|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע ^^ השבוע שלי: יום ראשון- יום קצר יחסית. אין אנגלית ואין שום מבחן
! יום שני- אמממ... אין מבחנים :X יום שלישי- אמממ... נו... אין מבחנים
יום רביעי- אין מבחנים [נו שבוע נאחס
העיקר שאין מבחנים.] אבל אולי אני אתחיל ללמוד ב- 10. יום חמישי- יום קצר יחסית. אין אנגלית. אני בהפוך על הפוך. בערב אני הולכת עם חברים לצפות בהארי פוטר וגביע האש ^^ יום שישי- יום קצר P: אין אנגלית. אין מבחנים. מתחיל סופ"ש! שבוע לפני ההופעה של כנסיית השכל באשדוד ^^ יום שבת- שבת ^^ זה אומר שאין לימודים וזה אומר שאין אנגלית ואין מבחנים

eladi88

New member
אללה שירשור חיובי!!!

ראשון- הולכים לתל השומר...יום כזה של הצבא....הולך להיות סבבה שני- בע...2 בחנים + אני צריך להגיש חיבור.....אבל כנראה לומדים חצי יום שלישי- טיול שנתיייייייייייייי לאילת בערב בטח נהיה שיכורים רביעי- טיול שנתיייייייייייייי לאילת בטח שוב נהיה שיכורים
חמישי- טיול שנתיייייייייייייי לאילת האנגאובר או משהו.. שישי- לנוח אחרי הטיול שנתי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שונאתתתתתתתתת!

לא סובלת את המורה. היא כלבה. היא נאצית. היא זונע. שונאת אותה! שתמות.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| סליחה ../images/Emo3.gif

אבל אני באמת שונאת אותה ;[

kaktusa

New member
קודם תבוא לשיעור עם המורה הזאת....

ואז תדבר. היא פשוט נאצית

שרשור חיובי!

יום ראשון- חדר כושר! יום שני- הממממ. אין כל כך משו מעניין. יום שלישי- מבחן במתמטיקה. יום רביעי- יום רגיל. יום חמישי- חדר כושר. יום שישי- החבר חוזר הביתה כמעט בטוח, הופעה של סינרגיה... יום שבת- סופ"ש זה טובבב

mory89

New member
חיובי?

ראשון - צו ראשון. שני - מבחן בספרות, ושיעור נהיגה. שלישי - לאדעת.. רביעי - מבחן בביולוגיה חמישי - מבחן במתמטיקה שישבת - לאדעת. שבוע מתיש ללא שום ספק!

mory89

New member
אבוי, השבוע שלי לא חיובי בכלל

קודם כל הדרי, תודה רבה! דבר שני, פרט לעובדה שהיום היה לי צו ראשון והורידו לי 33 בפרופיל בגלל תת-משקל, איבדתי את 2 הפלאפונים שלי בטרמפ חזור הביתה מחר יש לי מבחן בספרות - מועד ב', בגלל שלא הייתי ביום של מהבחן. וגם בוחן בספרות. יש לי עוד 2 מבחנים ע-נ-ק-י-י-ם השבוע. אחד השבועות היותר מעצבנים!
נקווה לטוב! |אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|

•No¥a•

New member
חיובי ^_^

ראשון- חזרות לסרט שני- נממ.. כלום, נראלי שלישי- פעולות רביעי- נראה כבר חמישי- כנ"ל שישי- ערב בבי"ס
שבת- נראה כבר

הממ בואו נראה ../images/Emo97.gif

ראשון- עוד 16 ימים לונדון
שני- עוד 15 ימים לונדון
שלישי- עוד 14 ימים לונדון
רביעי- עוד 13 ימים לונדון
חמישי- עוד 12 ימים לונדון
שישי- עוד 11 ימים לונדון
שבת= עוד 10 ימים לונדון

mory89

New member
חחחח גם נכון..

אוי, אני שוב מתחילה.. שמעו, המשיכה שלי לבנות, אז היא לא משהו רציני.. אני מצליחה להתאפק בדרכלל.. חחחחח סתם סתם

Hadardur

New member
אז ככה...

יום ראשון- ט'חח חשבתי שאני מתחילה ב-11, מסתבר שאת המבחן באנגלית עשו על השעות האלה... יצאתי חומוס... ועשיתי את המבחן מהר כמו איזה צ'יטה אח"כ שיעור נהיגה ועכשיו ללמוד לתנ"ך יום שני- שיעור נהיגה... ביצפר ולומדת לתנ"ך יום שלישי- מסיימת באיזה 5 ואז לומדת לתנך יום רביעי- כנ"ל יום חמישי- מבחן בתנך יום שישי- מתחילה ב-10 ומסיימת ב-11 יום שבת- לומדת לביולוגיה והיסטוריה שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה