שבוע טוב ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי: XX שיר השבוע לא של מקפליי: Amy Winhouse - Back To Black
Amy Winhouse - You Know I'm No Good Arctic Monkeys - You Know Im No Good (Amy Winehouse Cover) Arctic Monkeys - old yellow bricks Linking Park - Faint Arctic Monkeys - Love Machine "ראוו" Lincoln Park - Numb The Coors - Radio cold play - coldplay - green eyes Green Day - Holliday Beatles - This Boy Foo Fighters - The One ועוד מלא שפשוט אין לי כוח לכתוב ><" להקת/זמר השבוע: פאניק
, קולדפליי, פו פייטרס, ביטלס, באסטד, ארקטיק ואממ סאם 41 ... אלבום השבוע: של פאניק
של קולדפליי, ארקטיק ופו פייטרס ... קליפ השבוע: XX תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: בובות, בטי, על טבעי, סמולוויל הג"ש, נמלטים למרות שלא ראיתי השבוע דברתי על זה כל כך הרבה עם אור שזה חייב להכנס
. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הפוזות וההצגות של ידיד שלי. משהו ששימח: היה אחלה ל"ג
משהו שהעציב: מתמטיקה |חותך| ציטוטי השבוע: * אמנון : "אני רוצה לפתוח עסק" קרלה : "אתה לא יכול, אתה צריך דברים מקרר, חשבוניות..." אמנון : "יש לי מקרר, מקרר ענק, היינו מכניסים בו 3 (גופות)" קרלה : "שלוש מה ?" אמנון : "3 תרנגולי הודו ענקיים !" * אני: "מיאו" אור : "בדיוק !" * "עצור ! אתה הומו" * "אני לא שומעת יש פה חלון !!!" * מורה לאנגלית (ג'קי) : "מפה את רק הולך ומתקרב לדלת !" דור: "מה זה משחק מילים ? זה בגלל שקוראים לי דור ??" * ~שיעור פסיכולוגיה ומדברים על פרוש חלומות~ ילד : "מה זה אומר עם מישהו חלם על קרנף ? " * מורה : "תהיה כאן או שתצא החוצה ! תהיה כאן או שתצא החוצה פעם שלישית ! תהיה כאן או שתצא החוצה" ילד : "נמכר !" * ג'קי : "למה אחרת עכשיו ? זאת אותה סיבה כמו שיעור הקודם ?" ילד : "חירבנת ?" ג'קי : "לא כי בפעם הקודמת זה באמת היה חירבון, לצטט לך ? כי אני זוכרת, "היה לי כב-א-דה"" ילד שני : "אני לא אמרתי את זה ! אני רק אמרתי שלא כדי להכנס לשרותים ..." * "הילדים לא חוזרים ! הילדים זה לא בומרנג !" וואי היו עוד ואני כל כך לא זוכרת ><" המלצת השבוע: תעשו שעורי בית במתמטיקה. מתנגן לי בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: הארי |ריר| מי לא אוהב כדורגל ?