התפקדות אוגוסט

elipzapta

New member
אני :)

שם: אליעד פרץ תאריך לידה: 10.3.1991 עולים לכיתה: י"א איפה אתם גרים: נהריה כמה זמן אתם בפורום:ממש לא הרבה :) שיר אהוב של גרין גיי:American Idiot ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:30STM - The kill להקות אהובות חוץ מגרין דיי:הרבה ! 30STM , MCR ,FOB , A new found glory , blink 182 , yellowcard , simple plane יש עוד הרבה אין לי כוח לרשום מה אתם שומעים עכשיו? 4AM Forever - Lostprophets דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? כלום החיים שלי חסרי מטרה ! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? טס לאיליה ושהיה שונה מהחודש הקודם ! מסן/אייסי: לא משתמש במסן רק איי סי קיו 217-180-736 דירוג לפורום 1-10: ניהיה אתכם לארג'ים 4.3 חחח סתם 9+ :) הצעות לשיפור? וואלה אין לי עוד משהו שבא לכם להגיד?יש לי הרבה להגיד כמו שחמוצים ושוקלד זה לא טעים ביחד ופאנקייק עם הרבה מייפל זה אחד הדברים הכי טובים שקיימים :) , משעמם לי תחת רוב החופש והייתי רוצה משהו חדש :) ושאני מקווה שמתישהו יחלקו המבורגרים חינם ותמונה! החלק עם התמונה! (לא תמונה חחח) היה קשה אבל מצאתי משהו מפורים איזה תותח אני :)

GrEeNgIrL3

New member
אתה טס לאיטליה?

נצל כל רגע.. היום חזרתי מאיטליה.. ארץ מדהימה! אל תפח יותר מידי ציפיות מהפיצה והספגטי שלהם.. גועל נפש חח חוץ מזה, איטליה מדהימה! תהנה!

elipzapta

New member
:p

תודה :) אני מחכה לזה כבר הרבה זמן אממ אפשר להגיד כל החופש ^.^

GrEeNgIrL3

New member
גם אנוכיייייייי חח

שם: הילה תאריך לידה: 17/7 עולים לכיתה: לצבא
איפה אתם גרים: ב"ש כמה זמן אתם בפורום: שנתיים בערך.. שיר אהוב של גרין גיי: יש הרבה.. כל פעם מתחלף.. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: כרגע: here without you baby- 3 doors down 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: queen, m.c.r, סינרגיה מה אתם שומעים עכשיו? כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? יומולדת וטסתי לחו"ל.. היום חזרתי
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? שומדבר מיוחד.. מסן/אייסי: 287995278 דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? כמו שאמרתי בעבר, להביא יותר אנשים.. להיות יותר פעילים עוד משהו שבא לכם להגיד? להגיד או להקליד? חח בכל מקרה, אין לי! חח ותמונה!---> אולי אח"כ.. כשיהיו התמונות מחו"ל חח

!! ../images/Emo163.gif

שם: נועה תאריך לידה: 25.7 עולים לכיתה: י"א איפה אתם גרים: כמה זמן אתם בפורום: שנתיים ומשו שיר אהוב של גרין גיי: Dominated Love Slave ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: All Star-Smash Mouth 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:ראמונז, ביטלס, מופע הארנבות של ד"ר קספר מה אתם שומעים עכשיו? All Star-Smash Mouth דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?מתא"ן, עג"ב [עגיל בגבה], יומולדת. דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? מפגשי מתא"ן למיניהם.. לישון אצל אנשים.. וכו' וכו'. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: אממממממ... 9.5 כרגיל הצעות לשיפור?הצעות נוספות לדיונים/פעילויות/אנערף יתקבלו בברכה. :) עוד משהו שבא לכם להגיד? כלום!!! ותמונה! בלי העג"ב ובלי הורוד. ועם הסגול.

עונה =] חזרתי מחו"ל

שם: דנה תאריך לידה: 21.3.91 עולים לכיתה: יא איפה אתם גרים: שוהם כמה זמן אתם בפורום: עקרונית שנתיים אבל כותבת פעם בב שיר אהוב של גרין גיי:dominated love slave ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: vacasion- simple plan 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: simple plan fall out boy mcr ' מה אתם שומעים עכשיו? hsm מישהו מכיר? חח דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הייתי 20 יום בארה"ב דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? לפגוש ידיד מחול מסן/אייסי: 231257702 דירוג לפורום 1-10: 15 הצעות לשיפור? ....... עוד משהו שבא לכם להגיד? היה לי מדהים בארה"ב וקניתי את סלאפי קרפלאנק ואינסומניאק ותמונה!

IפותI

New member
אללה

שם: כרמל תאריך לידה: 19.12 עולים לכיתה: ח' איפה אתם גרים: תל אביב כמה זמן אתם בפורום: שנתיים ומשהו. שיר אהוב של גרין גיי: לא'דעת. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: אין. 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: אני לא יודעת!!!!1 מה אתם שומעים עכשיו? משקאות חריפים. דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ג'יזס קרייסט, לא יודעת דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? העולם יתפוצץ. מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? שלמפגשים הבאים יבואו עוד אנשים כדי שנספחים יראו איזה פורום מגובש אנחנו! עוד משהו שבא לכם להגיד? לא. ותמונה! נעעע.

clam

New member
239

שם: ארבל תאריך לידה: 14.12.86 עולים לכיתה: סיימתי ללמוד די מזמן. בצבא... איפה אתם גרים: רחובות כמה זמן אתם בפורום: לא זוכר, לפחות 3-4 שנים. איך בודקים? שיר אהוב של גרין דיי: having a blast ושיר אהוב שאינו של גרין דיי: got no shame- stranded 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: מן אלייב, nofx. bad religion מה אתם שומעים עכשיו? useless id - state of fear דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הייתי ברגילה דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? קיצור שירות אולי? מסן/אייסי: לא דירוג לפורום 1-10: 6 הצעות לשיפור? להתעסק פחות בחברי הלהקה כיחידים וכמה הם יפים\חמודים\לא יודע מה\ ויותר לדבר על הלהקה כקבוצה, ועל המוזיקה, ולא להתעסק בדברים לא קשורים. עוד משהו שבא לכם להגיד? עד מתי מרץ 05 ???? ותמונה!

hh

שם: תאריך לידה:שני לתשיעי עולים לכיתה:ט' איפה אתם גרים:פ"ת כמה זמן אתם בפורום:שנה נראלי שיר אהוב של גרין גיי:WMUWSE ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:שי לאב יו הביטלס 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:סאם 41,בלינק,כמיקל מה אתם שומעים עכשיו?פאק דה סיסטם דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?עבודה דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?כסף מסן/אייסי:דודימזיה1@הוטמייל.סיאו.אייאל. דירוג לפורום 1-10:9 הצעות לשיפור?--- עוד משהו שבא לכם להגיד?הרגליים!1 ובת ים זה חרא ותמונה!--

........

שם: סופי זהו שמי תאריך לידה: 17.8.93 עולים לכיתה: ט' איפה אתם גרים: חור נידח ביותר ליד רחובות. כמה זמן אתם בפורום: לא יודעת,לא ספרתי, משו עם חודשים. שיר אהוב של גרין גיי: הולידיי, 2000light years away,the grouch ועוד מלאא שאין לי כח להזכר עכשיו.. ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: וואו.. הרבה.. העיקריים- שירים של אבנג'ד סבפולד (זה באמת יותר מידי) ואנטי-פלאג ו.. עוד. ">> 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: avenged sevenfold,anti-flag,MCR נראה לי מה אתם שומעים עכשיו?הייתי רוצה לשמוע,אבל אין לי כח לפתוח ת'מדיה פלייר אז כלום. דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? אמ.. חופש!!!11 דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? יומהולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111@#$%% D: D: D:D: מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? הרבה. חח סתאם עוד משהו שבא לכם להגיד?בלהבלהבלהבלהבלה משעמם.יומהולדת! D: אני זקנה!!! ותמונה! בע. טוב! (תמונה מוזרה במקצת,אבל זה מה יש)

DopeGirl

New member
גם לי בא...[=

שם:יובל תאריך לידה: עולים לכיתה: לכיתה ח' D= איפה אתם גרים: בדרום כמה זמן אתם בפורום: מאתמול... 00 שיר אהוב של גרין גיי: Jesus Of Suburbia ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: Marilyn Manson -Tainted Love 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי:Marilyn Manson/ Dope/ Fear Factory מה אתם שומעים עכשיו?Fear Factory - Resurrection דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?יצאתי למחנה "מסע פלמח"! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? סופרלנד אני חושבת...\: מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור?אני פה לא הרבה זמן ובינתיים הכול ניראה מעולה...[= עוד משהו שבא לכם להגיד? "הקונה מטטה איזה משפט מדהים"
ותמונה! אין לי....

a fix for Nix

New member
נועה תכנסיייייי

יש שני בנים כאלה שווים בקורס של הפסיכומטרי!!! יו, איך עלה לי החשק ללמוד!@!#@ אממ....כן שם: ניקי תאריך לידה: 31.8.90 עולים לכיתה: יב איפה אתם גרים: רמת השרון כמה זמן אתם בפורום: תשאלו את נועה שיר אהוב של גרין גיי: Bab's Uvula Who? ושיר אהוב שאינו של גרין גיי:Slayer - Piece by Piece 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: Immortal, Emperor, Christina Aguilera מה אתם שומעים עכשיו? אח שלי שומע את Death - Human בפטיפון דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ציוני בגרות דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? אווו.....אקשןןןןן מסן/אייסי: לא דירוג לפורום 1-10: 17-, כי נועה מנהלת הצעות לשיפור? להחליף את המנהלת דעעעע עוד משהו שבא לכם להגיד? ליעוז, מתגעגעים אליך. תראה נוכחות יא קראסטי ותמונה! בו! השיער שלי אדום!

a fix for Nix

New member
זה אמיתי

כמו הפרונט של פמלה אנדרסון, כמו שמיי כימיקל רומנס זה הארדקור, כמו שראפר לבן מצהלה זה טרו. כן. אני שונאת את נועה. וזה הדדי.

שאלון...

שם: הילה תאריך לידה: 26.11.94 עולים לכיתה: ז' איפה אתם גרים: **** כמה זמן אתם בפורום: יום אחד !! XDD שיר אהוב של גרין גיי: כולם !! ושיר אהוב שאינו של גרין גיי: keep holding on - avril lavigne 3 להקות אהובות חוץ מגרין דיי: ואין לי עוד 1... panic at the disco,linkin park מה אתם שומעים עכשיו? את חברה שלי מדברת... דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? טסתי לאיטליה ... חזרתי היום בבוקר.. XD דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? שיקרה משהו... מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: לא יודעת .. אני רק יום אחד........... הצעות לשיפור? יותר פינות חדשות...
עוד משהו שבא לכם להגיד? אני הלכתי.. ביייייי ותמונה! עזבו.. בייי !!

GrEeNgIrL3

New member
כולם טסים לאיטליה?

חח, אני חזרתי לפני שבוע, עוד מישהו מהפורום גם טס לאיטליה עוד מעט.. או שהוא כבר טס.. חח

למעלה