נחשפים בתפוז
אנשים

McGirl For Life

New member
בטח.. מה לא ידעת?

הם באים יום ראשון להופיע בטיילת בנהריה.. כרטיסים אצל מייקל לואיס XDDDDD תזמני מהר לפני שייגמר
חח סתם מאמי אני צוחקת הם לא באים.. והם גם לא יבואו בזמן הקרוב לצערינו...=\ ואם את שואלת למה?התשובה כי כי אין מספיק מעריצים בארץ וההופעות שלהם פה לא יוכלו לממן להם אפילו את האורות של הבמה.
ואם את באה להגיד "עובדה שטוקיו הוטל באו.." אז אני יכולה להגיד שמקפליי הם לא להקה מסכנה של אימואים במגירה שאף אחד לא מכיר אותם אז הם באים להופיע בחורים במזרח התיכון... וואי חפרתי.... חח בכל מקרה זה מה שרוב הבנות ששואלות היו אומרות אז הנה כל התשובות לכל מקרה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח "אימואים במגירה" ../images/Emo6.gif

המזרח התיכון זה לא חור! איפה המורל? בקצב הזה הם בחיים לא יופיעו להופיע כאן.. ><" ~כאפוש~ חחח סתם אמ כן. כולנו מציאותיים כאן.

sweet shir

New member
וואי חח סורי אבל את מה זה מזיינת בשכל.

טוקיו הוטל הגיעו לארץ כי היו להם -המון- מעריצים שמכרו את הנשמה שלהם בשביל שהם יגיעו לארץ. מללללא הכירו אותם בגלל שהם שחררו סינגלים שנחרשו למוות בארה"ב, ומה שנחרש למוות בארה"ב נחרש למוות בכמעט כל רחבי העולם. לא היה בן אדם אחד בארץ שלא הכיר את מונסון בשנה שעברה... ואני ממש לא מעריצה של טוקיו, סתם מפגר מצידך להגיד את זה בזמן שזה כ"כ לא נכון.

sweet shir

New member
אממ אני חושבת שזה פחות בגלל זה ויותר בגלל

מה שהמעריצים עשו. חח פעם סתיו חפרה לי על זה XD אבל ישמצב שזה גם מניע. האהא! אז מקפליי בריטים -> מנדט בריטי -> ספרים לבנים שהיו פרו ערבים -> הם צריכים לבוא לארץ ולפצות אותנו על הספרים הלבנים! XDDD

dougie10

New member
את צודקת ...

>מה שצריך לעשות זה ללכת לחנות דיסקים וללשאול את הבעלים של החנות מי מוכר להם את ה dvd אחרי זה > צריך לפנות לזה שמיבא את ה dvd ואולי הוא מכיר מישהו שאפשר לדבר איתו שיש לו גישה למקפליי עצמם....כי צריך זקיינות לדבר כזה הוא לא יכול לקנות ולמכור בלי אישורים..אחרת יתפסו אותו במכס... אחרי שביררנו את זה > במידה ויש צרריך פשוט להתקשר ולשאול אם יש מצב שהם יבואו שנה הבאה או אפילו עוד שנתיים.... ושיש להם פה 2000 מעריצים שרוצים לראות אותם...(זה מספיק להופעה....חברה שלי הייתה בהופעה שלהם עם 1500 אנשים) אם אין לו > צריך לפנות לראש 1 לעזרה כמו שמעריצות טוקיו עשו...כי רק לראש אחד יש את הגישה המלאה לדברים כאלה...בגלל כל הראיונות שהם עשו בעבר... חפירה וחלק אולי סתם שטויות אבל שווה לנסות!

white in Angel

New member
אבל אם את לא יודעת להופיע

"בחורים" שלא מכירים אותם ייתן להם עוד קהל יעד.... סתכלי על ווסטלייף....הם באו פעם אחת שבקושי אנשים שמעו עליהם ובפעם השניה כבר הכירו אותם... [בין השנים 1999-2000]

חח בסדר אבל זה לא מה שהם מחפשים.

בגלל זה גם הם לא יוצאים לטור באמריקה, טום אמר מתישהו שמספיק להם המעריצים בUK. ואם כבר הם יופיעו קודם במקומות גדולים לפני שהם מתחילים עם החורים הנידחים

white in Angel

New member
דווקא אני אומרת הפוך...תקראי הלהקות

שהצליחו יותר התחילו ממקומות נידחים בעולם וככה הייתה להם תפוצה בעולם......... לייק דה...[הייתי חייבת בזמן האחרון כל מילה שלי זה לייק דה] תקראי על ההסטוריה של כל הלהקות שהצליחו.....ושמצליחות עכשיו... מקפליי לא בינהם...[וגם לא טוקיו גועל] אבל ווסטליף כן....[מה ניסגר איתי לאחרונה???] חפרתי חלאס..

white in Angel

New member
דווקא אני אומרת הפוך...תקראי הלהקות

שהצליחו יותר התחילו ממקומות נידחים בעולם וככה הייתה להם תפוצה בעולם......... לייק דה...[הייתי חייבת בזמן האחרון כל מילה שלי זה לייק דה] תקראי על ההסטוריה של כל הלהקות שהצליחו.....ושמצליחות עכשיו... מקפליי לא בינהם...[וגם לא טוקיו גועל] אבל ווסטליף כן....[מה ניסגר איתי לאחרונה???] חפרתי חלאס..

חח אבל זה לא הגיוני,

כאילו מן הסתם אם את מופיע באמריקה זה יותר יעזור לך מאשר אם תופיעי בישראל. ושוב, אפילו אם זה כן מה שיפרסם אותך, מקפליי כבר מפורסמים בUK והם לא מחפשים להגדיל את קהל המעריצים שלהם בארצות זרות.

white in Angel

New member
בסדר אז לא ישראל אז באמריקה

וואטאוור אבל עדיין הם לעושים שום צעד לקדם את עצמם לכן... אני לא רוצה להגיד את זה אבל אני אגיד בכל זאת הם מתחילים להימאס עליי... לפחות ווסטליף כן היו פה [נכון כשהייתי בת 5 וחצי 6 אבל עדיין הם היו פה] טוב אני לא יכולה לשפוט אותם.

נו אבל כמה פעמים צריך להגיד?../images/Emo122.gif

הם ל-א רוצים לקדם את עצמם באמריקה או כל מקום אחר כי המעריצים של אנגליה מספקים אותם. וחוץ זה, מה יעזור לך אם הם יופיעו באמריקה?
כרגע האלטרנטיבה היחידה היא לטוס לאנגליה/ברזיל.

למעלה