שאלונים

katie me

New member
../images/Emo183.gifבא לי!

מה הייתם עושים עם ... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם:הייתי כנרה עוברת מהר מאד לצד השני של הרחוב.
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה: הייתי רצה לצד האחר של הרחוב
מישהו היה זורק עליכם שקית מים:הייתי מקבלת את הג'ננה!
מישהו מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה:הייתי אומרת, לא תודה!
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך: תלוי עד כמה קרוב.
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות:הייתי בוכה, עושה סקס, אוכלת משהו טעים מאד ואומרת לכל האנשים היקרים לי שאני אוהבת אותם.
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן:אז הייתי מיליונרית!
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש:הייתי נותנת לו כסף כמה שאוכל ומנסה לעזור לו כמה שאוכל.
היית ממש שונא את השאלון הזה:?
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב:הייתי מתאבדת, כי גם ככה אבא שלי יהרוג אותי
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית:חלילה וחס
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים:חייב חנות אחת? כנראה "רנואר" (חולה על הבגדים שלהם), ואולי "מנגו" או "זארה", או אולי אפילו "סטימצקי".
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך:הייתי עוברת למדינה אחרת (אתם מתארים לעצמכם לחות במדינה עם ישראלים ללא גבולות וללא חוקים מגבילים?)
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם: לא הבנתי
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה: אז הייתי ממשיכה להיות החברה שלו/שלה
לא היה מחשב: אז??? קוראת ספרים, מוזיקה...
לא הייתה טלוויזיה:עדיין לא ביג דיל, כנ"ל
הייתם מתים: אז הייתי...מפחידה כמה אנשים מעצבנים בתור רוח רפאים
היה נכנס גנב הביתה:מתקשרת למשטרה
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה:לוקחת את העונש אבל, אחר"כ דורשת מהחבר פיצוי הולם.
ראיתם מישהו גונב מחנות:מתעלמת
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור:הייתי עוזרת לה לקום, מביאה לה מיים וכו' שאלון קצת דפוק

נקודונת

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo133.gif../images/Emo97.gif

מה הייתם עושים אם ...
הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? בגלל שכבר הייתי במצב הזה (לא ברחוב - בים, אבל שיהיה..), מניסיון - כלום.
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? עוד יותר כלום. שיהיה לו לבריאות
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מוודאת שהוא לא רואה אותי, ואז צוחקת. הו, כמה הייתי צוחקת
מישהו היה זורק עליכם שקית מים? מקללת נמרצות.
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? "לא, תודה"
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אוי, פויה. אני מניחה שהייתי נפרדת ממנו, ואז מקיאה את הנשמה.
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? אומרת לו שאני אוהבת אותו
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מפיצה את זה, ומעבירה לרופאים (ומוודאת שאני אקבל קרדיט!).
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? טסה לזיממבואה עם כל הכסף שלי ועושה הכל כדי לעזור לו.
היית ממש שונא את השאלון הזה? מישהו אמר שאני לא?
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? נכנסת לפאניקה, מנסה לנקות, ובסופושל דבר הורסת ת'מחשב.
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? מתה. פשוט מתה.
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? מחלקת קצת לחברים ולאמא ו..יוצאת לקניות, לא?
באיזה חנות הייתם בוחרים? אני משערת שהייתי הולכת ל"שתיים" דבר ראשון, אבל בעיקרון הייתי כל דבר יפה, לא משנה מאיפה.
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? עושה מה שבראש שלי?
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? המון בלאגן
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? בוכה יומיים ואז משדכת אותו לאמא שלי.
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? זין על החברים, זה שאני חברה של מישהו/מישהי שהם לא אוהבים לא אומר שהם צריכים להפסיק לאהוב אותי.
לא היה מחשב? אני משערת שהייתי מסתדרת.
לא הייתה טלוויזיה? כנ"ל.
הייתם מתים? אני מניחה שהייתי מתה.
היה נכנס גנב הביתה? אם לא הייתי בבית, אז שיהיה. אם הייתי בבית, הוא היה מקבל מחבת על הראש.
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? מלשינה
(סתם, הייתי לוקחת את העונש על עצמי)
ראיתם מישהו גונב מחנות? תלוי איזו חנות...
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? תלוי איזו מורה...
וזהו.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gifשאלון!!!!!!

היה לך רגע שפשוט רצית להקבר באדמה?
כשאת\ה מתבייש\ת את\ה מסמיק\ה?
איפה היה יותר כיף לך ביסודי או בחטיבה?
למה התחפשת בפורים?
מה את\ה עושה כשאת\ה עצוב\ה?
אם היתה לך הזדמנות להיות מישהו אחר ומפורסם היית מנצל\ת אותה?אם כן במקום מי היית רוצה להיות?
מה הדבר שאת\ה הכי שונא\ת ואוהב\ת במחשב?
מה את\ה הכי אוהב\ת או שונא\ת בפורומים של תפוז?
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לעשות עכשו?
מה המשפט שאת\ה אומר\ת הכי הרבה?
סרט אהוב:
את\ה אוהב\ת לגור במקום שבו את\ה גר\ה עכשו?
יש משהו שאת\ה רוצה לשנות במראה או באופי שלך?
איזה סמיילי או סמל את\ה הכי אוהב ולמה?
איזה סמיילי או סמל את\ה הכי שונא ולמה?
מה השיר שמרגיע אותך?
יש שיר שאת\ה אוהב במיוחד?
איזה סמיילי את\ה משתמש\ת הכי הרבה?
עברת פעם דירה?
אם כן היה קשה להפרד מהבית הישן?
היית רוצה להחזיר את הזמן לאחור? עכשו שאלות זה או זה
טלויזיה או מחשב?
החדר שלך או הסלון?
טיול בבית ספר עם החברים או טיול עם ההורים?
מכונית פרטית או אוטובוס?
לצאת להליכה לבד או עם חבר\ה?
קיץ או חורף?
אייסיקיו או מסנג'ר?
תפוז או אתר אחר?
משפחה או חברים?
עט או עפרון?
מקדונלדס , בורגראנץ' או ברגר קינג?
טופ מודל הבאה או תוכנית אחרת? צרפו תמונה שאתם אוהבים
זהו מילוי נעים .
נ.ב שמתי את השאלון הזה בפורום של ביונסה ודסטניז צ'יילד ואף אחד לא ענה עליו
אז... תתחילו למלא.

randu

New member
אני חושב שעדיף ש..

לא נראה לי שמישהו יראה את זה,
אז אולי תפתחי שרשור חדש,
ושיענו עליו הרבה,ישרשרו אותך לכאן! אבל עדיף שתשאלי קודם אתהילית או את דר

katie me

New member
אני כנראה ממש משועממת../images/Emo3.gif

היה לך רגע שפשוט רצית להקבר באדמה? כן (לא אפרט) כשאת\ה מתבייש\ת את\ה מסמיק\ה? כן
איפה היה יותר כיף לך ביסודי או בחטיבה? באוניברסיטה
למה התחפשת בפורים? לעצמי מה את\ה עושה כשאת\ה עצוב\ה? בוכה, מתפללת
אם היתה לך הזדמנות להיות מישהו אחר ומפורסם היית מנצל\ת אותה? כמובן אם כן במקום מי היית רוצה להיות?ניקול קידמן, או נטלי פורטמן (גם יפות, גם עשירות וגם מוכשרות)
מה הדבר שאת\ה הכי שונא\ת ואוהב\ת במחשב? אוהבת את האפשרויות הרבות, שונאת כשהוא נתקע או פועל לאט.....
מה את\ה הכי אוהב\ת או שונא\ת בפורומים של תפוז? לא יודעת... מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לעשות עכשו? לאכול
מה המשפט שאת\ה אומר\ת הכי הרבה? חבל על הזמן, אולי? סרט אהוב: הנסיכה הקסומה
את\ה אוהב\ת לגור במקום שבו את\ה גר\ה עכשו? לא יש משהו שאת\ה רוצה לשנות במראה או באופי שלך? באופי יותר בטחון עצמי ובמראה יותר גובה. איזה סמיילי או סמל את\ה הכי אוהב ולמה?
ככה! איזה סמיילי או סמל את\ה הכי שונא ולמה? אין לי מה השיר שמרגיע אותך? המ...השיר האחרון באלבום האחרון של קולדפליי (שכחתי את השם שלו) אבל, השיר כזה מתוק ומשום מה הוא מרגיע אותי
. יש שיר שאת\ה אוהב במיוחד? יש המון שירים שאני אוהבת,אבל אני ממש מכורה לשיר של MASIVE ATTACK שנקרא TEAR DROP
איזה סמיילי את\ה משתמש\ת הכי הרבה?
עברת פעם דירה?כן אם כן היה קשה להפרד מהבית הישן? לא ממש, הייתי אז קטנה. היית רוצה להחזיר את הזמן לאחור? לפעמים עכשו שאלות זה או זה טלויזיה או מחשב?טלויזיה
החדר שלך או הסלון?חדרי
טיול בבית ספר עם החברים או טיול עם ההורים?חברים
מכונית פרטית או אוטובוס? פרטית לצאת להליכה לבד או עם חבר\ה? חבר
קיץ או חורף? אביב
אייסיקיו או מסנג'ר?לא זה ולא זה
תפוז או אתר אחר? GOOGLE משפחה או חברים? משפחה עט או עפרון? עט מקדונלדס , בורגראנץ' או ברגר קינג?מקדונאלדס
טופ מודל הבאה או תוכנית אחרת?טופ מודל!! צרפו תמונה שאתם אוהבים- מצרפת תמונה של ילדים, כי אני ולה עליהם, הם מסמלים תמימות...וגם כי כבר בא לי אחד משלי. ו...זהו...

נקודונת

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo219.gif

היה לך רגע שפשוט רצית להקבר באדמה? כמובן.
כשאת\ה מתבייש\ת את\ה מסמיק\ה? אכן...
איפה היה יותר כיף לך ביסודי או בחטיבה? בגבעתיים לומדים בצפר יסודי עד כיתה ח', ואז תיכון מ-ט' עד יב'. אני כרגע בכיתה ט', אבל עברתי לבצפר בת"א, ולכן אני (לפי ת"א) בחטיבה. והשנה, אני נהינת יותר משנהינתי בכל השנים שלי בבצפר יסודי.
למה התחפשת בפורים?
מלכת האמבטיה
. זה משחק מילים כזה.. כי זה גם המלכה של האמבטיה, וגם מחזה של חנוך לוין (הא-הא, אני כל כך מתוחכמת
)
מה את\ה עושה כשאת\ה עצוב\ה? מתעצבנת על אנשים, שומעת שירים עצובים, ובסוף נשברת ובוכה לכרית.
אם היתה לך הזדמנות להיות מישהו אחר ומפורסם היית מנצל\ת אותה? אם כן במקום מי היית רוצה להיות? לא הייתי מנצלת אותה.טוב לי עם מי שאני ובמקום שאני נמצאת בו כרגע.
מה הדבר שאת\ה הכי שונא\ת ואוהב\ת במחשב? שונאת שהוא נתקע ועושה קולות מוזרים, אוהבת את הסימס, את הפורום ואת ישראבלוג.
מה את\ה הכי אוהב\ת או שונא\ת בפורומים של תפוז? אני שונאת את כתיבת ההודעות. זה ממש מעצבן. חוצמזה הכל בסדר. בייחוד האייקונים
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לעשות עכשו? לסיים את השאלון.
מה המשפט שאת\ה אומר\ת הכי הרבה? "זונה, בואי הנה!!!"
סרט אהוב: זה משתנה כל הזמן. כרגע, "נפוליאון דיינמייט".
את\ה אוהב\ת לגור במקום שבו את\ה גר\ה עכשו? יאפ.
יש משהו שאת\ה רוצה לשנות במראה או באופי שלך? קצת לרדת במשקל...
איזה סמיילי או סמל את\ה הכי אוהב ולמה? אני אוהבת הרבה. בייחוד את אלה:
, כי הם פשוט חמודים.
איזה סמיילי או סמל את\ה הכי שונא ולמה? אני לא אוהבת את:
כי הם פשוט לא יפים...
מה השיר שמרגיע אותך? שירים של נורה ג'ונס.
יש שיר שאת\ה אוהב במיוחד? יש הרבה.. כרגע, אני אוהבת את "bang bang", של ננסי סינטרה.
איזה סמיילי את\ה משתמש\ת הכי הרבה? זה -
עברת פעם דירה? הרבה פעמים...
אם כן היה קשה להפרד מהבית הישן? לא ממש...
היית רוצה להחזיר את הזמן לאחור? ממש לא. עכשו שאלות זה או זה
טלויזיה או מחשב? מחשב
החדר שלך או הסלון? הסלון
טיול בבית ספר עם החברים או טיול עם ההורים? גם וגם.
מכונית פרטית או אוטובוס? אוטובוס!
לצאת להליכה לבד או עם חבר\ה? עם אמא..
קיץ או חורף? חורף!
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.
תפוז או אתר אחר? תפוז רק בפורומים. בבלוגים - רק ישראבלוג!
משפחה או חברים? גם וגם.
עט או עפרון? עט.
מקדונלדס , בורגראנץ' או ברגר קינג? אף אחד מהם (אני צמחונית...)
טופ מודל הבאה או תוכנית אחרת? טופ מודל!

נראה שאלון מעניין.

היה לך רגע שפשוט רצית להקבר באדמה? כל השנה האחרונה בערך. ועדיין. עכשיו בכלל. כשאת\ה מתבייש\ת את\ה מסמיק\ה? לפעמים כן ולפעמים לא. איפה היה יותר כיף לך ביסודי או בחטיבה? ביסודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה התחפשת בפורים?סתם שמתי פאה. אבל הפאה הייתה מאד מעניינת. מה את\ה עושה כשאת\ה עצוב\ה? אני עצוב כל הזמן.. אם היתה לך הזדמנות להיות מישהו אחר ומפורסם היית מנצל\ת אותה?אם כן במקום מי היית רוצה להיות? אני חושב שג'ים קארי. בעצם לינדזי לוהאן!!! יש לה פשוט הכל....... מעניין אותי ההערצה ברחוב. הפפראצי. שהיא נראית כל כך טוב. יש לה עבודה גם של שחקנית גם של זמרת. גם של דוגמנית. יוצאת למסיבות עם כל הסלבס.. מתמודדת עם האבא האדיוט שלה. פשוט מעניין!!! מה הדבר שאת\ה הכי שונא\ת ואוהב\ת במחשב? שונא שאני נמצא בו יותר מדי, ואוהב לדבר עם אנשים. מה את\ה הכי אוהב\ת או שונא\ת בפורומים של תפוז? אוהב את הפורום הזה ושונא לשרשר לא נכון? נקסט.. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לעשות עכשו? למות או להיות עם מישי מסוימת או להיות בהוליווד אוווווווו להשתתף באיזה הצגה/סרט/ סדרה מה המשפט שאת\ה אומר\ת הכי הרבה? יופי לי:p סרט אהוב: בעיקר סרטי לינדזי לוהאן ואדם סנדלר. אוי איזה סרטים מצחיקים יש לו. את\ה אוהב\ת לגור במקום שבו את\ה גר\ה עכשו? כן, אבל מעדיף מקום אחר בהרבה יותר. משהו שאתה רוצה לשנות במראה או אופי שלך? הייתי רוצה לשנות ה=ר=ב=ה במראה שלי.. ובאופי שלי ביטחון. איזה סמיילי או סמל את\ה הכי אוהב ולמה? שצוחק ואין סיבה איזה סמיילי או סמל אתה שונא ולמה? האמ.....בהצלחה! חחחחחחחחחחחח איזה שיר הכי מרגיע אותך..? האמ... יש כל מיני.. לא יודע להגיד. יש שיר שאת\ה אוהב במיוחד? בטח!!!!!!!!!!! כרגע מה שבראש שלי זה אפרת גוש: תמיד שאתה בא, מה שקרה.. אבל יש המון המון המון. איזה סמיילי את\ה משתמש\ת הכי הרבה ? הצוחק? לא יודע. עברת פעם דירה? בטח. אם כן היה קשה להפרד מהבית הישן? מאד. היית רוצה להחזיר את הזמן לאחור? הייתי רוצה להיות שוב ילד, אין משהו שממש הייתי משנה למרות שאני שונא את החיים שלי. שאלות זה או זה טלויזיה או מחשב? טלויזיה החדר שלך או הסלון? החדר שלי. טיול בבית ספר עם החברים או טיול עם ההורים? מאד תלוי. מכונית פרטית או אוטובוס? חחחחחחח מה נראלכם? לצאת להליכה לבד או עם חבר\ה? בטח שעם חבר. אבל זה יכוללהיות לפי מצב רוח. קיץ או חורף? זה השאלה הכי קשה שיש בעולם. אני נוטה לחורף, אבל בקיץ חופש גדול אאאאאאאא#%$$#^$@@^$#^% אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! תפוז או אתר אחר? מצטער, אבל אחר. משפחה או חברים? משפחה. תמיד תמיד תמיד. עט או עפרון? עפרון. מקדונלדס , בורגראנץ' או ברגר קינג?בורגראנץ' טופ מודל הבאה או תוכנית אחרת? טופ מודל הבאה ביחד עם תכנית אחרת.

למעלה