נחשפים בתפוז
אנשים

white in Angel

New member
קיצור ולעניין

דרך אגב אין כזה דבר שלהקה לא רוצה להצליח באמריקה יש רק לא יכולה אבל את מי זה מעניין????? אותי....???? NOT................. יודעות למה???? כי גילתי שג'יימס הוא אחלה של בן אדם ו................ הוא לפחות מודע למעריצים שלו מכל העולם................... ויש לי הוכחה.................... תשאלו את אחותי או שתחכו עד שהיא תשלח לי......................... חפרתי דיי מספיק

Shir Jones

New member
כרגע ניפצתן את החלום הכי גדול שלי../images/Emo10.gif

אבל ידעתי שהם לא יבואו מכל הסיבות שנמנו כאן

גרבע

New member
../images/Emo105.gif לא פותחים על זה הודעה חדשה O:

את יכולה לנצלש או משהו ^^

dougie10

New member
../images/Emo207.gif נוטשת..../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif...

אני הולכת לצימר עם המשפחה
למה עשיתי פרצוף כזה? כי... > חברה שלי פגשה 3 בנים חתיכים והם באים לשפיים (איפה שאני גרה) ביום ראשון....אבל אני לא יוכל להכיר אותם כי אני לא יהייה ביום ראשון אני יהיי בצימר!!!.......... (אחד מהם הולנדי...שווה במיוחד..
)
> אין אף אחד שם בגיל שלי...(אנחנו נוסעים עם חברים של ההורים שלי) והילדה שהכי מתקרבת לגיל שלי היא בת 11 !!!....
> יהייה לי משעמת לעשות בטן גב בטן גב בבריכה
.... > לא יהייה לי mtv hits
> לא יהייה לי מחשב
איזה סיבות יש לי לנסוע אם אני מפספסת את כל זה?!

../images/Emo95.gif זה לא נורא...

את בכל זאת עם המשפחה ויהיה לך כיף :] אפשר להסדתר בלי מחשב ואמטיוי היטס תהני (=

שוהם14

New member
כנסוו בבקשה זה ממש חשווב

היי לכולם אני דיי חדשה פה אני ממש אוהבת את מקפליי אבל אני צריכה לבקש מכוולם פה טובה ענקייית אז כמו שרובכם יודעים ביום שלישי זה הגמר של כוכב נולד ואני ממש ממש אוהבת את ישראל בר און כמעט כמו שאני אוהבת את מקפליי אז מי שיכולה לעזור לי ולהצביע לו עד 10 קולות בכל דרכי ההצבעה (אינטרנט ואסמס) זה יהיה ניפלא וזה יעשה לי ת'שנה אז בבקשה מכם תצביעו לו בגמר תודה ענקית מראש שוהםםם.... הסבר איך להצביע דרך האינטרנט :ניכנסים לאתר קשת-כוכב נולד 6 ואז יש שמה להירשם למישתמש חדש צריך לישלוח את המילה כוכב למספר 8080 מקבלים קוד ואת כל השאר אתם תיראו כבר באתר יסבירו לכם את ההמשך... אני ממש ממש מקווה שתשתפו איתי פעולה...

dougie10

New member
לא פותחים על זה הודעה חדשה תנצלשי להודעה אחרת

את צריכה לנצלש לא פותחים על זה הודעה חדשה

../images/Emo19.gif חחחח , מישהו מתחזה לדאגי בשוקס XDD

ואומר שקוראים לו תמיר
חחח כנסו ותראו , http://www.shox.co.il/app/index.php?do=photoalbum&op=ImageListPage&uid=1235860 XDDDDDDDDDDDDD

Bleed for Me

New member
דווקא תמיר?! חחח

הרג אותי התמונה מה"טיול שנתי" חחחחחחחחחחחחחXD

sweet shir

New member
גם אותי XDDDDDDD

"בחוף הים" עלאק ככה נראה חופים בישראל חחחחחחחחחחחחחחחחח

adiozery101

New member
הטמבל הזה כתב בחורים - הרחבהה ... פחח

הטמבל הזה לא יודעע שלדאגישש אין הרחבהה ??

למעלה