!Say Hello To The McWeekend

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יווו ../images/Emo58.gif

איך בכיתי כמו מטורפת בפרק האחרון XD במיוחד שאריק וקלסו חזרוו! די אני כלכך אוהבת את זה
קלסווווווווווווו%$&%)%$@%$)#$@%#@$$&*)()()

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שו ספיידרמן?

לבנאדם נמאס מהתוכנית והוא החליט שהוא עוזב, אומנם קצת מאוחר אבל כן. ועשה טובה לכולם שהוא בא לתוכנית האחרונה.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן? חח קראתי שזה בגלל שהוא הלך לשחק

בספיידרמן איזה תפקיד משני~בודקת איזה~ ונום משהו..בכל אופן בגלל ששנות ה70 וספיידרמן התנגשו בצילומי הוא יצא. אבל לודעת><" ולמה קלסו הלך?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה מה שראיתי בסיפורי הוליווד על

התוכנית.. >< הוא צילם כמה סרטים בתקופת שנות ה-70 והרבה סלבס עושים את זה. זה לא אמור להוות בעיה כי יש הפסקות בין צילומי עונות. יכול להיות פשוט שזה היה תירוץ טוב בשבילו מכדי לספר את האמת. אמרו שהוא פשוט לא הסתדר עם אפחד על הסט חוץ מלורה פרפון [דונה] שהיו לו איתה את רוב הסצנות. אני חושבת שקלסו באמת רצה יותר להתמקד בקריירה קולנועית אבל הוא התחבר עם כולם וכנראה היה לו יותר קשה לעזוב ובגלל זה הוא היה עד חצי העונה ה-8. טוב אני והתאוריות.
בסופו של דבר אי אפשר להיות בטוחים בכלום אז תאמינו למה שבא לכם..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן כי קלסו, יעני אשטון הוא כמו הג'ניפר

אניסטון של שנות ה-70, כאילו שיצאה שחקנית ממש מפורסמת לעומת השאר שהצליחו פחות, לפחות מבחינת משחק... לא איכפת לי אבל למה הם עזבו, הםהרסו><" זה יכל היה להמשיך אבל העונה השמינית סאקד כי הם לא היו..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן זה מה שהתכוונתי, שזה שידורים חוזרים,

וראיתי גם במקורי ועכשיו אני רואה גם בחוזרים כי אין לי חיים וכל זה..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעוד תמונה../images/Emo3.gif+עוד משהו שהצחיק:

ברונדו(זרקו גם ראשי דגים: אני ואופיר:" רק חסר להם שמחר נבוא לבצפר ונראה ראש של דג על הרצפה!" יום למחרת, הולכים לבצפר. שרף*מצביע*:"אה תראי, ראש של דג על הרצפה!" תמונת אולסטאר 2 עם עדי

Charley XD

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: XX שיר השבוע לא של מקפליי: Amy Winhouse - Back To Black
Amy Winhouse - You Know I'm No Good Arctic Monkeys - You Know Im No Good (Amy Winehouse Cover) Arctic Monkeys - old yellow bricks Linking Park - Faint Arctic Monkeys - Love Machine "ראוו" Lincoln Park - Numb The Coors - Radio cold play - coldplay - green eyes Green Day - Holliday Beatles - This Boy Foo Fighters - The One ועוד מלא שפשוט אין לי כוח לכתוב ><" להקת/זמר השבוע: פאניק
, קולדפליי, פו פייטרס, ביטלס, באסטד, ארקטיק ואממ סאם 41 ... אלבום השבוע: של פאניק
של קולדפליי, ארקטיק ופו פייטרס ... קליפ השבוע: XX תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: בובות, בטי, על טבעי, סמולוויל הג"ש, נמלטים למרות שלא ראיתי השבוע דברתי על זה כל כך הרבה עם אור שזה חייב להכנס
. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הפוזות וההצגות של ידיד שלי. משהו ששימח: היה אחלה ל"ג
משהו שהעציב: מתמטיקה |חותך| ציטוטי השבוע: * אמנון : "אני רוצה לפתוח עסק" קרלה : "אתה לא יכול, אתה צריך דברים מקרר, חשבוניות..." אמנון : "יש לי מקרר, מקרר ענק, היינו מכניסים בו 3 (גופות)" קרלה : "שלוש מה ?" אמנון : "3 תרנגולי הודו ענקיים !" * אני: "מיאו" אור : "בדיוק !" * "עצור ! אתה הומו" * "אני לא שומעת יש פה חלון !!!" * מורה לאנגלית (ג'קי) : "מפה את רק הולך ומתקרב לדלת !" דור: "מה זה משחק מילים ? זה בגלל שקוראים לי דור ??" * ~שיעור פסיכולוגיה ומדברים על פרוש חלומות~ ילד : "מה זה אומר עם מישהו חלם על קרנף ? " * מורה : "תהיה כאן או שתצא החוצה ! תהיה כאן או שתצא החוצה פעם שלישית ! תהיה כאן או שתצא החוצה" ילד : "נמכר !" * ג'קי : "למה אחרת עכשיו ? זאת אותה סיבה כמו שיעור הקודם ?" ילד : "חירבנת ?" ג'קי : "לא כי בפעם הקודמת זה באמת היה חירבון, לצטט לך ? כי אני זוכרת, "היה לי כב-א-דה"" ילד שני : "אני לא אמרתי את זה ! אני רק אמרתי שלא כדי להכנס לשרותים ..." * "הילדים לא חוזרים ! הילדים זה לא בומרנג !" וואי היו עוד ואני כל כך לא זוכרת ><" המלצת השבוע: תעשו שעורי בית במתמטיקה. מתנגן לי בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: הארי |ריר| מי לא אוהב כדורגל ?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח הציטוטים

ארקטיק עשו קאבר לאיימי?
את יכולה להעלות פליזוש..?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

33>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

את רואה בטי? למה לא סיפרת לי? O: XD

just orr

New member
תראי כבר נמלטים!!! ><

חחחחחחחח "המלצת השבוע: תעשו שעורי בית במתמטיקה." XDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע שמתי לב: Lincoln Park - Numb לינקולן! XDDDDDDDDDDDD הוכחה שאת צריכה לראות נמלטים
חחחחחחחחחחח וואי לא זכרתי את זה: מורה לאנגלית (ג'קי) : "מפה את רק הולך ומתקרב לדלת !" דור: "מה זה משחק מילים ? זה בגלל שקוראים לי דור ??" XDDDDDDDDDDDDDDD טוב חפרתי.

Charley XD

New member
XD אני כל הזמן אומרת לינקין

וכן כל פעם זה מזכיר לי את נמלטים ><" אני אראה ... אני אנסה לפחות .. אוף את מעצבנת, אל תתחמכי ממני אף פעם את שומעת ? חכיחכי.

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo170.gifAll About McWeekend../images/Emo192.gif

שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap I'll Be OK Not Alone
שיר השבוע לא של מקפליי: בת שישים-סאבלימינל והגבעטרון |חרישה!!!!| T.Pain feat Flo-Rida-Low
המלכה שלי-ליאור נרקיס
אוהב אותך-ליאור נרקיס ארים ראשי-שי גבסו
להקת/זמר השבוע: ליאור
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: בת שישים
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: בובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברות.. מלא מבחנים
המורה הסתומה למתמטיקה
משהו ששימח: אני אולי השבוע אצבע את השיער ואסתפר
מותר לשמוע מוסיקה ! DDDDD:
משהו שהעציב: בטח הוא אוהב מישי אחרת... =(
ציטוטי השבוע: 2 חברות שלי הקימו סתם להקהXD חחחחחחח הם החליטו לקרוא לה פרזנט פרוגרסיבXDDD אז אמרתי להן- ואיך יקראו לכן? לדנה-דאנינג למור-מורינג? חחחחחחחחח אוי זה היה מצחיק
והיתה לי שיחה מצחיקה עם זיו XDD היא היתה שיכורה מהשעה חחחחחחחח נכון זיו?
המלצת השבוע: גלידה
מתנגן לי בראש/בפלייליסט: בת שישים !!!!!!!!!!!!!!XD
תמונת השבוע:נכון קטלני?D:

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifכפרעלייך 33>

איזה תמונה יפה [[: שתיהם [= איזה יפות העגילים @#$%^& והצמידים

למעלה