|חמוס| שירשור חיובי

lihi50

New member
נצל''ש-->חדשה

היי קוראים לי ליהי בת 13 ואתם? אה והשיר הכי אהוב עלי של בית הבובות הוא סיגפו..איז שיר אתם הכי אוהבים ?? אני רוצה להכיר אותכם..

mory89

New member
הי ליהי, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני מוריה, תיכף בת 17, מראש העין.. אני אוהבת.. אממ.. מהדיסק של מדפים את "מוטיב השכחה" (השיר בית הבובות) לא יודעת אני אוהבת את כולם!! אבל ממש! ו.. מאיפה הגעת אלינו?

mory89

New member
חח התכוונתי יותר איך הגעת לפורום..

אבל.. נהריה זה טוב..

חיובי הופ P:

השבוע שלי: יום ראשון- אממ ישנתי בערך עד 12 והיה אירובי P: יום שני- ערב חג[?] אולי ניצא לאנשהו P: יום שלישי- קניית בגדים בערב P: יום רביעי- נפגשת עם כמה חברות בעזריאלי יאייי [: יום חמישי- לימודים לא? :S יום שישי- יום שישי :) אולי בערב ניצא לאנשהו יום שבת- יום שבת, שוב, אין מה להוסיף P:

ny34

New member
נמממ, אני

ראשון- הייתי בכפ"ס, ואח"כ באמנות הארץ שני-יומולדת לידידה ממש טובה שלי שלישי- כלום
, אולי אני אגיע לבארבי רביעי-גם כלום חמישי-מבחן בספרות וחוזרים לסיוט הזה שוב..לאאאאאאאא שישי-הסיוט נגמר ליומיים, בטח אני אצא בערב לאנשו

SponT

New member
עונה.

יום ראשון - עשיתי מרתון 5 שעות מתמטיקה + שיעור פרטי במתמטיקה שעתיים =/ יום שני - ערב חג, ארוחה עם המשפחה אצל הדודים. יום שלישי - חג וניפגש עם חברה שלי. יום רביעי - חופש אבל צריך ללכת לישון מוקדם כי יש בצפר =/ יום חמישי - בצפר...
יום שישי - יום קצר
וסופ"ש!

•No¥a•

New member
^_^

ראשון- הייתי בסרט
שני- יש את הסרט 5 בנות יפות בערב [= שלישי- נממ.. שומדבר רביעי- חוזרים ללימודים בוהוו ]; חמישי- שומדבר שישי- נראה כבר שבת- כנ"ל

למעלה