התפקדות אוגוסט

חח.. כן...

מלא חברות שלי עכשיו טסות לאיטליה............. XDDD וכנ"ל לנועה ... [?] [צדקתי בשם נכון ?! - אם לא אז .. סליחלה !]

אאאאאאמממממממ..........

אוקי כשאני יבין את זה אז אני יעשה את זה... סבבה ?! [ אל תדאגו בת דודה שלי תלמד אותי .. XDD ]

אההה...את רואה...אני בכלל כאן

זה היה שקר שלא הייתי כאן, או משהו אני אפילו אענה לשרשור שם:ליעוז תאריך לידה:אההההה המספרים מעפנים כאן 5\10\92 עולים לכיתה:י' איפה אתם גרים:בבית!! כמה זמן אתם בפורום:נו מלא זמן אההההה שיר אהוב של גרין גיי:השיר הראשון מהדיסק הראשון ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:כרגע זה YYZ אבל זה כי הורדתי אותו לפני חצי שעה ואני חורש עליו 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:דד קנדיז(חוץ מבד טיים פור דמוקרסי, הוא ממש מעפן!!) נראה לי גם the lewd ואני לא יודע אז אני אשאיר את כולם במתח! מה אתם שומעים עכשיו?נו YYZ דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?נו כל מיני שקט דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?משהו מעניין:O מסן/אייסי:כן אחלהה דירוג לפורום 1-10:לאדע... לא קראתי אותו אז 1 כי אני נורא נחמד היום הצעות לשיפור?סגירה רשמית! סתם אה...לאדע(כן, אני גם חכם היום בנוסף לכל) עוד משהו שבא לכם להגיד?לא, זה כבר נורא קיצוני ותמונה! תמונה!!!11 אבל אז אין רווחים בין השורות וצריך לסדר את זה ואין לי כוח ההההההההההההההההההההההההה, כן

למעלה