שרשור הכרות

hila3000

New member
אני עונה :)

שם: הילה גיל: עוד 8 ימים בת 18 :) יומולדת: 3.4.87 עיר מגורים: באר שבע שיר אהוב של אביתר: למרות שהרוב כתבו את זה כבר: יש לי סיכוי, תתחנני אליי. דיסק אהוב: הראשון שלו :) משו שאתם רוצים לספר על עצמכם: אממ לא יודעת..תרצו לדעת משהו - תשאלו :) מסר: השאלון הזה רץ פה בכל הפורומים לדעתי ;)

abarak88

New member
גם אני רוצה יאאאאאי

שם: ברק אזולאי
]
יומולדת:20/04/1988
עיר מגורים:באר-שבע סיטי
שיר אהוב של אביתר:"יש לי סיכוי" אחחח אחח
דיסק אהוב: מלטף ומשקר|עברי לידר וכמובן רונה קינן|לנשום בספירה לאחור
משהו שאתם רוצים לספר על עצמכם:אממ אני סגן יו"ר מועצת נוער עירונית באר-שבע. מת על הופעות,מסיבות..ופאן
|בלון|מסר: משפט סיני חכם אומר שאם אין לך משהו חכם להגיד תגיד משפט סיני חכם.... החיים יפים!
ואל תנסו למצוא את המעלה ה-361 במעגל.........

eladushi

New member
שלי

שם: אלעד גיל: 16.5 יומולדת: 23/10 עיר מגורים: כוכב-יאיר שיר אהוב של אביתר: כרגע "שן לידי" (עוד שבועיים זה משהו אחר...) דיסק אהוב: "אביתר בנאי" משהו שאני רוצה לספר על עצמי: אני דתי... זה אומר משהו? (ושלא תעיזו לחשוב שהתחלתי לאהוב את אביתר בגלל שהוא חזר בתשובה!! אני ותיק אצלו
) מסר: אם אין לך משהו חכם להגיד, תסתום את הפה

ben4ever

New member
../images/Emo13.gif

שם: בן אליעד גיל: 17 יומולדת:27/9 עיר מגורים:כפר סבא שיר אהוב של אביתר: רנדומלי....משתנה כל הזמן דיסק אהוב:רנדומלי....משתנה כל הזמן
משו שאתם רוצים לספר על עצמכם:בחורצ'יק נחמד...אולי עוד ייצא ממנו משהו מסר:יש רוקנ'רול בעברית,צריך רק לחפש אותו טוב טוב

A N I g M A

New member
נו מה, גמאני.

שם: סיוון גיל: 17.5 יומולדת: 26.7 עיר מגורים: ירושלים שיר אהוב של אביתר: אקדח דיסק אהוב: אביתר בנאי
משו שאתם רוצים לספר על עצמכם: הייתה לי הופעה ביום רביעי. היה כיף:) מסר: הממ שכחתי לומר לכם שאתם יכולים לפנות אלי בכל מצב, אז תראו: אס"ק - 99279319, מסנג'ר: [email protected]. וכמובן, המסרים. חג שמח!

paper pieces

New member
הופעה? אהההההה ../images/Emo13.gif

ידעתי שאת מוכרת לי מאיפשהו!!!...
היית פעם מנהלת מחליפה בפורום של מישל בראנץ' נראה לי... את ההיא ששרה קאבר מדהים לשיר של אנוק נכון? :)

orbiti

New member
ערב טוב

אני אייל, בן 20. נולדתי ב3.4.1985, וכיום אני גר באחד הפרברים של ת"א. שיר אהוב של בנאי: 'אקדח', כנראה. דיסק אהוב "שיר טיול". אנדקוטה: אני לומד עכשיו בביה"ס למוזיקה 'רימון', וכתבתי עיבוד ל'תתחנני אלי' שהגיע עכשיו לגמר של תחרות אינטרפציות שנערכה בבי"ס, ותתקיים בשבוע הבא בתיאטרון גבעתיים.

A N I g M A

New member
אני סוגדת לך

1. אתה אוהב את אקדח
2. אתה מוזיקאי 3. אתה לומד ברימון (הו חלום חיי)
4. עיבוד לתתחנני אלי:)

y a ® d e n

New member
בהצלחה בתחרות../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יו אולי תעלה אותו לאינטרנט ותשים פה? אני מתה לשמוע

orbiti

New member
יש לי הקלטה, האמת

מההופעה בשלב המוקדם של התחרות. יצא לא רע, בסה"כ, אבל איכות ההקלטה לא מזהירה. אני קצת חושש לפרסם את זה סתם כך, אבל אם נגיע למקומות הראשונים בגמר עצמו נוכל כנראה להקליט את זה באולפן. יש גם סיכוי שהתחרות תשודר בטלוויזיה. אגב, העיבוד עצמו מאד שנוי במחלוקת בעיני חובבי אביתר בנאי. אני חושב שזה מעין עיבוד כזה, שאפשר או לאהוב או ממש לשנוא. יש לי הרגשה שהרבה ממכם דווקא ישנאו אותי בגללו

y a ® d e n

New member
אותך? חלילה../images/Emo8.gif

אולי את העיבוד.. חחח בכל מקרה, המון בהצלחה מי ייתן ותיזכו ותגיעו למקום ה-1 [אפילו ניסתפק ב-2 ו-3
]

OniOn Of a dOwn

New member
מממ אני ארשה לעצמי להצטרף :)

שם - שח גיל - 16.5 יומולד - 1.8 עיר מגורים - ליד ב"ש
שיר אהוב של אביתר - תתחנני אלי או אבות ובנים דיסק אהוב - הראשון אבל לא שמעתי ת'חדש =\ משו שאני רוצה לספר - שומדבר מסר - יהיה טוב

../images/Emo182.gif

שם:ליאור גיל:16 יומולדת:20-3-89 עיר מגורים:ירושלים שיר אהוב של אביתר:ישלי סיכויי ואבות ובנים דיסק אהוב:של אביתר? הראשון משו שאתם רוצים לספר על עצמכם:" אני לא יודע להיות שמח גם לא להיות עצוב" מסר:חייה חיים סוערים מות צעיר ותהא לך גוויה יפה

וול...גמני../images/Emo29.gif

שם:אפרת
גיל-מתקרבת ל-20
21/4/1985
עיר מגורים:מ.א עמק חפר(מעתיקה מרוני
אבל אני באמת גרה שם)
שיר אהוב....בעעע...קשה לבחור.אני אוהבת מאד את תאטרון רוסי
דיסק אהוב...אממ..היום קניתי את השלישי ועוד לא שמעתי אותו.אז כרגע אני נמנעת
אני עייפה כרונית
כן,יש לי תיבת מסרים.

למעלה