|חמוס| שירשור חיובי

mory89

New member
אניי ../images/Emo3.gif

אממ.. קודם כל, עדןןן.. תהני לך בפאריז.. נתגעגע המוווניים!! ועכשיו לשבוע שלי.. התחיל טוב נקווה שימשיך ככה.. יומראשון- אממ.. מפגש פורום, אחד הימים היותר כייפים שהיו לי החודש האחרון..
יומשני- האמת, לאדעת, אבל זה ערב חגף אז בטח נתנחל איפשהו בערב.. אחרי הארוחה.. יומשלישי- אממ.. הולכת לפ"ת לפגוש ת'בני דודים.. ואז לאלעדי.. ואז.. ה ו פ ע ה - ב ב א ר ב י ! של בית הבובות כמובן.. יומרביעי- אממ.. מתישהו נקום.. ונחזור הביתה.. ואז ננצל חזק את היום האחרון של החופש המטורף הזה.. יומחמישי- נגמר לעמית המלווה!!!!!!!! קולטים ת'מהות? זה כאילו להגיד שנגמר לי המלווה! יש לי נהג פרטי..
חח סתם וואי עמית זה בערך כמו אחשלי, ואם נגמר לו המלווה זה אומר טוב מאד! בכל מקרה, בטח הוא יבוא כזה לאסוף אותי עם האוטו ויתלהב ונצא לאנשהו.. אוו איזה כיףףף!!
שישיבת- אממ.. בית ריק לחברה טובה שלי, אמור להיות ממש כיף!
שבוע מעולה לכווווולם!!
אוהבת אותך כ"כ כ"כ!!

mory89

New member
**חג, **אותכם

או שתגידו "אותך=כל אחד מכם".. או.... איזה מותק אני..

עונה :]

רגע!!! אל תסתכלו על השעה בצד!! זה לא מה שאתם חושבים שזה!! ראשון- מפגשפורום- היה פנאן אחרי זה נסעתי לידיד.. וחזרתי עכשיו. שני- אחי חוזר מהצבא!!! אושר עילאי!! וכל האחים והאחיינים באים.. שלישי- לישון המוווון את כל השעות שינה של השבוע ובערב ה-הופעה ב-ה' הידיעה!! :] רביעי- לישון 24 שעות... לנצל את החופש עד תומו
חמישי- לימודים... אויש, בע! שישי- עבודה בגן בבוקר.. אחרי זה מנקים ת'בית במוסד. בלעע, בערב בטח נצא לאנשהו שבת- לישון??? :] היה מקסים במפגש, כמה אנשים יפים במקום אחד.. ראררר
שבוע משובח, אוהבת המווון, אופיר

mory89

New member
אופיר יא חמודה אחתת

אבל למה לנצל את היום האחרון של החופש בשינה?!?! בלעע

מממ כי לא ישנתי כבר 2 לילות..

וכל המשפחה שלי פה.. והאחיינים שלי משגעים אותי |: אז אני חייבת לישון :] וחוץ מזה את יפה!! :] שבוע קסום, אוהבת המון, אופיר

Mosh28

New member
חחחח אני מעדיף איזה לאפה../images/Emo6.gif

אגב אנחנו צריכים לבקר ברכבת שוב כדי להראות לך שהוא לא היה צרפתי

hadarisan

New member
השבוע שלי

יום ראשון- היה אגדיייייי כל מילה נוספת מיותרת יום שני- לימודים בעיקר דפקו לנו כל כך הרבה מבחנים אחרי החופשה יום שלישי- ההופעה הראשונה שלי.....אהההההה יום רביעי-היום האחרון של החופש ומה אני חייבת לעשות? ללמוד כמובן יום חמישי-מבחן בפיסיקה בעעעע אבל יש האבקות 3 שעות 3 שות 3 שעות...אני מוכנה לעשות מיליון מבחנים בפיסיקה אם כל יום חמישי יהייה כזה!!! שישבת- מבלבד העובדה שאני אוהבת את היימים האלה יש עוד פעם האבקות!!! איזה שבוע חלום!!!

hodayoyo

New member
אני רוצה לישון../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

ראשון- מפגשי פורומים והמוווון אנשים חמודים ביותר שפגשתי
שני- הייתי בקניות בסופר ועוד מעט בייביסיטר שלישי- חג. משעמם. מה הסיכוי שיהיה לי איך ללכת להופעה?
רביעי- אורטודנט
ואמור להיות מפגש פורום דניאל... בכל מקרה- אני בעזריאלי. חמישי- מבחן בלקט (שבטח רק מוריה תדע מה זה
) שישישבת- משעמם. אולי אחותי תבוא כי אחרי זה אח שלי חוזר לישיבה אז יהיה לי את אחיין שלי פה.

mory89

New member
חחח מסתבר שאני יודעת

שיהיה לך בהצלחה אחותי!
וסיכמנו שיש לך איך להגיע להופעה!! (ידידות של איתי ואמיר.. דההה)

hodayoyo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

איתי אמר שאי אפשר חח אם כבר יש כאן איזה שני שכנים שלי שבטח הולכים להופעה אהמ

Bitch47Percents

New member
יאללה, גמני.

יום ראשון- היו מפגשי פורומים. היה נחמד. יום שני- ערב חג. קצת משעמם, אבל לא נורא. יום שלישי- בבוקר כלום כנראה, בערב הופעה של בית הבובות [
] יום רביעי- לנוח אחרי ההופעה ולפני העבודה יום חמישי- חוזרת לעבודה [בתכלס, אין בזה שומדבר חיובי, אבל זה 7 ימים לפני שאני מסיימת שם
] יום שישי- צריך למצוא כבר.. יום שבת- כנראה פוגשת את הידיד הכי טוב שלי [חייל שלא חוזר הרבה הביתה וכאלה]

למעלה