגיד? סליחה על המצב רוח חבר שלי נפטר

למעלה