|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

אני מצטערת על האיחור הנוראי ;[ כתבו את הדברים הטובים של השבוע המתקרב :] השבוע שלי: יום ראשון- היה מפגש פורום יוני בלוך והמפגש שלנו והיה פשוט נפלא
יום שני- נו חופש P: יום שלישי- חופש. יום רביעי- אני טסה לפריז ^^ יום חמישי- פריז ^^ יום שישי- פריז ^^ יום שבת- פריז ^^

eladi88

New member
תורי

ראשון- מפגש פורום....היה פשוט כיףףףףףףףף שני- אמממ אולי אני אתחיל ללמוד למתמטיקה? שלישי- הופעה של בית הבובותתתתתתתתתתתת woohooooooooooooooooooooooo רביעי- אממממ מתמטיקה \ פרויקט באנגלית חמישי- לימודיםםםםםםם בעעעעעעעעעעעעעעעע שישי- עוד פעם לימודים....סעמק...אין לי יותר חופש ביום שישי עד להודעה חדשה
עשי חיים בפריז עדןןןןןןןןןןןןןןן

pishkashit

New member
נממ.. השבוע שלי

יום ראשון- מפגשפורום הכי כיף שהיה לי
יום שני- עבודה ולקנות עוד כמה דברים לצבא. יום שלישי- חג וכאלה.. וההופעה של בית הבובות בבארבי
יום רביעי- עבודה ועוד כמה סידורים לצבא יום חמישי- בתל אביב ועוד סידורים
אהההה.. עוד שבוע |מתה| ועדן כפרעלייך תהני בפריז. היה כיף לראותותך

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

גם לי היה ממש כייף לראות אותך :]

Mosh28

New member
יאללה שלי

קודם כל תהני בפריז מותק..ותחזרי אלינו בהקדם היה ממש נחמד לראותך היום
יום ראשון- נו..אתם יודעים
יום שני- להסתפר ואז לעשות תמונות פספורט בשביל יום רביעי
ובערב..נראה כבר
יום שלישי- חופש..בראקה בערב אולי
יום רביעי- בדיקה בבוקר
ואז בצהריים נוסעים לת"א לזימון של הצבא עברתי מבחנים, וויש מי לאק יום חמישי- שיעור נהיגה, ואז נראה כבר
יום שישי- יום מיותר חח..אני תמיד אומר את זה יום שבת- די כבר אני שונא לתכנן את כל השבוע שלי ככה
שבוע מעולה שיהיה לכם היה נחמד לפגוש את כולכם סוףסוף!

eladi88

New member
לא...

אמרתי לילה טוב...וביי....כי הייתי עצבני על כמה אנשים...אז הלכתי...

matanbru

New member
אני

ראשון- יום ממש מזעזע מכל הבחינות ומכל הצורות שני - אולי אצל אלעד אולי לא אם לא אז יום הולדת לידידה שלישי אם אני אצל אלעד אז הופעה של בית הבובות ואם לא אז עוד יום נאחס רביעי - עבודה בעעעע אחריי כמעט שבועיים שלא עבדתי חמישי עבודה כל היום מ 1 וחצי עד אלוהים ישמור שישי יום נאחס שבת מנוחה קיצר שבוע נאחס עד הודעה חדשה

אמבלי

New member
אני בדילמה אם השבוע חיובי או לא...

יום ראשון- הרבה הרבה סידורים היו יום שני- ערב חג..ארוחה לכללל המשפחה..ההורים עושים מסיבת שחרור ממני
יום שלישי- לישון עד הכי מאוחר שאפשר..לסדר תיק..לסדר סידורים אחרונים ובערב באים אליי חברים (ולא מתאפשר לי לבוא להופעה =/) יום רביעי- הצבא לוקח אותי..יאבאלולוווו
יום חמישי- אני אהיה תקועה באיזה בסיס לא ידוע מטורטרת ע"י מפקדים שנהנים לאמלל טירונים שוקיסטים
יום שישי- הלוואי הלוואי הלוואי שאני אחזור הביתה שבוע טוב שיהיה לכם

mory89

New member
בהצלחה מותק, שבוע טוב!=]

(אמרנו שאני מגיבה על כל דבר אפשרי.. לא?)

שניר1984

New member
לא נורא צבא זה כיף!

ביחוד כשעוד חודש הוא נגמר....... סתם, שירות קל ומהנה

למעלה