שרשור הכרות

elhaha

New member
סוף סוף יש פורום של אביתר ^_______^

איתן לוי
19
12.1.86
יהוד
יש באמת יותר מידי שירים, אני מניח ש'הדוב והנחש' 'אקדח' ו'גם הים נסוג'
אביתר בנאי
אין ממש הרבה כי הצבא לוקח לי את החיים הפרטיים, אז אני חובש קרבי ב'חרוב' כבר 8 חודש.
מסר?....העץ הוא גבוה העץ הוא ירוק.... מה איכפת לצפור???

heaven is here

New member
מממ

שם:שירה גיל:18 יומולדת: היה כבר עיר מגורים: ראשון לציון שיר אהוב של אביתר: אקדח ובראשית דיסק אהוב: שיר טיול משו שאתם רוצים לספר על עצמכם: זה טוב ללכת מסר: מישו רוצה מסר?

יא יא אני רוצה :)

שם:
שיר :)
יומולדת:
22.5.1988
עיר מגורים:
באר שבע עיר האפשרויות הבלתי נגמרות :)
שיר אהוב של אביתר:
יש לי סיכוי, הזאב והאיילה, תיאטרון רוסי
דיסק אהוב:
Oasis - Morning glory, היהודים Unplugged, גלעד שגב - עכשיו טוב.
משו שאתם רוצים לספר על עצמכם:
הממ.. לאדעת :) תשאלו ואני יענה :)
מסר:
לא כיף להיות חולים

גוּזיד

New member
../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 14 וחצי
יומולדת: 29.9 עיר מגורים: ק. אתא שיר אהוב של אביתר: תיאטרון רוסי / יש לי סיכוי. דיסק אהוב: מ לא יודעת :) אין ספציפי. משו שאתם רוצים לספר על עצמכם: אני כפרה. D: מסר: תהיו כפרות כמוני.

dananit

New member
ממצב

שם: דננית גיל: 23 יומולדת: היתה אחלה עיר מגורים: ת"א שיר אהוב של אביתר: "דיו" דיסק אהוב: שיר טיול משו שאתם רוצים לספר על עצמכם: יש לי משקפי שמש אדומים ענקיים מסר: כל העולם כולו גשר צר מאד, והעיקר לא לפחד כלל

dananit

New member
ודיסק אהוב באופן כללי

כרגע האחרון של אליוט סמית'.

קשת

New member
../images/Emo141.gifאני עונה..

ענבל
20
30/10
אקדח
מנגנת בדיסק "עומד על נייר"

היי

שם: בן גיל: 17 וחצי יומולדת: 10 לאוקטובר 1987 עיר מגורים: חיפה שיר אהוב של אביתר: אבות ובנים דיסק אהוב: אביתר בנאי אבל את ה3 לא שמעתי עדין.. משו שאתם רוצים לספר על עצמכם: לאחרונה רק הכרתי יותר לעומק את אביתר, אני אוהב גם את אלג'יר:)

bזוהר

New member
חדשה פה

שם:זוהר גיל:ביולי14 יומולדת:4.7.1991 עיר מגורים: רמת גן שיר אהוב של אביתר: כל הזמן משתנה,כרגע אבות ובנים. דיסק אהוב:הראשון משו שאתם רוצים לספר על עצמכם:היום אני אשמע את הדיסק החדש
מסר:אין לי מסר.מאחלת לכולם שתדעו להיות שמחים,וגם להיות עצובים.

bendreaming

New member
../images/Emo28.gif נו, אני נכנע גם...

בן
22
12.3
הקוטב הצפוני
הנחש והדוב, שן לידי, גם הים נסוג, עדר של שוורים, טיפה של אור
אביתר בנאי, Boys For Pele (טורי איימוס)

238

New member
יאללה,נצטרף גם..../images/Emo13.gif

בס"ד רחלי,בת 24 מעפולה. יומולדת-5.8 שירים אהובים של אביתר בנאי: כלום לא עצוב, כשזה עמוק(עם קורין אלאל),תחרות כלבים. דיסק אהוב:צימאון-שלמה ארצי,ענה לי-אהוד בנאי. משו על עצמי:אוהדת את מכבי חיפה ומילאן בכדורגל. מסר:משפט שראיתי בחתימה של מישהו- "הכל לטובה
,השאלה לטובת מי...
"

למעלה