!Say Hello To The McWeekend

ligalosha

New member
Hi! I'm Looking Out For My McWeekend

שיר השבוע של מקפליי:
Star Girl Friday Night The Way You Make Me Feel Help
שיר השבוע לא של מקפליי:
American Boy - Estelle Feat Kanye West חרישותתת
להקת/זמר השבוע:
McFLY
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
Acoustic Version Of Star Girl
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
דוג'בול - איך שלא כותבים את זה...
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחזרתי מהבצפר וגיליתי שהחולצה שלי היתה הפוכה כל היום!! (מבפנים לבחוץ...)
משהו ששימח:
ל"ג בעומר
שהייתי בסנטר ,בחנות של הדפסה על חולצות ובדיוק היה ברקע את five colours in her hair!!!
משהו שהעציב:
שאחרי כמה דקות ,השיר נגמר!!
שלא היה להם (או באף חנות אחרת בסנטר המזורגג) הדפס של מקפליי
ציטוטי השבוע:
ציטוטיה מל"ג בעומר
~מדברים על הגמר של הישרדות~
גליה: אתן יודעות שלעידן קפון יש מקושרים?! אנחנו : חח כן?! גליה: כן ראיתי ,הוא מזה דפוק ,מצטלם כמו איזה חש... אני: ומה עם דן? גליה: נראה לך ?! לדן אין מקושרים! מה אין לו חיים כמו לעידן?! יש לו פייסבוק... XDDDDDD נקרענו מזה שעות.... ~אנחנו מנסים (בלי הצלחה רבה) להדליק את המנגל~
מיקה: אולי תנסו לקחת קרש מהמדורה ,ולשים בתוך המנגל?! אני: זה לא יעזור! ,גחלים זה משהו מיוחד ,זה לא סתם עץ שרוף! מיקה וגליה: זה כן!!!
גליה: דן מנו הכי חתיך! אני :לא נכון ,דני ג'נס הכי חתיך!!! גליה: דן מנו!!! אני: דני ג'נס!!! גליה: דן מנו!!! אני: דני ג'נס!!! גליה: דן מנו!!! אני: דני ג'נס!!! גליה: טוב דיי! ,דן מנו!!!!!
אני: אוי אפרת ,את יודעת מה שמעתי?! אפרת: מה?! אני: שמעתי שמקפליי... אפרת: לא מעניין!! XDDDD
המלצת השבוע:
אם אין לחם ,תאכלו עוגות!
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
Star Girl
השיר מהפרסומת של מיולר שאני שומעת עכשיו מהטלוויזיה...
תמונת השבוע:
מי שקסי אולסטאר

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מממ לעידן קפון גם יש פייסבוק ../images/Emo6.gif

אה אבל בגלל שהוא אפס הוא מחק אותו XD ויש מלא קבוצות שעושות עצומות שהוא יחזיר אותו חחחחחחחחחח וכותבים דני ג'ונס
אמריקן בוי

ligalosha

New member
XDDDDD

ואני יודעת שכותבים דני ג'ונס... פשוט זה הופיע מלא פעמים בציטוט אז כתבתי את זה פעם אחת (בטעות בלי ו') ואז עשיתי העתק הדבק ולא שמתי לב שהכל יצא בלי ו'...
חחחחח

miss dance10

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי:
that girl
שיר השבוע לא של מקפליי:
Celebrate Me Home" -Ruben Studdard
להקת/זמר השבוע:
david cook!!!!!
אלבום השבוע:
disney
קליפ השבוע:
...
אמריקן איידול וטופ דיזיין
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלוםםםםםםםם
משהו ששימח:
אומאיגאדדדדד נראה לי שיש לי חבר..XD
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטי השבוע:
*הוא דוב קואלה הוא לא צריך להיות זריזז!!!! *יופי רועי בגללךהפסדתי אתהגמר של טופ דיזיין! *איזה השפלה- יושב עם יד אחת שקית מפול אנד בר ויד שנייה שקית קבבים!! אנשים הסתכלו עליי במבט של רחמיםםם חחחחחחחחח יו העמרי הזה הרג אותייייייייייי
המלצת השבוע:
.....
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע:
.....

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif גמאני פיספסתי תגמר של טופ דיזיין ../images/Emo7.gif

אבל מחר ב17:20
מאטטטטטט

miss dance10

New member
../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|

שיר השבוע של מקפליי:
that girl
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת/זמר השבוע:
david cook!!!!!
אלבום השבוע:
disney
קליפ השבוע:
...
אמריקן איידול וטופ דיזיין
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלוםםםםםםםם
משהו ששימח:
אומאיגאדדדדד נראה לי שיש לי חבר..XD
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטי השבוע:
*הוא דוב קואלה הוא לא צריך להיות זריזז!!!! *יופי רועי בגללךהפסדתי אתהגמר של טופ דיזיין! *איזה השפלה- יושב עם יד אחת שקית מפול אנד בר ויד שנייה שקית קבבים!! אנשים הסתכלו עליי במבט של רחמיםםם חחחחחחחחח יו העמרי הזה הרג אותייייייייייי
המלצת השבוע:
.....
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע:
.....

ZivMusic

New member
למה קוראים למרשמלו מרשמלו?../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי:
met this girl XD בטעות מחקתי את כל התיקייה של השירים של מקפליי
זה השי היחיד שיש לי XDD
שיר השבוע לא של מקפליי:
riht where you want me ~ניראלי שככה כותבים~ של ג'סי מקרטני XD כלכך חרשתי עליו אתמול והיום XD
להקת/זמר השבוע:
מק
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
לא ראיתיאף קליפ השבוע XD
אמא בת 16
סרט כלכך יפה ומרגש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הורים.
משהו ששימח:
נמנמ שקניתי פוול בגדים השבוע ? XD
משהו שהעציב:
שלא הייתי בל"ג בעומר עם החברים :(
ציטוטי השבוע:
ואי *נזכרת* ~אתמול עשינו על האש~ [נגדיר את האנשים האלה כה זר א' וזר ב' XD ] זר א': "ואי איך אני מת על השיפודים האלה!" זר ב': "כן...כל פעם שאני אוכל את זה אני מצטער שאני צימחוני" XDDDDDD ______________________________ ~שיעור מדעים מדברים על הפרייה בין צמחים XD~ ילד: "מי רוצה להפרות את ספיר?" XDDD __________________________________ אבא לאמא: "בגדי טרום יציאה זה בגדים שאת אוהבת אבל את בחיים לא תילבשי." XDDD לאדעת למה ממש צחקתי XD ___________________________ אבא: "גאמני אולי יעשה מסיבת הפתעה לאמא, אבל אני הולך על הדרך השונה: אני אומר לה שאני עושה לה הפתעה ואז היא תחשוב שאני לא עושה ואז אני כן יעשה לה אבל אז בסוף אני לא יעשה לה " XDDDDD ______________________________ היו עוד אני יודעת!! *המהמהמ* טופ לאזוכרת אם אני יזכר אני יוסיף XD
המלצת השבוע:
לאדעת><
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
חחחחח ישלי משהו שמתנגן בראש אבל אין לי מושג מה המילים ולא איך קוראים לשירXD אז קיצר אני יוותר
תמונת השבוע:
תמונה מספרד ^^

ZivMusic

New member
למה קוראים למרשמלו מרשמלו?../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי:
met this girl XD בטעות מחקתי את כל התיקייה של השירים של מקפליי
זה השי היחיד שיש לי XDD
שיר השבוע לא של מקפליי:
riht where you want me ~ניראלי שככה כותבים~ של ג'סי מקרטני XD כלכך חרשתי עליו אתמול והיום XD
להקת/זמר השבוע:
מק
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
לא ראיתיאף קליפ השבוע XD
אמא בת 16
סרט כלכך יפה ומרגש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הורים.
משהו ששימח:
נמנמ שקניתי פוול בגדים השבוע ? XD
משהו שהעציב:
שלא הייתי בל"ג בעומר עם החברים :(
ציטוטי השבוע:
ואי *נזכרת* ~אתמול עשינו על האש~ [נגדיר את האנשים האלה כה זר א' וזר ב' XD ] זר א': "ואי איך אני מת על השיפודים האלה!" זר ב': "כן...כל פעם שאני אוכל את זה אני מצטער שאני צימחוני" XDDDDDD ______________________________ ~שיעור מדעים מדברים על הפרייה בין צמחים XD~ ילד: "מי רוצה להפרות את ספיר?" XDDD __________________________________ אבא לאמא: "בגדי טרום יציאה זה בגדים שאת אוהבת אבל את בחיים לא תילבשי." XDDD לאדעת למה ממש צחקתי XD ___________________________ אבא: "גאמני אולי יעשה מסיבת הפתעה לאמא, אבל אני הולך על הדרך השונה: אני אומר לה שאני עושה לה הפתעה ואז היא תחשוב שאני לא עושה ואז אני כן יעשה לה אבל אז בסוף אני לא יעשה לה " XDDDDD ______________________________ היו עוד אני יודעת!! *המהמהמ* טופ לאזוכרת אם אני יזכר אני יוסיף XD
המלצת השבוע:
לאדעת><
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
חחחחח ישלי משהו שמתנגן בראש אבל אין לי מושג מה המילים ולא איך קוראים לשירXD אז קיצר אני יוותר
תמונת השבוע:
-אני במחשב של אחשלי-

ZivMusic

New member
תפוז מחר את המקוויקנד שלי OO:

עכשיו אני צכה לכתוב הכל מהתחלה?
*מנסה לשחזר* שיר השבוע של מקפליי: met this girl. שיר השבוע לא של מקפליי: riht where you want me ~ניראלי שככה כותבים~ של ג'סי מקרטני , כלכך חרשתי עליו אתמול XD להקת/זמר השבוע: מק
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:אמא בת 16
סרט כלכך ויפה ומרגש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:הורים ומורות למינהם *במיוחד* משהו ששימח:שקניתי פוול בגדים השבוע ^^ משהו שהעציב:שלא יכולתי ללכת לל"ג בעומר עם חברים >< ציטוטי השבוע: עד שבקדום הצחלתי להיזכר עכשיו אני צכה שוב
~עשינו על האש~ {נתאר את זה זר א' וזר ב' XD} זר א': "ואי אני מת על השיפודים האלה" [XD] זר ב': "כן...כל פעם שאני אוכל את זה אני מצטער שאני צימחוני" XDDDD ____________________ ~בשיעור מדעים מדברים על הפריות ~ ילד אחד: "מי רוצה להפרות את ספיר ? " XDDD _______________________ אבא לאמא: "בגדים טרום יציאה זה בגדים שאת אוהבת אבל את בחיים לא תילבשי אותם" XDDD לא יודעת למה ממש צחקתי.
________________________ אבא: "גם אני אולי יעשה מסיבת הפתעה לאמא, אבל אני הולך על הדרך השונה: אני אומר לה שאני עושה לה הפתעה ואז היא חושבת שאני לא עושה לה ואז בסוף אני עושה אבל בסוף אני לא עושה לה " XDDDD _____________________ אני בטוחה שהיו עוד >< המלצת השבוע: אל תחייכו לשומר בכניסה. *פחדמוות* ~מנסיון~ מתנגן לי בראש/בפלייליסט: יש איזה שיר אחד שאני לא מפסיקה לזמזם אבל אין לי מושג איך קוראים לו ואיך הולכות המילים, אז קיצר אני אוותר XD תמונת השבוע: -איןליכח-

המקוויקנד :]

שיר השבוע של מקפליי:
memory lane not alone the way you make me feel no worries
שיר השבוע לא של מקפליי:
the takes over the breaks over story of a girl dance dance
להקת/זמר השבוע:
מקפליי 3>
אלבום השבוע:
נממ השני של המורדים XD
קליפ השבוע:
סירטונים של ההופעה מליברפול :]
הפיג'מות!! גיליתי שעודד יהיה ברוקדים עם כוכבים חחחח איזה חמווווווד
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המבחן במתמטיקה אוחחח
משהו ששימח:
יש כבר תאריך לאלבום ולסינגל של מק יאייי
משהו שהעציב:
תקרית לא נעימה בל"ג בעומר..
ציטוטי השבוע:
ליאור ציוני(המורה שלי לריקוד,והוא גם היה בנולד לרקוד 1) החליט לעשות דימויים מצחיקים לריקוד שלנו חחחח ליאור ציוני:" הריקוד שאני בונה הוא כמו פאזל,ונגיד שהפאזל הוא פיל.אבל בינתיים בניתי רק חלק קטן ממנו ואתן צועקות:היי זה בכלל פרפר! אז אתן מתחילות לשאול שאלות על הפרפר:איזה צבע הוא? מה הגודל של המחושים? בן כמה הוא? ואז אני צועק לכן-רגע רגע זה בכלל פיל!!!!!!!!!!! " חחחחחחחחחח זה היה כל כך מצחיקק XD --------------------------------------------------------------------------- חברה 1: "הבנים אומרים לכל אחד:צודק 100% יצאת כיכר" (בדיחה פרטית חחח) חברה 2: "מה הקשר יצאת כיכר?" חברה 3: "מה אמרת? יצאת כנפו?" חחחחחחחח הילדה הזאת שומעת מהתחת!! --------------------------------------------------------------------------- שתי חברות שלי רבו בצחוק אז אחת אמרה: חברה 1: "קפצי לי!" חברה 2: "את זונה-קופצת לכולם" חברה 1: "את עכבר-אוכלת את כולם! " פשוט ילדה גאון חחחחחחחח XD שיאוו איך אני גאה בעצמי-פעם ראשונה שאני זוכרת את הציטוטים מהשבוע!
המלצת השבוע:
אל תשתו אלכוהול!
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
dije adios-בנחמין תעשה לי ילדדדדד
תמונת השבוע:
מה הם עושים?? חחחחח איזה חמודיםם!!

just orr

New member
חחחחחחחח הציטוט עם ליאור XDDDDD

הריקודים שלו באמת כמו פאזל XDDD אבל הם יפים
[למדתי אצלו גם]

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif "בגלל שאף אחד לא אהב אותך כמוני,

בגלל שאף אחד לא אהב אותך כמוני. בכל העולם את יכולה לחפש, אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני." שיר כ"כ יפה
שיר השבוע של מקפליי: Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: This Is My Life - Switchfoot Dare You To Move - Switchfoot I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith מלא שירים של 30סטמ. מכה אפורה - מוניקה סקס. את יפה - שייגעצ. אוכלת מהצד - השוונג של הפיתה. להקת/זמר השבוע: עברי לידר, יוני בלוך, סוויטצ'פוט ו30סטמ. אלבום השבוע: A Beautiful Lie - 30STM קליפ השבוע: ממ, לא זוכרת. תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: אמריקן איידול! כ"כ. ה-גמר וה-עונה שהיו להם EVER, בטי!!! פאק איזה פרק סיוםOOO: והאוס. משהו שהכעיס אתכם השבוע: שמנתי וההתכוננות למבחן היסטוריה. ;; משהו ששימח: מי שניצח באמריקן איידול. למרות ששניהם היו מעולים <:, ול"גושP: משהו שהעציב: שמנתי >< ציטוטי השבוע: יש ברעננה ליד בית העירייה אוהלים של אנשים שמתגוררים שם כי אין להם כסף לשכר דירה והם רוצים שהממשלה/עירייה תביא להם כסף. חברתי ההו כה מטומטמת: "איכ, מה זה? למה אנשים עושים פה קאמפינג?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצאה כ"כ סתומה.
~פרסומת לכוכב נולד~ אני: "איכס, איזה סיידליפ מכוער יש לה." קמי: "היא כולה מכוערת!" אני: "רגע, זה סיידליפ או פלולה?!" קמי: "פלולה!" ~דופקים בדלת~ אמא של קמי: "דופקים בדלת?" קמי: "כן, אמא." ~מגלגלת עיניים~ אמא של קמי שואלת את קמי (בטון חולמני של חולת נפש): "מי דופק?" ArielYona says: יצאת טונה באבי *nafשירD: says: לא יצאתי טונה *nafשירD: says: שאלתי שאלה ArielYona says: לונורא *nafשירD: says: אם שואלים זה לא טונהP: ArielYona says: בכלזאת יצאת טונה *nafשירD: says: אני לא נשמאמי ArielYona says: וואלה מה את אומרת ArielYona says: יש חוקי טונה? *nafשירD: says: ברור שיש! *nafשירD: says: אם אני שואלת שאלה וטעיתי *nafשירD: says: אז זה לא טונה ArielYona says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ברור שיש! *nafשירD: says: מה עכשיו אנשים צריכים לפחוד לשאול שאלות?! *nafשירD: says: מהפחד של הטונה?!!? ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די גדול ArielYona says: צודקת ArielYona says: טעות שלי *nafשירD: says: מה יעשו הילדים הסתומים בכיתה שלי?! ArielYona says: יצאתי טונה *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח אמא שלי על מישהו: "הוא תמיד מתלבש כמו הומואים, עם מכנס מאוד קצר וצמוד." אני: "איכס, למה נראה לך שהומואים יתלבשו ככה?! כל הקטע זה ש~יש~ להם סטייל!" שלחתי למישהי את THNL והוא היה מוכר לה~ *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחח לא נראה לי ששלחתי לך בוּץ/ניצן says: אוקיי אז השם שלו נורא מוכר וגם השיר עצמו..אולי היה בסרט?XD *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחח לא *nafשירD: says: ישמצב שהיית אצל מישהו שיש לו הוט וערוץ אמטיוי היטס בסביבות אוקטובר ככה? בוּץ/ניצן says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את באמת מצפה שתהיה לי תשובה על שאלה כזו?XD כאילו את שואלת "יש מצב שב20 לאוקטובר לפני שנתיים יצאת אחה"צ לפארק השעשועים לובשת חולצה צהובה?"XDDDDD *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD *nafשירD: says: צודקת XDDDDDDDDDDDDDD ~מדברים על מישהי~ אני: "מי, הזאתי השמנמנה?" תום: "לא לא, יש לה אחלה גזרה." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת למה זה קרע אותיXD קמי: "מה עשית היום?" ליאן: "סקס, סמים ורוקנרול." אני: "עם אח שלה!" קמי: "איכ!" ~מבט מזועזע~ אני: "זהו, גם גילוי עריות וגם הומו עם לסבית?!" ~חחחח כי אח שלה ממש גיי~ ישלי ידיד שקוראים לו עומר והוא ממממש מפגר. XD ~אמרתי משהו דפוק~ אני: "יצאתי עומר. זה דרגה מתחת ליצאת טונה!" קמי: "וזה עוד מחמאה בשבילו, שהוא רק דרגה אחת מתחת!" המלצת השבוע: תראו 'אחים ואחיות'. <: מתנגן לי בראש/בפלייליסט: מכה אפורה - מוניקה סקס (בראש) תמונת השבוע: סתם אקראית P:

למעלה