שאלונים

SummerNightCity

New member
../images/Emo3.gif

מה הייתם עושים אם הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צועקת לו "תעשה לי ילד!" אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה: אני לא אוהבת שפות שאני לא מבינה, אז אני אצעק עליו, עם כל מיני מילים שהמצאתי באותו הרגע. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? בטח הייתי מתה מצחוק, אבל אם הוא היה קרוב אלי הייתי שואלת אם הוא בסדר. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? הוא היה מת עכשיו.
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? "לא תודה". היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? זה בחיים לא היה קורה.
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? שאלה טובה. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? אז הייתי מאושרת? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? אז חבל. היית ממש שונא את השאלון הזה? ג'ולי הייתה נחסמת. [אבל אני לא שונאת את השאלון הזה למזלה.
] הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? זה בחיים לא היה קורה, איכסה קולה. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? אם הייתי לומדת אליה ממש, בטח הייתי עצובה. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אחת?
בטח זארה. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי עושה מה שבא לי? [למרות שזה מה שאני עושה בכל מקרה.
] לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? לא רוצה.
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? אוי ואבוי. אני באמת לא אדע מה לעשות.
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? חבר חבר או סתם חברה?
לא היה מחשב? חחחחחחחחח שאלה טובה. לא הייתה טלוויזיה? כנזכר לעיל. הייתם מתים? מאיפה לי? היה נכנס גנב הביתה? הייתי נותנת לו בראש עם מחבט, ומזמינה משטרה. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתי מדברת ישר איתו, להבין למה הוא הפיל את זה עליי. ראיתם מישהו גונב מחנות? לא דעת. אם זה היה ממש מוגזם, בטח הייתי מיידעת את המוכר. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? וואי. לא דעת.

ThE LiTTle LaDy

New member
אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם
צוחקת [ליתר דיוק-מתפקעת מצחוק.]. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה: הייתי אומרת לו "מה,שכחת את הבגדים שלך
". הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה: "אחלה סקי". מישהו היה זורק עליכם שקית מים: צועקת עליו,לוקחת את נעל העקב שלי ומתחילה להכות אותו,כמו זקנה.
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה: "לא תודה". היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך: מתאבדת. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות: כנ"ל. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן: "יהוווווווווו אני עשירה יותר מפאריס הילטון
" היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש: עוזרת לו למות. היית ממש שונא את השאלון הזה : לא הייתי עונה עליו
. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב: זה קרה,פותחת את כל הברגים ואז מנגבת כל מקש. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית: זה כבר קרה,השתפרתי מאז. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים: קסטרו,אוניג מן,מנגו. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך: רוצחת את המורה שלי. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו: מתאבדת. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם: בורחת מהבית. היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה: נותנת לכולם סטירה. לא היה מחשב: זה כבר קרה. לא הייתה טלוויזיה: מסתדרת בלי. הייתם מתים: חסכתם לי את הכדורים
*יש לציין שכל מה שנכתב לא היה שפוי,רגע של טימטום קל*
היה נכנס גנב הביתה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה ראיתם מישהו גונב מחנות המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור

אנוכיי../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם:זה תלוי אם זה אישה וכמה שהיא מושכת...חחחח
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה:נניח שוודית הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה:חחח צוחק ומתפלל לצתלמת וידיאו זה שווה רכב בפיספוסים מישהו היה זורק עליכם שקית מים:זורק עליו מכונת כביסה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה : היייתי מתעלם לא לימדו אותכם שאסור לדבר אם זרים היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך: אהההה אני מקווה אז שלא נסחפנו ב10 שנים האלה אויי פיכס היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות : זוכרים את השוודית מהשארלה הראשונה עשר דקות היו מספיקות היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן:כנראה שמתשמש בתרופה ועוזר לכל החולים בעולם היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש : חחח בחור נאה
לא חבל עליו הייתי מארגן משהו אולי היית ממש שונא את השאלון הזה : לא הייתי עושה אותו הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב: מאשים את אחותי הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית0 : מתאבד לפני שאבא שלי יהרוג אותי הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים: של מחשבים וטאוור רקורדס וסטימצקי לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך: יאללה בלאגן חח סתם היה בלאגן ענקי מסיבות אבל גם סבל כניראה לא הייתי יוצא מהביתצ מפחד להירצח או משהו לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו: ואיי זה היה יכול להיות עצוב הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם: בלעעע הורגים אותה מה היא מסתכלת על אמא שלי היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה: שיז&*%^ לא היה מחשב:אני מניח שלא הייתי עושה את השאלון הזה לא הייתה טלוויזיה: לא הייה הפורום הזה הייתם מתים:הייתי מת היה נכנס גנב הביתה:הייתי מכה אותו באלה המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה:אם הוא לא מתוודה הוא לא חבר הכי טוב אבל בנתיים יושב ושותק ראיתם מישהו גונב מחנות:עושה היי עצור המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור :אני מניח שהייתי צועק נראה לכם שאכפת לה אם נילך הביתה?

yaeli1993

New member
חחחחחח אני... ../images/Emo62.gif

מה הייתם עושים עם ...
הייתי צוחקת חחחחחחחחחח אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה
הייתי עונה לו כמה שיותר דומה לשפה שלו
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה
מישהו היה זורק עליכם שקית מים
הייתי זורקת בחזרה. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה
לא הייתי לוקחת... היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך
חחחח איזה באסה להם !!!!! היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות
הייתי הולכת ונפרדת מכווווווווווווווווווולם
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן
אבל יודעים כבר לא?!
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש
אני לא ילך עד זימבבואה בשביל להביא אותו... היית ממש שונא את השאלון הזה
אז הייתי מפסיקה אותו ! הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב
קרה כבר :-\ הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית
ענארף הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים
אואהה קודם WOODY'S ואז בטח GRIP
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך
חחחחח חשבתי על זה פעם עם כמה חברים..היינו הולכים באמצע הכביש וצועקים "גם לנו מותר !" לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו
איזה ככככככככככיףףף הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה
מגניב למה לא ... לא היה מחשב
הייתי מתה
לא הייתה טלוויזיה
זה פחות נורא... הייתם מתים
לא היה מחשב
היה נכנס גנב הביתה
הייתי מתיידדת איתו חיחי המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה
כמו שתימד קורה בסרטים..הייתי נענשת.. ראיתם מישהו גונב מחנות
חחחח זה מצחיק לראות את זה.. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור
הייתי אומרת לכולם להיות בשקט חיחי

התשובות שלי=]

מה הייתם עושים אם...... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? יש כמה אופציות, זה תלוי בבן אדם. א. נועץ מבטים ובהלם כל היום וכנראה צוחק באיזשהוא שלב. ב. נגעל מסיט מבט אבל מחזיר שוב לבדוק שאנילא הוזה ופורץ בצחוק אימים אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? אה, אם הוא צועק משהו בשפה זרה זה מובן בהחלט ואני בכלל לא אהיה בהלם ואצחק. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי חושב שזה היה טעות לא לזרוק את הבננה לפח.. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? נרטב? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? לא תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? בדיקת DNA היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? שר ברחוב היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מה אני כבר צריך לעשות?:S היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? חוסך בטירוף לראות אותו :| בעיקר אם הוא גוסס היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתי ממשיך לענות. שמשעמם- משעמם. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מתעורר הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? אני לא יודע מה הייתי עושה, אבל ההורים שלייייי..................... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? ווווווווווווווווווווווווווווואווווווו הייתי שמח מאד ובוחר בהפנינג נראלי=] לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? מיד רוצח מישהו. חיכיתי כל הזמן שיפרו תחוק הזה!! לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?הייתי מזמן מת. :) הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? על אבא שלי יותר נכון... האמ, זה לא משנה על מי זה מדכא ומקווה שיעבור לה היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? זין עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!! לא היה מחשב? לא הייתה טלוויזיה? אנשים, זה לא מצחיק=[ הייתם מתים? הייתי נכנס לגוף אחר. אני רוצה להיות הילד/ה של לינדזי לוהן=] היה נכנס גנב הביתה? תאמת, שאין לי מושג, לא יודעים באמת מה עושים עד שהמצב קורה באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? מתלונן כמובן=/ ראיתם מישהו גונב מחנות.? שיהיה לו בכיף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרה לי עם ילד קטןןן!!!!!!!!!!!! והוא עושה לי "שששששששש"
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? זאת של מתמטיקה?:)

JULI4561

New member
יאלה גמאני ../images/Emo70.gif

מה הייתם עושים עם ... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם
היתי מסובבת ת'ראש ונקרעת מצחוק! אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה
בטח כמו דר [שלא תחשוב שאני מעתיקה, אז אני נותנת קרדיט] היתי צועקת לו גם משהו במילים מחורבשות הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה
צוחקת ואז שואלת עם הוא בסדר מישהו היה זורק עליכם שקית מים
היתי מתחילה מלחמת מים
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה
לא אוהבת צ'יפס תודה היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך
זה היה מצחיק ..בזמן האחרון אני לא אתפלא .. אבל עם זה קרוב רחוק מה אכפת לי =/ היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות
כותבת לכולם מכתבים ,שומעת מוזיקה ועוצמת ת'עיניים היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן
מעולה! .. היתי הולכת לאחד שמבין בזה ,נותנת לו לחתום על חוזה שלא ייקח לי ת'קרדיט ואז נותנת לו לפתח ת'תרופה. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש
מה זה עוזר לי הוא גוסס :/ היית ממש שונא את השאלון הזה
לא הוא בסדר
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב
יאווו אח שלי היה קובר אותי במקום! הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית
היתי עצובה מאוד
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות
איזה חנות הייתם בוחרים
אין לי חנות ספיציפית אבל היתי קונה במלאאאאא חנויותתת לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך
לא יודעת , סביר להנחי שאפ'חד לא היה לומד :/ לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו
לא כיף :[ הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם
קודם כל היתי נקרעתת מצחוק חחחחחח ואז לא יודעתת .... היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה
חבר חבר שממש אהבתי אז זין עליכם!
לא היה מחשב
היה משעמםםם
לא הייתה טלוויזיה
בכלל היה משעמםםםם מה היינו עושים משחקים באבנים כל היום
הייתם מתים
קשה לדעת ..
היה נכנס גנב הביתה
קודם כל קופצת עליוו [שלא יברח] ואז צורחת"אבאאאאאאא" ואז אבא שלי היה קופץץץץ עליווו ואמא שלי בינתיים היתה מתקשרת למשטרה , ואני היתי מעירה את אח שלי שיעזור לאבא שלי [כי תמיד יורת טוב שניים מאחד] ואז המשטרה היתה באה וכולם היו שמנים
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה
מדברת עם החבר ועם לא אכפת לו היתי מדברת עם המורה למה שאני ידפק והוא לא עוזר לי בכלל . ראיתם מישהו גונב מחנות
בטח אומרת למוכר בשקט ..
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור
חחחחחחחחח זה קרה לי פעם
נשפכתי מצחוק ואז ישר רצנו אליה לתת לה מים וקראנו למורה אחרת .

ShiRa1101

New member
עונה../images/Emo27.gif

הייתי אומרת לו סחתיין על הקטנצ'יק
סתם סתם איכס..הייתי אומרת לו לך תתלבש
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה
הייתי נבהלת ובורחת..
הייתי צוחקת ושואלת אותו אם הוא בסדר.
הייתי צועקת עליו ואומרת לו:תיזהר אני אביא עליך את אח שלי
"..סתם הייתי מקללת אותו בעדינות
הייתי משאירה את השקית לאיש שהציע לי אותה.
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך
לא הבנתי..אם הבנתי נכון אז זה היה ממש באסה שאני וחבר שלי קרובי משפחה..ואני והוא אוהבים אחד את השני.
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות
הייתי בוכה ובוכה ובוכה ואומרת לכל הקרובים שלי שאני אוהב אותם גם בגן עדן וניפגש מתישהו|בוכה|.
הייתי צורחת עד השמים ומפרסמת את זה לכל המדענים וזוכה בפרס
ומצילה מליוני אנשים
ההיית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש
הייתי נוסעת אליו ומטפלת בו..ומביאה אותו לארץ..
היית ממש שונא את השאלון הזה
לא הייתי עונה עליו.
הייתי מבואסת והייתי מתקשרת לאבא להגיד לו את זה..
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית
וואו הייתי מתאבדת..סתם אבל הייתי בדיכאון שבועיים.
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות
יאווווו הייתי מחלקת את זה לחברות ומשפחה וקונה לי מלא דברים..אחח חלום שמתגשם
באיזה חנות הייתם בוחרים
ב-HANES..או בכל הבילבונג האלה שאני לא קונה שם אף פעם משו..כי יקר:|
זה לא ממש טוב..אבל הייתי בורחת כי כל רגע יכולים להרוג אותי..
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו
לא טוב..לא טוב בכלל..הייתי מבלה עם חברות כל הזמן אבל זה לא טוב
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם
חח הייתי בבאסה..ובדיכאון..
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה
הייתי גורמת לכולם לאהוב אותו/ה
לא היה מחשב
היה חרא..אבל כעיקרון אם לא הייתי יודעת שיש כזה דבר זה לא היה חסר לי..אבל אם עכשיו לא היה לי אז זה היה ממש חרא..
לא הייתה טלוויזיה
כנ"ל.
הייתם מתים
לא הייתי עושה כלום..כי אני מתה..
היה נכנס גנב הביתה
הייתי מפחדת ונותנת לו מכות..סתם מתקשרת למשטרה.
אוי זה ממש ממש ממש באסה..הייתי סומכת על החבר הכי טוב שלי שיגיד שזה באשמתו.
ראיתם מישהו גונב מחנות
שוב..הייתי מתקשרת למשטרה.
חח הייתי אומרת למישהו לקרוא למנהל או למישהו שיכול לעשות משהו..ואני בינתיים אנסה להעיר אותה. ..יאו איזה שאלון חופר

randu

New member
התשובות העמוקות שלי../images/Emo70.gif

מה היה קורה אםם..
הייתי מסתכל ולא מספיק לצחוק שעה!
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה
כנ"ל
חחחחחח הייתי נזכר בסדרה "קופיקו"
,אין לי מושג למה!
הייתי מחזיר לבן זונה
(דר או הילית,מותר להגיד מילים כאלו בפורום..?)
אם היא סגורה,אז לוקח,פותח,ואםיש שם צ'יפס,אוכל!! למרות שאישית,אני מעדיף המבורגר
!!
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך
וואו!!
להיפרד ומהר,שלא יהיה לנו פג!!
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות
הולך ברחוב ושר בקולי קולות שיר אהוב!
הייתי הולך לריגלר,הרופא שלי!!
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש
שימות מצידי,מי מכיר אותו בכלל
היית ממש שונא את השאלון הזה
לא הייתי עונה עליו
,אבל הוא כייפי!
מתאבד,עדיף שאני אעשה את זה,לפני שאחי יעשה את זה|!!
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית
הולך למועד ב'..?
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים
דה,דיזל,קרוקר,לקוסט,בליבונג,פולו!! הממ..חנות אחת
פקטורי
,אבל בעיקרון,אין לי ממש גרוש על התחת,אז אמשיך לפנטז,וההורים שלי בחיים לא יביאו לי 8000000000 ש"ח!! (וכן,הקפדתי על מספר ה-אפסים!)
הולך וגונב מהחנות הנ"ל!!
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו
מתאבד
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם
לא רוצה לחשוב מה היה קורה!
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה
וואה,שאלה קשה..לא יודע
חומר למחשבה
!
לא היה מחשב
מתאבד!
לא הייתה טלוויזיה
מתאבד!
הייתם מתים
מה היה קורה אם הייתי מת
,בטח לא הייתי עונה על השאלון הזה עכשיו
היה נכנס גנב הביתה
והייתי בבית
רוצח אותו
ב-ה'! לפעמים,אני חושב שיש משהו זר בבית,אני מסתובב עם סכים ליידי כל הזמן
הולך למנהלת שלי
,אבל לא מלשין עליו
ראיתם מישהו גונב מחנות
לא יודע
אם זאת פנינה קרקו=אז בכייף

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo13.gif שלי.

מה הייתי עושה אם...
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם:
לודעת.נקרעת מצחוק?
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה :XDD מה נעשה לו?שיצעק..כאילו שזה לא קרה שראיתי אנש צועק על אף אחד בשפה לא ברורה.
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה:לא מצחיק.
מישהו היה זורק עליכם שקית מים הייתי זורקת עליו בחזרה?
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככהלא תודה.
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך יופי.באסה לנו. . . אם גיליתי את זה רק אחרי שנתיים כנראה שזו לא כזאת קרבה.
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיותהייתי נפרדת מכולם?
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן זה לא יקרה ><"
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש :מסכן.
היית ממש שונא את השאלון הזה לא הייתי עונה?
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשבלתוך המחשב?
כוסומו.לא טוב.לא יודעת.מה עושים באמת?.באמת נכנס לי למחשב חרדל.אל תשאלו.
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגליתהייתי מחפשת עבודה בתור מנקה,או זונה XD.
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחריםקרוקר ^.^ [או TNT]
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלךאז ממזמן לא היתה מדינת ישראל.
לא היו הורים-כל אחד אדם לעצמואיזה יופי.
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכםXDDDDDDDDD משעשע.
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/הנו ו..?
לא היה מחשבהיה יותר טוב.
לא הייתה טלוויזיהלא טוב.
הייתם מתיםחאחע.אמ..מה היה קורה?כלום.
היה נכנס גנב הביתההייתי נותת לו פטיש של שניצלים בראש.
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשההייתי יוצאת על המורה.מזה פה להעניש?
ראיתם מישהו גונב מחנותבעיה שלו.
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעורכמה חבל.אמ.נוסעת לתילאנד?מה אני כבר יכולה לעשות.הולכת הביתה.

למעלה